Rosemary

Rosemary ligger i et rolig område nært sentrum i den lille byen Paleochora, og dit går du til fots. I passe avstand finner du også byens strender Pachia Ammos og Chalkia. Leilighetene er pent innredet i lyse farger og i treromsleilighetene får hele familien plass - de tar opptil 6 personer.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Treromsleiligheter for 2-6 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nytt og fint
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rosemary er et pent leilighetshotell og sommeren 2023 kunne den stolte eieren Andoniki Grigoraki åpne dørene for hotellets første gjester. Rosemary ligger på den sørlige kysten av Kreta og herfra har du et bra utgangspunkt for å se deg omkring på øya og oppdage den mer urørte og vakre natur med høye fjell og dype daler. Vi anbefaler at du tar en tur inn til Chania eller Rethymnon by.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjon på nabohotellet Poseidon Apartments på dagtid. Leier du bil kan du parkere ved hotellet og det er avgiftsfritt for hotellets gjester.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Paleochora

Rea

Midt i sentrum av Paleochora ligger Rea og her nyter du nyter du dagens frokost i det fri på hotellterrassen, før du tar med badetøyet og en god bok og rusler til stranda for å nyte sola og sjøen.

Libyan Princess

Libyan Princess er ett av de mest moderne hotellene i Paleochora. Her ferierer du i komfortable deluxerom og du kan lene deg tilbake i de gode solsengene i bassengområdet eller legge inn en treningsøkt i treningsrommet. Hotellet ligger sentralt i Paleochora med tavernaer og butikker som ligger i gangavstand og stranda når du på et øyeblikk.

Poseidon Crete

Leilighetshotellet Poseidon Crete ligger rett ved stranda i Paleochora. Her kan du nyte godt av fine sandstrender, storslagen natur og sjarmerende gresk byliv. Herifra er det gangavstand hyggelige tavernaer, livlige barer og butikker.