Myconian Korali Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Korali Relais & Chateaux som ligger i Megali Ammos, rett utenfor Mykonos by. Hotellområdet ligger i en helling ovenfor den historiske havna, noe som gjør at det er fantastisk utsikt over Egeerhavet både fra bassengområdet og restauranten. Nyt et bad i evighetsbassenget, thalasso spa og god mat i hotellets restaurant.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Moderne Myconian Korali Relais & Chateaux ligger i kort avstand til øyas severdigheter i en helling i Megali Ammos.

På hotellet er det et bassengområde med et evighetsbasseng med utsikt over havet. Solsenger og parasoller, samt håndklær. Drikke og snacks serveres i poolbaren Kitrino Bar. Det er cirka 300 meter ned til den deilige sandstranda i Megali Ammos. I nærheten ligger også strendene Korfos, Agios Charalambos og Agia Anna.

Hotellet har restaurant og bar. Frokostbufféen består av både lokale delikatesser og internasjonale klassikere. Nybakt brød, ferskpresset juice, gresk yoghurt med lokalprodusert honning og champagne.

Hotellets restaurant Baos kombinerer det greske kjøkkenet med en moderne twist. Menyen er spesialisert på fisk og skalldyr. Fokus ligger på sesongbaserte og lokale råvarer. Her serveres alt fra lammekoteletter og lett ristede kamskjell til grillet laks.

I Kitrino Bar, som ligger i bassengområdet, kan du også slappe av etter en dag i sola. Her serveres drikke, cocktails og lettere snacks hele kvelden.

Hotellet har også et velutstyrt treningsrom. Det er også et Thalasso Spa med fem oppvarmede terapeutiske basseng som bygger på de velgjørende egenskapene i sjøvannet som er kjent siden den greske antikken, og som kompletteres med eteriske oljer og hydromassasje. Avkoblende behandlinger mot avgift. Dessuten er det både dampbadstue og badstue.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering.

Hotellet ligger en kort spasertur fra den historiske havna nedenfor vindmøllene, Lille Venezia og den mest pittoreske delen av Mykonos. Hotellet ligger nært hovedstaden Choras livlige labyrint av smale gater med hippe barer og gode restauranter. Øyas legendariske nattklubbliv ligger bara en kort bil- eller båtreise unna. Det er cirka 2 kilometer til de kjente nattklubbene Cavo Paradiso og Super Paradiso.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Alle hoteller – Mykonos

Acrogiali

Acrogiali er bygd i tradisjonell gresk stil, med hvitkalkede vegger og blå dører. Rommene er romslige og komfortable og hotellets beliggenhet ved stranda i Platis Gialos på Mykonos er uten sidestykke. La ferien begynne!

Olia

Velkommen til herlige Olia, nært havna i Tourlos, like i utkanten av Mykonos by. Hotellet er bygd i typisk mykonisk arkitektur og tradisjonelle farger. Her kan du nyte et bad i bassenget og du har byen severdigheter like rundt hjørnet.

The George

På The George får du oppleve ekte gresk gjestfrihet, og selve hotellet er bygd i lokal stil. Her bor du midt i sentrum av Platis Yialos med bare en kort spasertur ned til den fine stranda. Ta et bad i det krystallklare vannet, eller gå tilbake til hotellet og ta et bad i det fine bassenget på hotellet.

Villa Pinelopi

Beliggende midt i hjertet av Mykonos by (også kalt Chora), omgitt av frodige vekster, ligger Villa Pinelopi. På hotellet er et en solterrasse og herifra har du kort vei til byens severdigheter.

Myconian Ambassador Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Ambassador Relais & Chateaux som ligger vakkert til i en helling, rett ovenfor Platis Gialos-stranda på Mykonos' sørlige kyst. Nyt førsteklasses mat og deilige dager ved hotellets basseng. Her er det dessuten et velutstyrt treningsrom og et Thalasso spa.

Zannis

Velkommen til Zannis på Mykonos, et lite hotell med hjemmekoselig stemning som ligger i utkanten av Mykonos by. Fra hotellområdet har du utsikt over byens eldre deler og havet. Alt du trenger finner du på hotellet eller i nærområdet, men gå ikke glipp av å oppdage andre deler av denne vakre øya!