Penelope Village

Vil du reise til Mykonos for å oppleve noe genuint? Penelope Village er da det rette hotellet for deg! Omgivelsene er rolige og idylliske, hotellet tradisjonelt og det ligger bare en kort spasertur opp fra stranda. Du kan også enkelt komme deg til steder med litt mer liv om du vil oppleve den siden av Mykonos også.


Rom/leiligheter

Dobbelrm for 1-2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Penelope Village er et tradisjonelt hotell som ligger i skråningen ned mot stranda i Kalo Livadi. Her har du et bassengområde med basseng, jacuzzi, solsenger, en hyggelig poolbar og ikke minst en herlig utsikt over stranda og havet som ligger et stykke nedenfor hotellet. Ved stranda er det solsenger og parasoller mot avgift og noen få tavernaer og barer som tilbyr mat og drikke på dagtid.

Hotellet har en koselig restaurant der frokosten serveres. Til lunsj og middag er det lokale spesialiteter å smake.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet samt i omgivelsene rundt hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Mykonos

Myconian Korali Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Korali Relais & Chateaux som ligger i Megali Ammos, rett utenfor Mykonos by. Hotellområdet ligger i en helling ovenfor den historiske havna, noe som gjør at det er fantastisk utsikt over Egeerhavet både fra bassengområdet og restauranten. Nyt et bad i evighetsbassenget, hotellets thalasso spa og god mat i hotellets restaurant.

Myconian Ambassador Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Ambassador Relais & Chateaux som ligger vakkert til i en helling, rett ovenfor Platis Gialos-stranda på Mykonos' sørlige kyst. Nyt førsteklasses mat og deilige dager ved hotellets basseng. Her er det dessuten et velutstyrt treningsrom og et Thalasso spa.

Mr & Mrs White

Mr & Mrs White er et lite boutique-hotell sør på Mykonos der alt går i hvitt, med en storslått utsikt over havet. Her bor du i smakfullt innredde dobbeltrom med hvite vegger og lyse og sorte innredningsdetaljer. Fra hotellet er det en kort spasertur til strendene Paralia Psaraou og Paralia Platis Gialos for deilige bad. En taxireise unna venter Mykonos by.

Mykonos Beach

Mykonos Beach ligger rett utenfor Mykonos by i Megali Ammos. Hotellet ligger ved stranda og har en helt nydelig utsikt over havet.

Petasos Beach Resort & Spa

Petasos Beach Resort & Spa er et luksuriøst utgangspunkt for å oppdage Mykonos' herlige strender med strandklubber, heftig uteliv og byens koselige gater med restauranter og butikker. Hotellet har et spa for litt energiboost, et stort bassengområde med et evighetsbasseng for avkobling og vakker utsikt over havet samt to restauranter. Innled dagen eller avslutt gårsdagen med en god frokostbuffé – den er inkludert!

Mykonos Riviera Hotel & Spa

Velkommen til ett av Mykonos bys fineste hotell, Mykonos Riviera Hotel & Spa, som er medlem av Small Luxury Hotels of the World. Hotellet har en stilren og elegant design og er perfekt for deg som vil unne deg det beste i ferien!

Anamar Blu

Anamar Blu er et pent og stilrent hotell som ligger like utenfor Ornos i gangavstand til stranda. Her bor du godt i lyse og fine dobbeltrom.

My Mykonos

My Mykonos er et pent boutique-hotell som ligger kile utenfor Mykonos by og du med en litt lengre spasertur kommer til denne vakre by. På My Mykonos bor du i stilrene rom i lyse farger og fra hotellets bassengområde har du fin utsikt over omgivelsene.