Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,2 av 10 Basert på 57 vurderinger
Total vurdering
 
9,2 / 10
Rengjøring
 
9,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,3 / 10
Fasiliteter
 
9,3 / 10
Mat og drikke
 
8,9 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Service
 
9,6 / 10

Siste gjestevurderinger


6 av 10

+
Fint
-

Bekreftet gjest: 2022-05-29


9 av 10

+
Servicen, samt frokostbuffet đŸ€©
-

Bekreftet gjest: 2022-05-15


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-05-15


7 av 10

+
Hyggelig personal og renhold
-
Rom med havutsikt, lå slik til at det ikke var sol i det hele tatt, og det blåste friskt, så balkong kunne ikke benyttes da det ble for kaldt. Synd å betale ekstra i et slikt tilfelle.

Bekreftet gjest: 2021-10-24


10 av 10

+
Utrolig flott service, alle var blide og hyggelige. Rene flotte rom
-

Bekreftet gjest: 2021-09-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

95% anbefaler hotellet

4402 vurderinger
Utmerket
 
3724
Veldig bra
 
540
Bra
 
107
Mindre bra
 
15
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

05.06.2022

av lisacT4860HK Stavanger kommune, Norge

Fantastisk hotell med høy standard og service

Atrium Platinum er et fantastisk hotell. Topp service og renslighet. Nydelig basseng området samt flere restauranter man kan velge. Hotellrommet som jeg fikk hadde all komfort og nydelig utsikt! Man har også anledning til å legge opp til spaser turer til Rodos sentrum og gamlebyen enten via fjellet eller sjøkanten. Dette hotellet anbefaler jeg sterk!

 
30.05.2022

av sistegjest

Drømmeopplevelse

Vært en uke på Atrium. Det beste hotellet vi ever har bodd på både hjemme og i utlandet. Bodde i overse etasje med privat basseng. Vi ble alltid møtt av smilende ansatte og de var det ikke få av. Ble alltid sett og hilst på. Alt var helt topp. Er det en gang du skal unne deg noe ekstra så er dette stedet. Rett og slett nydelig.

 
11.05.2022

av Lillian B

Opplevelse av luksus, men ikke snobbete .

Kjempefornøyd med vår uke på dette hotellet. Alltid vennlig og imøtekommende personale. Frokosten var fantastisk og vi manglet ingenting. Fin gåtur på strandpromenaden inn til Rhodos by - men vi så at det lå mye søppel / plast i strandsonen. Vil absolutt anbefale dette hotellet til andre reisende 🌞

 
18.08.2019

av FRG47 Ålesund, Norge

Hotellet med stor H

Dette er absolutt det beste hotellet jeg har bodd på. En blir møtt av «pikkoloer» som tar deg i mot og sørger for at du får nyttig informasjon om hotellet og rommet samt at bagasjen havner på rommet. Ved innsjekk får en tilbud om juice eller sprudlende vin mens en venter. Vi bestilte to ordinære dobbeltrom, men fikk to suiter med dør imellom slik at vi hadde ca 100 m2 å boltre oss på. Rommene var flotte, rene og ble skikkelig rengjort hver dag. I tillegg kom betjeningen i løpet av ettermiddagen og tilbød ekstra håndduker om det var behov. Hotellområdet var stort, flott, praktisk og holdt godt i orden. Mange fasiliteter som en kan lese om. Frokosten var ypperlig med et rikholdig utvalg som tilfredsstiller de aller fleste. Vi reiste sammen med en annen familie slik at vi var et følge på totalt 9 personer. Det var ingen problem å sette sammen bord slik at vi ble sittende sammen. Dette var ordnet til hver frokost. Betjeningen var alltid hyggelig og blide med et ønske om å gjøre det beste for deg. Mer en nok ansatte gjorde at vi aldri måtte vente på noe. Vi prøvde både barene og flere restauranter på hotellet og var alltid fornøyd med mat og service. Om det er noe en kan påpeke så er det strandområdet nedenfor hotellet. Ikke av det beste. Hotellet kunne med fordel ha etablert en egen strandsone med snackbar på lik linje som flere hoteller i samme området har gjort. Alt i alt et herlig hotell.

 
16.08.2019

av 904camillas Fjellhamar, Norge

Fantastisk opphold!

Vi har bodd 1 uke på Atrium. Helt fantastisk opphold! Bildene lyver ikke, hotellet er gjennomført 100 %. Betjeningen er one of a kind. Ble møtt med utrolig god service allerede da vi sjekket inn 01:30 på natten. Rommene er akkurat som på bildene, aircondition fungerte ypperlig. Veldig god frokost, vi spiste ikke på hotellets andre restauranter da vi ønsket å sjekket ut Rhodos by på kvelden. Utmerket service ved poolen. Du kunne laste ned en app som gjorde at du kunne bestille mat og drikke rett fra appen, uten å måtte reise deg opp fra solsengen. Maten og drikken ble servert til deg kort tid etter at du la inn en bestilling i appen. Helt genialt! Hotellet har eget supermarked, frisør og små klesbutikker. Hotellet har også spa(vi fikk complementary entrance av hotellet), og godt utstyrt treningsstudio. Det er kort vei inn til Rhodos sentrum med taxi.