Hotell med vannsklier på Rhodos

Leter du etter hotell på Rhodos som er barnevennlig med vannsklier og lekebasseng? Da har vi noen gode hotelltips til deg. Her har vi samlet våre mest barnevennlige hotell på Rhodos - hoteller perfekt for deg som reiser med barn.

apollo mondo family
Mythos Beach Resort
• Generasjonshotell med fasiliteter for alle

Mythos Beach Resort

Mythos Beach er et av våre mest populære Apollo Mondo Family Resorts. Her er det i vannsklier for de yngre barna og vannlek, barneklubben Polly & Mino og svømmeskole med skandinavisktalende instruktører.

Amada Colossos

Amada Colossos er et populært All Inclusive-hotell som har et eget badeland med vannsklier for både store og små barn. Her er det en lazy-river og en vannlekepark for de yngre barn.
apollo sports
Levante – powered by Playitas
* Sports Inclusive inkludert

Levante – powered by Playitas

Her er det vannsklie og lekebasseng for de aller minste. Svømmeskole med skandinavisktalende instruktører og barneklubben Club Polly & Mino.

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Faliraki Beach Mitsis Hotels er et populært All Inclusive-hotell ved den fine Falirakistranda. Her er det vannsklier og mange aktiviteter for barna.

Mitsis Alila Resort & Spa

All Inclusive-hotellet for deg som er ute etter det lille ekstra! Her er det tre vannsklier, herlige bassengområder og en fin strand.

Rodos Palace

Nybygd barnebasseng med vannsklier for de yngre barna. Her er det et herlig bassengområde og stranden ligger bare et steinkast bortenfor.

Esperides Beach Family Hotel

Hva sier du til et All Inclusive-hotell med vannsklier, kino og mini-tivoli? På Esperides Beach Family Hotel trives både store og små!

Sun Beach Resort

Kolymbia Star er et familievennlig hotell med All Inclusive inkludert. På hotellet er det flere herlige bassengområder og vannsklier for både store og små.

Tips & Inspirasjon

Finn hotell og feriesteder på Rhodos

Alle reisetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker! Noen av de fineste strendene i Hellas, vakker natur, trendy uteliv og mange kulturelle minnesmerker.

Se alle våre reisetips til Rhodos

Rhodos

  • Unik historie
  • Vakre strender og pittoreske landsbyer
  • Mange aktiviteter

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.