Myconian Ambassador Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Ambassador Relais & Chateaux som ligger vakkert til i en helling, rett ovenfor Platis Gialos-stranda på Mykonos' sørlige kyst. Nyt førsteklasses mat og deilige dager ved hotellets basseng. Her er det dessuten et velutstyrt treningsrom og et Thalasso spa.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Superiorrom for 2 personer. Suite for 2-3 personer. Suite med eget basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Myconian Ambassador Relais & Chateaux er et femsolers hotell i en miks av moderne arkitektur og lokale toner og materialer. Hotellet har en fantastisk utsikt over Egeerhavet.

På hotellet er det et stort bassengområde med et basseng som ligger på en herlig solterrasse. Her er det solsenger og parasoller, samt gratis håndklær (hentes i resepsjonen). Nyt av en god lunsj og drikke i George's Bar med utsikt over Egeerhavet.

Nærmeste strand heter Platis Gialos og ligger like nedenfor hotellet. Her er sanden finkornet og vannet krystallklart. Langs strandpromenaden ligger små butikker og sjarmerende restauranter. Vannsporter mot avgift. Strendene Psarou, Paranga og Agia Anna ligger bare en kort spasertur unna.

Hotellet har tre restauranter. Frokosten serveres i restaurant Latitudes i form av en amerikansk frokostbuffé med nybakt brød, ferskpresset juice, pålegg og champagne. Dette kompletteres med en tradisjonell gresk buffé med lokale delikatesser som gresk yoghurt med lokalprodusert honning og fersk frukt.

Lunsjen serveres i George´s Bar ved bassenget. Her kan du og så ta en aperitiff før middag i restaurant Efisia.

À la carte-restauranten Efisia ligger beskyttet fra kveldsbrisen i en alkove av grovhogget stein. Efisia er en av øyas mest populære restauranter og tilbyr en gourmetmeny som kombinerer kulinariske opplevelser med luksuriøs atmosfære. Her er det fokus på sesongbaserte, økologiske råvarer og et stort utvalg av viner til maten. Bordreservasjon kreves.

Hotellet har et velutstyrt treningsrom der du kan trene til den fantastiske havutsikten. Hotellet tilbyr også yoga, privat trening og pilatesleksjoner med personlig trener.

Hotellets Thalasso Spa er en oase til avkobling for kropp og sjel. Nyt av termalbad, akkurat slik som Hippokrates gjorde. Oppdag de terapeutiske fordelene med tre innendørsbasseng – hver og en med ulike temperaturer og saltinnhold, legg så til eteriske oljer og hydromassasje. Dessuten er det dampbadstue, badstue og en rekke behandlinger som tilbys i rom for en eller to.

I hotellets lobby ligger en butikk for den som vil shoppe noe fra ledende greske designere eller mykonske suvenirer.

Gratis wifi på hele hotellet. Gratis parkering.

En kort spasertur fra hotellet ligger Psarou, der det er en strand og luksusyachtene pleier ligge i havn. Parangas livlige små tavernaer, som også benyttes av lokalbefolkningen, ligger like ved. Øyas hovedstad Chora, med sin hvitkalkede labyrint av butikker og barer, ligger bare noen minutter unna med bil. Øyas legendariske nattklubbliv ligger også i nærheten. Det er en kort bil- eller båttur til nattklubbene Cavo Paradiso eller Super Paradiso.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Alle hoteller – Mykonos

Acrogiali

Acrogiali er bygd i tradisjonell gresk stil, med hvitkalkede vegger og blå dører. Rommene er romslige og komfortable og hotellets beliggenhet ved stranda i Platis Gialos på Mykonos er uten sidestykke. La ferien begynne!

Olia

Velkommen til herlige Olia, nært havna i Tourlos, like i utkanten av Mykonos by. Hotellet er bygd i typisk mykonisk arkitektur og tradisjonelle farger. Her kan du nyte et bad i bassenget og du har byen severdigheter like rundt hjørnet.

The George

På The George får du oppleve ekte gresk gjestfrihet, og selve hotellet er bygd i lokal stil. Her bor du midt i sentrum av Platis Yialos med bare en kort spasertur ned til den fine stranda. Ta et bad i det krystallklare vannet, eller gå tilbake til hotellet og ta et bad i det fine bassenget på hotellet.

Villa Pinelopi

Beliggende midt i hjertet av Mykonos by (også kalt Chora), omgitt av frodige vekster, ligger Villa Pinelopi. På hotellet er et en solterrasse og herifra har du kort vei til byens severdigheter.

Myconian Korali Relais & Chateaux

Velkommen til Myconian Korali Relais & Chateaux som ligger i Megali Ammos, rett utenfor Mykonos by. Hotellområdet ligger i en helling ovenfor den historiske havna, noe som gjør at det er fantastisk utsikt over Egeerhavet både fra bassengområdet og restauranten. Nyt et bad i evighetsbassenget, thalasso spa og god mat i hotellets restaurant.

Zannis

Velkommen til Zannis på Mykonos, et lite hotell med hjemmekoselig stemning som ligger i utkanten av Mykonos by. Fra hotellområdet har du utsikt over byens eldre deler og havet. Alt du trenger finner du på hotellet eller i nærområdet, men gå ikke glipp av å oppdage andre deler av denne vakre øya!