Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 189 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Service
 
8,2 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Stort utvalg av mat, mye frukt. stille sone ved bassenget.
-
Manglet låser på noen toaletter, toalett kostene var veldig slitt, disse var moden for utskiftning for lenge siden.

Bekreftet gjest: 2024-06-09


8 av 10

+
Alt bar så lett tilgjengelig 😃stort utvalg i mat
-
Manglet låser på noen toaletter, og bure skifte ut dokoster, så ikke ut som de var byttet ut på en del år.

Bekreftet gjest: 2024-06-09


5 av 10

+
Mye var slitt og dårlig vedlikeholdt
-
Velg et annet hotel

Bekreftet gjest: 2023-10-08


10 av 10

+
Fint rom, bra aircondition på rommene, bra underholdning godt tilbud for alle.
-
Møkkete innebasseng, litt dårlig internett, heiser må fungere, de var stadig i ustand.

Bekreftet gjest: 2023-10-08


9 av 10

+
meget hyggelig personell Meget fint uteområde rent og pent
-
Det var elendig opplegg på utlån av handklede for bruk ved basseng Savnet en toalett kost til en dårlig designet toalett Var lite hyller på rom til klær ol. alt for mye garderobe plass til å henge klær.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


9 av 10

+
Hele opplegget
-
Utlevering av strandhåndklær meget dårlig organisert ventet nesten hver dag opptil en halvtime.

Bekreftet gjest: 2023-09-24


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-24


8 av 10

+
Underholdningen
-
Litt lite boltreplass i basseng.Dette va ikkje høysesong.. Litt trange rom

Bekreftet gjest: 2023-09-17


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-10


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-09-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

2152 vurderinger
Utmerket
 
1160
Veldig bra
 
491
Bra
 
269
Mindre bra
 
115
Dårlig
 
117

Fem siste vurderinger

23.09.2023

av Natalia J

Bra tur, men det finnes forbedringsmuligheter

Utrolig bra hotell, men har forbedringsmuligheter. Vi har bestilt to rom med fjellutsikt, men fikk positiv overraskelse i form av gratis oppgradering til suite med sjøutsikt i 9 etasje. Dette likte vi veldig godt ! Maten er skamgod og ingen trenger å bekymre seg om å ikke rekke frokost eller annet måltid i hoved restauranten. Gir du tips til servitøren får du sterkere drinker. Ukrainsk servitør i hovedbaren som betjener terrassen var veldig hyggelig og serviceinnstilt. Det er hyggelig personal og utsikten fra hotellet er magisk! Anbefales å velge rom med sjøutsikt. Svømmebasseng for voksne var bra og vannet var kaldere enn i andre bassenger. Viktig å ha med seg badesko når man vil på stranda, da det er steinstrand. I tillegg likte vi godt fyrverkeri som var på fredag. Det finnes underholdning på hotellet, men entertainment team var mest «gira» å snakke med eldre generasjonen. Likte ikke at de dreiv med salget av Tskjorter for å støtte Entertainment team. I 5-stjernes hotell hadde jeg høyere forventninger til underholdning og likte ikke at dem gikk rundt for å tjene penger. Stort sett gikk de rundt til eldre mennesker som du så at dem har penger. I tillegg har dem anbefalt å være igjen på hotellet for å være med på festen… grunnet bråk måtte de avslutte det kl 23:10… det er forbedringsmuligheter for dette hotellet. I tillegg på kveldene fikk vi servert drinker i pappkopper (ute der de hadde underholdning på kveldene) og man måtte vente lenge for å få drinker. Wifi fungerer ikke i 9 etasje. I tillegg var det en heis som hang seg for 7-9 etasje. Det tok 5 dager for hotellet å stenge heisen (selv om de fikk daglig beskjed av flere gjester at heisen ikke fungerer). Dette skapte lange køer rundt heisen. I tillegg var svømmebassenget i midten så pass skitten at jeg fikk grønne flekker på bikini. Escaperoom og Kino 7D er kjekt for barn, i tillegg finnes det gamingsroom hvor unger kan ha det gøy. For å oppsummere hele oppholdet, så likte vi veldig godt hotellet, men ville ha sagt at det er 4* hotell enn 5*.

