Superiorrom

Superiorrom med markbalkong med bassengutsikt. En dobbeltseng. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Strykejern og strykebrett. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 1-2

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med balkong eller markterrasse og bassengutsikt. Leilighetene er av varierende størrelse og utforming. Et soverom med en dobbeltseng. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer i stuedel. Minikjøkken med komfyr, kjøleskap med fryder, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, mikrobølgeovn og kjøkkenutstyr. Vaskemaskin. Strykejern og strykejern. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-4

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med balkong. Leilighetene er av varierende størrelse og utforming. To soverom med en dobbeltseng i hvert. Mulig med ekstrasenger i to sovesofaer i stuedel. Minikjøkken med komfyr, kjøleskap med fryder, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, mikrobølgeovn og kjøkkenutstyr. Vaskemaskin. Strykejern og strykejern. Wifi, safe og luftkondisjonering inkludert. TV. To bad, ett med badekar og ett med dusj samt wc, hårføner. Rengjøring 6 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 2-5 / 2-6