Rea

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Midt i sentrum av Paleochora ligger Rea og her nyter du nyter du dagens frokost i det fri på hotellterrassen, før du tar med badetøyet og en god bok og rusler til stranda for å nyte sola og sjøen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hotellrommet var fint, bra senger. Veldig hyggelig eldre ektepar driver hotellet. Har vært her fo...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rea er et hyggelig familiehotell i en liten sidegate midt i Paleochora. Her kan du nyte hotellfrokosten utendørs. Det er cirka 100 meter til hovedgata med mange restauranter og kaféer.

Wifi inkludert i resepsjonen. Resepsjonen er åpen på dagtid. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i enkelte rom.

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 100 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Gjester med sen avreise har tilgang til dusjer og oppbevaringsrom for bagasje.

Måltider

Inkludert:

  • Enkel frokost.

Alle hotell – Paleochora

Libyan Princess

Libyan Princess er ett av de mest moderne hotellene i Paleochora. Her ferierer du i komfortable deluxerom og du kan lene deg tilbake i de gode solsengene i bassengområdet eller legge inn en treningsøkt i treningsrommet. Hotellet ligger sentralt i Paleochora med tavernaer og butikker som ligger i gangavstand og stranda når du på et øyeblikk.

Poseidon Crete

Leilighetshotellet Poseidon Crete ligger rett ved stranda i Paleochora. Her kan du nyte godt av fine sandstrender, storslagen natur og sjarmerende gresk byliv. Herifra er det gangavstand hyggelige tavernaer, livlige barer og butikker.

Rosemary

Rosemary ligger i et rolig område nært sentrum i den lille byen Paleochora, og dit går du til fots. I passe avstand finner du også byens strender Pachia Ammos og Chalkia. Leilighetene er pent innredet i lyse farger og i treromsleilighetene får hele familien plass - de tar opptil 6 personer.