Libyan Princess

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Libyan Princess er ett av de mest moderne hotellene i Paleochora. Her ferierer du i komfortable deluxerom og du kan lene deg tilbake i de gode solsengene i bassengområdet eller legge inn en treningsøkt i treningsrommet. Hotellet ligger sentralt i Paleochora med tavernaer og butikker som ligger i gangavstand og stranda når du på et øyeblikk.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn/2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Deilig med basseng, store rom, stor balkong, god frokost. Hotellet ligger nær strand og sentrum.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Libyan Princess er et hyggelig og populært hotell med fin beliggenhet i Paleochora. Her er det et lite bassengområde med et fåtall solsenger. Badehåndklær. Snackbar med enkle retter.

Wifi inkludert i fellesområdene. Badstue og jacuzzi uten kostnad mellom kl. 16.00-19.00, reservasjon kreves. Massasje mot avgift. Treningsrom.

Det er cirka 200 meter til en steinstrand og 400 meter til en sandstrand. Hotellet har renovert rommene, resepsjonsområdet og bassengområdet (2024).

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Paleochora

Rea

Midt i sentrum av Paleochora ligger Rea og her nyter du nyter du dagens frokost i det fri på hotellterrassen, før du tar med badetøyet og en god bok og rusler til stranda for å nyte sola og sjøen.

Poseidon Crete

Leilighetshotellet Poseidon Crete ligger rett ved stranda i Paleochora. Her kan du nyte godt av fine sandstrender, storslagen natur og sjarmerende gresk byliv. Herifra er det gangavstand hyggelige tavernaer, livlige barer og butikker.

Rosemary

Rosemary ligger i et rolig område nært sentrum i den lille byen Paleochora, og dit går du til fots. I passe avstand finner du også byens strender Pachia Ammos og Chalkia. Leilighetene er pent innredet i lyse farger og i treromsleilighetene får hele familien plass - de tar opptil 6 personer.