 
09.09.2023

av Camilla Ø

Dårlig renhold, frekke hotellansatte og veggdyr

Dette er ikke et 5 stjerners hotell. I sin helhet vil jeg si dette er et 3 stjerners hotell. Ikke noe å skryte av her. - Respesjonansatte er ikke behjelpelig og går til «angrep» når du klager. Klagde på veggdyr på rommet, og dem nektet på at det var det og fulgte ikke opp saken. Opplevde at de ble sur og at de ville skjule problemet på hotellet. - Maten funker, men er langt i fra noe du gleder deg til. Veldig mye støy i restaurant og smakløs mat. - Du får papp kopper til drinkene dine ; typisk 5 stjerners ;) - Utrolig dårlig renhold. Synlige flekker på rommet ved ankomst og gulvet har aldri blitt vasket. Ligger også gjenstander fra tidligere gjester under sengen. Klagde på dårlig renhold og da lo personalet av meg. De kom tilbake for å vaske men vasket kun gulv og ikke de andre synlige flekkene rundt om. - Dårlig planløsning på hotell, det er stort, men kun med en inngang så du må gå mye. - Heisene bruker lang tid, og det er ikke trapper bortsett fra nødutgang. - Det er ikke lås på toaletter i resepsjon, så her må du håpe på at ingen kommer inn når du er på toalettet. - Ellers er mye ødelagt på rommet. Glassdøren på badet henger seg opp slik at du plutselig ikke kommer deg ut. Kleshenger på terrasse er revet av så du får ikke tørket klær. Basert på dårlig renhold, dårlig standard, frekke hotellansatte som ikke tar i mot klager og sterk mistanke om veggdyr/ bed bugs så anbefaler jeg ingen å reise hit. Du finner mange bedre hoteller på 3 og 4 stjerners hotell. Stjernene her lurer deg!

 
01.09.2023

av Kjellhans Oslo, Norge

Greit opphold men et veldig stort hotell, god mat

Hotellet er stort med 700 rom. Det var helt fullt. God mat i buffe og alacarte. Akustikk i buffe var ille. Lite solsenger ved basseng men greit å få seng med parasoll på stranda. Hyggelige ansatte i barer og restauranter. Resepsjonen var dårlig service ingen informasjon ved ankomst. Velger et mindre hotell neste gang, selv om vi hadde en fin uke. Det ble for mye folk overalt hele uken. I tillegg tillater hotellet at gjester legger håndklær Og reserverer solseng Ila natta.

 
28.07.2023

av ckjoniks Kristiansand, Norge

Ikke 5 stjernes hotell.

Det beste med hele hotellet var personalet og entertainer teamet. Alle var veldig hyggelige og de tok vare på alle gjestene. Maten i bufférestauranten var bra, med forskjellige matretter man kunne forsyne seg med hver dag. Ett stort pluss var at man kunne også forsyne seg med ulike snacks hele døgnet. Det negative ved dette hotellet var renholdet. Rommet ble ikke rengjort hver dag og sengetøyet var skittent med ulike flekker. Heisene på hotellet var også veldig små og de var veldig trege. Til tider lang kø for å ta heisen. Hotellet bærer også preg av at det er gammelt mange steder.Vil ikke si at det er ett 5 stjernes hotell.

 
17.07.2023

av Freedom08308600418 Trondheim, Norge

Mat forgiftning

Vi bodde der en uke fra 9.juli. Ble syke natten før utsjekking. Kastet opp hele natta så derfor spurte jeg om vi kunne ha rommet 1 time ekstra siden jeg fortsatt kastet opp.Men det var ingen mulighet sa dama i resepsjonen. Jeg rakk derfor ikke toalett og kastet opp rett utenfor treningssenter.Og fortsatte å spy på en benk utenfor. Jeg synes det var dårlig gjort av hotellet å behandle folk slik.