En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

1687 vurderinger
Utmerket
 
929
Veldig bra
 
405
Bra
 
189
Mindre bra
 
77
Dårlig
 
87

Fem siste vurderinger

17.07.2022

av Passenger715973 Trondheim, Norge

Bra hotell, god mat, Men.....

Hotellet er fint, gode lobbyområder og flotte basengområder. Maten er variert og mye å velge i. Det som gir dette hotellet en 2 istedet for nærmere full score er "Håndduk mafiar". Gjester står opp før 0600 for å legge hånduker ved basseng. Umulig å få plass når man kommer så tidlig som 0800.... Hotellet gjør ingenting med det, selv om dem har hengt opp skilt som gir forbud mot det. Vi har sett solsenger stå tomme med håndduk på seg fra minst 0800 til 1100 og mange som har gått forbi i let etter sitteplass.

 
10.07.2022

av Stian H Bodø, Norge

Varierende

Svært varierende opplevelse. Vi opplevde betjeningen som service innstilte og nesten overrasket når de fikk tips. Basseng områdene er ok til barne familier men kanskje litt kjedelig for de over 10-12 år. Er en klar kultur for å reservere senger med hånduk men ikke nødvendigvis bruke dem ( dette er nok gjestene som styrer). Resturantene er av bra kvalitet og fin service. De er dog hektisk og nok også mer egnet for barne familier enn de med eldre barn eller bare par. Det som virkelig trekker ned er lydisolering på rommene og renholderne. Lydmessig tror jeg ikke det var forskjell på om døren var åpen eller lukket og renholderne kommer og banker hardt på dørene fra ca kl 0830 på alle dører selv om du har på skiltet at du sover. En ting er at det skjer en gang men hver dag og på alle dører i korridorene. Jeg er våken og jobber om morgene men min tenårings sønn sover og det er uansett svært irriterende. På restauranter og i barene er de svært hyggelig og yter god service. Jeg vil spesielt fremheve Diane i hoved baren som eksepsjonelt hyggelig og behjelpelig. De andre var dog også hele tiden flink og behjelpelig.

 
20.06.2022

av Tourist501657

Komplett ferieopplevelse

Superflott hotell. Perfekt beliggenhet som var nærme stranden. Hotellrommet var toppstandard. Servicen på hotellet og spiseplassene var strålende, og de ansatte viste ypperlig service som gjorde opplevelsen komplett. Dessuten var entertaiment-teamet et stemningsfullt innslag som gjorde hverdagen bedre, grunnet deres engasjement og energiske bidrag, som gjorde at det ikke var noen kjedelige dager. De var lett å snakke med og veldig inkluderende. Vi vil med andre ord tilbake hit!

 
23.07.2019

av Inakb Rygge, Norge

Fint hotell

Veldig flott hotell, og beliggenhet. God frokost med mye utvalg. Eneste minus må være at vaskedamene har kommet inn på rommet vårt hver dag, før vi har stått opp. Første dagen var de inne klokken 06 på rommet vårt. De kommer rett inn uten å banke på først. Bassengområdene er store, men også veldig mye folk. Umulig å få tak i en solseng, da folk legger håndklene sine på sengene for å «reservere», selvom de ikke er der. Ellers var vi veldig fornøyd med rommet, og hyggelig personalet.

 
18.05.2019

av 282gunn67 Stavanger, Norge

Fint nyopppusset stort hotell.

Flott hotell. Fin beliggenhet. Egen strand med gratis solsenger. Ca 3 km inn til Rhodos by. En fin spasertur. Veldig hyggelige og service innstilte ansatte. Greie rom. Rent og fint over alt. God mat og drikke. Kan anbefale dette hotellet. Vi drar gjerne tilbake.