Myconian Korali Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Korali Relais & Chateaux som ligger i Megali Ammos, rett utenfor Mykonos by. Hotellområdet ligger i en helling ovenfor den historiske havna, noe som gjør at det er fantastisk utsikt over Egeerhavet både fra bassengområdet og restauranten. Nyt et bad i evighetsbassenget, hotellets thalasso spa og god mat i hotellets restaurant.

HURRA FOR HELLAS

Bli med å feire Hellas' nasjonaldag 25. mars med å få 500,– i rabatt per person til alle greske perler. Husk! – å bestille i løpet av dagen.

Gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Må bestilles 25. mars 2023

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Moderne Myconian Korali Relais & Chateaux ligger i en skråning i Megali Ammos med kort avstand til øyas severdigheter.

På hotellet er det et bassengområde med to basseng hvorav ett evighetsbasseng med utsikt over havet. Solsenger og parasoller, samt håndklær. Drikke og snacks serveres i poolbaren Kitrino Bar. Det er cirka 300 meter ned til den deilige sandstranda i Megali Ammos. I nærheten ligger også strendene Korfos, Agios Charalambos og Agia Anna.

Hotellet har restaurant og bar. Frokostbufféen består av både lokale delikatesser og internasjonale klassikere. Nybakt brød, ferskpresset juice, gresk yoghurt med lokalprodusert honning og champagne.

Hotellets restaurant Baos kombinerer det greske kjøkkenet med en moderne twist. Menyen er spesialisert på fisk og skalldyr. Fokus ligger på sesongbaserte og lokale råvarer. Her serveres alt fra lammekoteletter og lett ristede kamskjell til grillet laks.

I Kitrino Bar, som ligger i bassengområdet, kan du også slappe av etter en dag i sola. Her serveres drikke, cocktails og lettere snacks hele kvelden.

Hotellet har også et velutstyrt treningsrom. Det er også et Thalasso Spa med fem oppvarmede terapeutiske basseng som bygger på de velgjørende egenskapene i sjøvannet som er kjent siden den greske antikken, og som kompletteres med eteriske oljer og hydromassasje. Avkoblende behandlinger mot avgift. Dessuten er det både dampbadstue og badstue.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Hotellet ligger en kort spasertur fra den historiske havna nedenfor vindmøllene, Lille Venezia og den mest pittoreske delen av Mykonos. Hotellet ligger nært hovedstaden Choras livlige labyrint av smale gater med hippe barer og gode restauranter. Øyas legendariske nattklubbliv ligger bara en kort bil- eller båtreise unna. Det er cirka 2 kilometer til de kjente nattklubbene Cavo Paradiso og Super Paradiso.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Alle hoteller – Mykonos

Myconian Ambassador Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Ambassador Relais & Chateaux som ligger vakkert til i en helling, rett ovenfor Platis Gialos-stranda på Mykonos' sørlige kyst. Nyt førsteklasses mat og deilige dager ved hotellets basseng. Her er det dessuten et velutstyrt treningsrom og et Thalasso spa.

Mr & Mrs White

Mr & Mrs White er et lite boutique-hotell sør på Mykonos der alt går i hvitt, med en storslått utsikt over havet. Her bor du i smakfullt innredde dobbeltrom med hvite vegger og lyse og sorte innredningsdetaljer. Fra hotellet er det en kort spasertur til strendene Paralia Psaraou og Paralia Platis Gialos for deilige bad. En taxireise unna venter Mykonos by.

Mykonos Beach

Mykonos Beach ligger rett utenfor Mykonos by i Megali Ammos. Hotellet ligger ved stranda og har en helt nydelig utsikt over havet.

Petasos Beach Resort & Spa

Petasos Beach Resort & Spa er et luksuriøst utgangspunkt for å oppdage Mykonos' herlige strender med strandklubber, heftig uteliv og byens koselige gater med restauranter og butikker. Hotellet har et spa for litt energiboost, et stort bassengområde med et evighetsbasseng for avkobling og vakker utsikt over havet samt to restauranter. Innled dagen eller avslutt gårsdagen med en god frokostbuffé – den er inkludert!

Mykonos Riviera Hotel & Spa

Velkommen til ett av Mykonos bys fineste hotell, Mykonos Riviera Hotel & Spa, som er medlem av Small Luxury Hotels of the World. Hotellet har en stilren og elegant design og er perfekt for deg som vil unne deg det beste i ferien!

Anamar Blu

Anamar Blu er et pent og stilrent hotell som ligger like utenfor Ornos i gangavstand til stranda. Her bor du godt i lyse og fine dobbeltrom.

My Mykonos

My Mykonos er et pent boutique-hotell som ligger kile utenfor Mykonos by og du med en litt lengre spasertur kommer til denne vakre by. På My Mykonos bor du i stilrene rom i lyse farger og fra hotellets bassengområde har du fin utsikt over omgivelsene.

Penelope Village

Vil du reise til Mykonos for å oppleve noe genuint? Penelope Village er da det rette hotellet for deg! Omgivelsene er rolige og idylliske, hotellet tradisjonelt og det ligger bare en kort spasertur opp fra stranda. Du kan også enkelt komme deg til steder med litt mer liv om du vil oppleve den siden av Mykonos også.