DeMaNi Suites

DeMaNi Suites er et unikt hotell midt i den sjarmerende byen Sitia. Her bor du i fine suiter med et eget oppvarmet innendørsbasseng eller en jacuzzi samt en badstue. Hotellets beliggenhet blir ikke bedre, her bor du i kort gangavstand til stranda og bare noen meter fra sentrum av Sitia der restauranter, kaféer og barer ligger på rekke og rad langs havna.


Rom/leiligheter

Suiter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 1 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 350 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

DeMaNi Suites er et helt spesielt sted der du kan nyte badstue, eget basseng eller jacuzzi i suiten for så å gå ut og spise godt om kvelden. Hotellet ligger på en litt roligere gate, like innenfor strandpromenaden og havna i Sitia.

Frokostbufféen tilberedes med utvalgte lokale produkter der det tas hensyn til miljøet og den serveres på takterrassen med utsikt mot havet og Sitia.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjonen er åpen kl. 8.00-10.00 og 16.00-22.00.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Sitia

Flisvos

Flisvos er et enkelt, prisgunstig hotell som ligger fint til i Sitia med vakker utsikt over bukta. Herfra er det kort vei til stranda, havna, butikker barer og restauranter. Frokost serveres i hagen.

Sitia Beach City Resort & Spa

Velkommen til Sitia Beach City Resort & Spa – ett av Sitias beste hotell med et romslig bassengområde, fint spa og en herlig beliggenhet nært stranda og bare en kort spasertur fra sentrum. All Inclusive kan bestilles mot tillegg. Velkommen til en komplett ferieopplevelse for både par og familier!

El Greco Sitia

El Greco er et populært hotell som ligger sentralt i Sitias sjarmerende gater og du har kort vei til tavernaer, kaféer og barer. Havet ligger bare en kort spasertur unna.