Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,4 av 10 Basert på 70 vurderinger
Total vurdering
 
9,4 / 10
Rengjøring
 
9,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,5 / 10
Fasiliteter
 
9,4 / 10
Mat og drikke
 
9,2 / 10
Rom / leilighet
 
9,4 / 10
Service
 
9,7 / 10

Siste gjestevurderinger


7 av 10

+
Hyggelig personal og renhold
-
Rom med havutsikt, lå slik til at det ikke var sol i det hele tatt, og det blåste friskt, så balkong kunne ikke benyttes da det ble for kaldt. Synd å betale ekstra i et slikt tilfelle.

Bekreftet gjest: 2021-10-24


10 av 10

+
Utrolig flott service, alle var blide og hyggelige. Rene flotte rom
-

Bekreftet gjest: 2021-09-12


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-09


10 av 10

+
Utsikt fra terrassen
-
Ensforming dunk-dunk musikk fra bassengbaren flere timer i døgnet... Bør variere musikken.

Bekreftet gjest: 2019-10-06


10 av 10

+
God plass ved bassenget og god og blid service over alt
-
Vi Skandinaver er vant med kaffe til desserten ved buffeen, det var det aldri.

Bekreftet gjest: 2019-10-06


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-25


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-23


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-15


10 av 10

+
De ansatte var så service innstilte og hyggelige ,noe som førte til at jeg ikke følte meg ensom siden eg reiste alene uten og kjenne noen der. Maten var helt fantastisk ,uteområdet var perfekt ,og eg likte at eg kunne gå fra hotellet uten biltrafikk ned til stranden .Eg er overlykkelig over den fine uken eg hadde der :)
-
Eg budde på rom 120,der var det en irriterende drypplyd inni veggen på badet ,lyden var ganske høy,tror den kom fra airconditionen,De kunne bare lagt noe i bunnen på oppsamlingskaret (f,eks ett håndkle) så hadde problemet vært løst ,Eg glemte og klage på det.

Bekreftet gjest: 2019-09-01


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-08-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

95% anbefaler hotellet

4283 vurderinger
Utmerket
 
3608
Veldig bra
 
537
Bra
 
107
Mindre bra
 
15
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

18.08.2019

av FRG47 Ålesund, Norge

Hotellet med stor H

Dette er absolutt det beste hotellet jeg har bodd på. En blir møtt av «pikkoloer» som tar deg i mot og sørger for at du får nyttig informasjon om hotellet og rommet samt at bagasjen havner på rommet. Ved innsjekk får en tilbud om juice eller sprudlende vin mens en venter. Vi bestilte to ordinære dobbeltrom, men fikk to suiter med dør imellom slik at vi hadde ca 100 m2 å boltre oss på. Rommene var flotte, rene og ble skikkelig rengjort hver dag. I tillegg kom betjeningen i løpet av ettermiddagen og tilbød ekstra håndduker om det var behov. Hotellområdet var stort, flott, praktisk og holdt godt i orden. Mange fasiliteter som en kan lese om. Frokosten var ypperlig med et rikholdig utvalg som tilfredsstiller de aller fleste. Vi reiste sammen med en annen familie slik at vi var et følge på totalt 9 personer. Det var ingen problem å sette sammen bord slik at vi ble sittende sammen. Dette var ordnet til hver frokost. Betjeningen var alltid hyggelig og blide med et ønske om å gjøre det beste for deg. Mer en nok ansatte gjorde at vi aldri måtte vente på noe. Vi prøvde både barene og flere restauranter på hotellet og var alltid fornøyd med mat og service. Om det er noe en kan påpeke så er det strandområdet nedenfor hotellet. Ikke av det beste. Hotellet kunne med fordel ha etablert en egen strandsone med snackbar på lik linje som flere hoteller i samme området har gjort. Alt i alt et herlig hotell.

 
16.08.2019

av 904camillas Fjellhamar, Norge

Fantastisk opphold!

