Poseidon Crete

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Leilighetshotellet Poseidon Crete ligger rett ved stranda i Paleochora. Her kan du nyte godt av fine sandstrender, storslagen natur og sjarmerende gresk byliv. Herifra er det gangavstand hyggelige tavernaer, livlige barer og butikker.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/2-3 personer. Toromsleiligheter i sidebygning for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet og service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Poseidon Crete er et enkelt og hyggelig leilighetshotell i sjarmerende Paleochora sør på Kreta. Hotellet består av en hovedbygning ved stranda (bygd i 2009) og en sidebygning fra 2014 som ligger cirka 250 meter unna. Hotellets eiere bor i hovedbygningen.

Ettromsleilighetene ligger fordelt i begge bygningene mens toromsleilighetene ligger i sidebygningen.

Wifi inkludert i fellesområdene. Resepsjonen er åpen på dagtid. Gangavstand til tavernaer, barer og butikker. Sidebygningen ligger ved en skole som kan oppfattes som forstyrrende i visse perioder.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Paleochora

Rea

Midt i sentrum av Paleochora ligger Rea og her nyter du nyter du dagens frokost i det fri på hotellterrassen, før du tar med badetøyet og en god bok og rusler til stranda for å nyte sola og sjøen.

Libyan Princess

Libyan Princess er ett av de mest moderne hotellene i Paleochora. Her ferierer du i komfortable deluxerom og du kan lene deg tilbake i de gode solsengene i bassengområdet eller legge inn en treningsøkt i treningsrommet. Hotellet ligger sentralt i Paleochora med tavernaer og butikker som ligger i gangavstand og stranda når du på et øyeblikk.

Rosemary

Rosemary ligger i et rolig område nært sentrum i den lille byen Paleochora, og dit går du til fots. I passe avstand finner du også byens strender Pachia Ammos og Chalkia. Leilighetene er pent innredet i lyse farger og i treromsleilighetene får hele familien plass - de tar opptil 6 personer.