Myconian Ambassador Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Ambassador Relais & Chateaux som ligger vakkert til i en helling, rett ovenfor Platis Gialos-stranda på Mykonos' sørlige kyst. Nyt førsteklasses mat og deilige dager ved hotellets basseng. Her er det dessuten et velutstyrt treningsrom og et Thalasso spa.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Superiorrom for 2 personer. Suite for 2-3 personer. Suite med eget basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Myconian Ambassador Relais & Chateaux er et femsolers hotell i en miks av moderne arkitektur og lokale toner og materialer. Hotellet har en fantastisk utsikt over Egeerhavet.

På hotellet er det et stort bassengområde med et basseng som ligger på en herlig solterrasse. Her er det solsenger og parasoller, samt bassenghåndklær inkludert (hentes i resepsjonen). Nyt av en god lunsj og drikke i George's Bar med utsikt over Egeerhavet.

Nærmeste strand heter Platis Gialos og ligger like nedenfor hotellet. Her er sanden finkornet og vannet krystallklart. Langs strandpromenaden ligger små butikker og sjarmerende restauranter. Vannsporter mot avgift. Strendene Psarou, Paranga og Agia Anna ligger bare en kort spasertur unna.

Hotellet har tre restauranter. Frokosten serveres i restaurant Latitudes i form av en amerikansk frokostbuffé med nybakt brød, ferskpresset juice, pålegg og champagne. Dette kompletteres med en tradisjonell gresk buffé med lokale delikatesser som gresk yoghurt med lokalprodusert honning og fersk frukt.

Lunsjen serveres i George's Bar ved bassenget. Her kan du og så ta en aperitiff før middag i restaurant Efisia.

À la carte-restauranten Efisia ligger beskyttet fra kveldsbrisen i en alkove av grovhogget stein. Efisia er en av øyas mest populære restauranter og tilbyr en gourmetmeny som kombinerer kulinariske opplevelser med luksuriøs atmosfære. Her er det fokus på sesongbaserte, økologiske råvarer og et stort utvalg av viner til maten. Bordreservasjon kreves.

Hotellet har et velutstyrt treningsrom der du kan trene til den fantastiske havutsikten. Hotellet tilbyr også yoga, privat trening og pilatesleksjoner med personlig trener.

Hotellets Thalasso Spa er en oase til avkobling for kropp og sjel. Nyt av termalbad, akkurat slik som Hippokrates gjorde. Oppdag de terapeutiske fordelene med tre innendørsbasseng – hver og en med ulike temperaturer og saltinnhold, legg så til eteriske oljer og hydromassasje. Dessuten er det dampbadstue, badstue og en rekke behandlinger som tilbys i rom for en eller to.

I hotellets lobby ligger en butikk for den som vil shoppe noe fra ledende greske designere eller mykonske suvenirer.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering.

En kort spasertur fra hotellet ligger Psarou, der det er en strand og luksusyachtene pleier ligge i havn. Parangas livlige små tavernaer, som også benyttes av lokalbefolkningen, ligger like ved. Øyas hovedstad Chora, med sin hvitkalkede labyrint av butikker og barer, ligger bare noen minutter unna med bil. Øyas legendariske nattklubbliv ligger også i nærheten. Det er en kort bil- eller båttur til nattklubbene Cavo Paradiso eller Super Paradiso.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Alle hotell – Mykonos

Myconian Korali Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Korali Relais & Chateaux som ligger i Megali Ammos, rett utenfor Mykonos by. Hotellområdet ligger i en helling ovenfor den historiske havna, noe som gjør at det er fantastisk utsikt over Egeerhavet både fra bassengområdet og restauranten. Nyt et bad i evighetsbassenget, hotellets thalasso spa og god mat i hotellets restaurant.

Mr & Mrs White

Mr & Mrs White er et lite boutique-hotell sør på Mykonos der alt går i hvitt, med en storslått utsikt over havet. Her bor du i smakfullt innredde dobbeltrom med hvite vegger og lyse og sorte innredningsdetaljer. Fra hotellet er det en kort spasertur til strendene Paralia Psaraou og Paralia Platis Gialos for deilige bad. En taxireise unna venter Mykonos by.

Mykonos Beach

I Megali Ammos rett utenfor Mykonos by ligger Mykonos Beach. Hotellet ligger ved stranda og har en helt nydelig utsikt over havet.

Petasos Beach Resort & Spa

Petasos Beach Resort & Spa er et luksuriøst utgangspunkt for å oppdage Mykonos' herlige strender med strandklubber, heftig uteliv og byens koselige gater med restauranter og butikker. Hotellet har et spa for litt energiboost, et stort bassengområde med et evighetsbasseng for avkobling og vakker utsikt over havet samt to restauranter. Innled dagen eller avslutt gårsdagen med en god frokostbuffé – den er inkludert!

Mykonos Riviera Hotel & Spa

Velkommen til ett av Mykonos bys fineste hotell, Mykonos Riviera Hotel & Spa, som er medlem av Small Luxury Hotels of the World. Hotellet har en stilren og elegant design og er perfekt for deg som vil unne deg det beste i ferien!

My Mykonos

My Mykonos er et pent boutique-hotell som ligger like utenfor Mykonos by, som du kommer til etter en litt lengre spasertur. På My Mykonos bor du i stilrene rom i lyse farger og fra hotellets bassengområde har du fin utsikt over omgivelsene.

Penelope Village

Vil du reise til Mykonos for å oppleve noe genuint? Penelope Village er da det rette hotellet for deg! Omgivelsene er rolige og idylliske, hotellet tradisjonelt og det ligger bare en kort spasertur opp fra stranda. Du kan også enkelt komme deg til steder med litt mer liv om du vil oppleve den siden av Mykonos også.

Oniro Suites

Oniro Suites er et fint boutique-hotellet som ligger i utkanten av Mykonos by og har kun åtte rom. Slapp av ved hotellets basseng og fra terrassen kan du nyte både frokosten og en drink med strålende utsikt over byen. Gangavstand til postkortvakre Mykonos by der restauranter, butikker og hyggelige barer venter i de koselige små gatene.

Boheme Mykonos

Aldersgrense på hotellet: 13 år. Boheme Mykonos er for deg som vil nyte livet, koble av og oppleve det vakre livet i byen, på de kjente strendene og de pulserende nattklubbene. Dette voksenhotellet ligger bare noen hundre meter fra de sjarmerende eldre delene i Mykonos by. Hotellet byr på vakre solnedganger, innredning med fine detaljer og pent innredede suiter - noen med egen jacuzzi på uteplassen.