Itanos

Itanos ligger i hjertet av Sitia med kaféer, tavernaer og butikker rett rundt hjørnet. På takterrassen er det både basseng og bar, hvor du har en herlig utsikt over havet, byen og havna.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Lokasjonen, personalet, bassenget på taket
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Itanos er et hyggelig hotell med takterrasse med basseng og solsenger samt baren Horizon, som er åpen hele dagen. I baren serveres snacks, juice, forfriskninger, cocktails og drinker, og herfra kan du nyte den vakre utsikten over havna..

Restaurant som serverer frokostbuffé. På promenaden, rett over hotellet ligger à la carte-restauranten og kaféen Thalassa, der du kan kjøpe kaffe, snacks samt greske og internasjonale lunsj- og middagsretter. Lobbybar/kafé som er åpen hele døgnet.

Lite treningsrom. Massasje, hydromassasje og skjønnhetspleie mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern og strykebrett kan lånes i resepsjonen. Kort vei til shopping, bussholdeplass, restauranter, kaféer og barer. Støy fra lekende barn på lekeplassen bak hotellet kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
    Frokosten serveres fra kl. 7.00 til 10.30.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Alle hotell – Sitia

Flisvos

Flisvos er et enkelt, prisgunstig hotell som ligger fint til i Sitia med vakker utsikt over bukta. Herfra er det kort vei til stranda, havna, butikker barer og restauranter. Frokost serveres i hagen.

Sitia Beach City Resort & Spa

Velkommen til Sitia Beach City Resort & Spa – ett av Sitias beste hotell med et romslig bassengområde, fint spa og en herlig beliggenhet nært stranda og bare en kort spasertur fra sentrum. All Inclusive kan bestilles mot tillegg. Velkommen til en komplett ferieopplevelse for både par og familier!

El Greco Sitia

El Greco er et populært hotell som ligger sentralt i Sitias sjarmerende gater og du har kort vei til tavernaer, kaféer og barer. Havet ligger bare en kort spasertur unna.