Vi har bodd 1 uke på Atrium. Helt fantastisk opphold! Bildene lyver ikke, hotellet er gjennomført 100 %. Betjeningen er one of a kind. Ble møtt med utrolig god service allerede da vi sjekket inn 01:30 på natten. Rommene er akkurat som på bildene, aircondition fungerte ypperlig. Veldig god frokost, vi spiste ikke på hotellets andre restauranter da vi ønsket å sjekket ut Rhodos by på kvelden. Utmerket service ved poolen. Du kunne laste ned en app som gjorde at du kunne bestille mat og drikke rett fra appen, uten å måtte reise deg opp fra solsengen. Maten og drikken ble servert til deg kort tid etter at du la inn en bestilling i appen. Helt genialt! Hotellet har eget supermarked, frisør og små klesbutikker. Hotellet har også spa(vi fikk complementary entrance av hotellet), og godt utstyrt treningsstudio. Det er kort vei inn til Rhodos sentrum med taxi.

 
14.11.2018

av Sara N Oslo, Norge

Heeeelt topp

Flott hotell, god mat, flotte rom med utsikt mot have og solnedgang,fine ansatter som bidra til en perfekt opphold, super renhold og bytting av håndkle to ganger om dagen ved behov. Barnevennlig.Vi hadde det helt perfekt!

 
17.08.2018

av heleneb583

Excellent service!

Hotellet ligger på en fredelig og rolig plass, ikke langt å gå til sjøen. Kun en kort kjøretur før du er i Rhodos by,taxi er billig. Hotellet har alle fasiliteter. Det som for oss var helt unikt, var den fantastiske servisen!!! Vær litt obs når du reserverer rom,- selv om det står med hav utsikt så kan det være du kun ser litt av havet og mest av bassengene. Undersøk derfor for sikkerhets skyld hvilken utsikt du reelt vil få.

 
26.07.2018

av Kristina M

Fantastisk!

Alt med dette hotellet er gjennomført 100%. Bildene lyver ikke! Hotellet er faktisk så flott som det ser ut på bildene. Betjeningen er helt fantastisk: de er serviceinnstilte, hyggelige, utrolig behjelpelige og høflige. Betjeningen skiller seg ut! Rommene er store, luftige, luksuriøse og velduftende. Det er stille og rolig på rommene, så du får en god natts søvn. Aircondition fungerer ypperlig. Rent og pent, ryddehjelp kommer hver dag, gjerne to ganger om dagen hvis du trenger nye håndklær. Fyller på med ny velduftende såpe hver dag, som dufter spa. Maten: både buffet og a la carte restaurant var helt fantastisk! Etter min smak en 5 stjerners. På bakkeplan har hotellet en butikk hvor du får kjøpt alt fra solkrem, solhatter, vesker, snacks, drikke, mat etc. Det er også en klesbutikk der som selger typisk eksklusive klær fra Hellas. Mellom disse butikkene som er i hver sin ende, har hotellet en restaurant som man enten kan sitte ned og spise, eller bestille for å spise ved bassenget. I denne etasjen er det også et treningsstudio som inneholder akkurat det du trenger for ei økt, og spaområde.I spa tilbyr de et godt utvalg av massasje og behandlinger, og/eller du kan ta boblebad og svømme rundt inne i spaet. Uteområde med hage og poolområde: Uteområdene var store, med solsenger rundt bassengene med en poolbar i midten. Rolig og god atmosfære. Hver dag kl 12 kan man være med på vanngymnastikk med instruktør. Vi spiste lunsj på solsengene en dag. Da bestilte vi fra en av kelnerne som gikk rundt bassenget og serverte. Da kunne vi få både lett snacks fra poolbaren eller skikkelig mat fra uterestauranten. Helt ypperlig mat! Hotellet ligger beleilig til, litt utenfor sentrum. Det er et rolig område, hvor du finner roen. Samtidig er det bare et steinkast unna sentrum. Det er noen restauranter og butikker 2 min fra hotellet, og en steinstrand over veien for butikkene. Det er en egen skranke med to personale som hjelper deg med å leie bil. Bilene står utenfor hotellet. Anbefales! Vi leide bil en dag og kjørte til Lindos. På veien stoppet vi innom flere steder som personalet hadde anbefalt oss å besøke. Fin måte å utforske øya på. 2 min å gå gjennom hotellets fine hage og ned en gangvei, så er du på bussholderplassen som fører deg til sentrum av Rhodos, hvor det bugner av liv. Billig med buss, og enkelt å finne frem. Den stopper midt i sentrum. Bussen tar ca 15-20min inn til sentrum. Kort oppsummert: ANBEFALES!