Sheraton Rhodes Resort

Sheraton Rhodes Resort

  • • Luksuriøst og moderne
  • • Flott havutsikt
  • • Høyt servicenivå
Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Sheraton Rhodes Resort er et elegant hotell med gjestfri atmosfære. Her er det et bassengområde med flere basseng og stranda i Ixia ligger like ved. Hotellet har et luksuriøst spa med deilige behandlinger og ønsker du å ta det litt ekstra med ro kan du jo legge til halvpensjon.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom for 1-3 personer. Juniorsuite for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassengområdet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sheraton Rhodes Resort er et moderne og luksuriøst hotell. Her bor du i frodige omgivelser og med en herlig havutsikt fra de fleste rom. Bassengområde med tre bassenger og ett barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller ved bassengområdet og på stranda. Badehåndklær. Poolbar som serverer kalde drikker og enkle retter på dagtid.

Hotellet har flere prisbelønte restauranter: hovedrestauranten Castellania (frokost- og middagsbuffé) og Thèa som byr på herlig havutsikt og gode, greske retter (åpen juni-september). L'Onda har italienske retter på menyen, mens Mediterraneo serverer middelhavsinspirert lunsj. Bordbestilling i hotellets á la carte-restauranter må gjøres dagen før (ikke inkludert i helpensjon/halvpensjon).

Gratis treningssenter samt squash- og tennisbaner, bane må bestilles senest dagen før. Utstyr mot avgift. Spabehandlinger og massasje, badstue og jacuzzi mot avgift. Innendørs basseng. Vannsport på stranda mot avgift.

Gratis wifi i lobbyen. Underholdning, samt barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Minibank. Lite shoppingområde med fem butikker. Stranda nås via gangtunnel. Det er cirka 4 kilometer til Rhodos by. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Når voksne legger til halvpensjon spiser barn 2-11 år gratis.

Verdt å vite

  • Flystøyen kan oppfattes som forstyrrende.
  • Stranda nås via gangtunnel.

Sesongvariasjoner

Juniorsuiter kan bestilles for sommeren 2021.