Arina Beach Resort

Arina Beach Resort ligger like ved stranda, like utenfor byen Kokkini Hani på Kretas nordlige kyst. Hotellet passer for par og familier og byr på fine basseng men også et herlige badeland med flere vannsklier. Flere restauranter er inkludert i hotellets All Inclusive. Det beste rommet er et dobbeltrom i bungalow med eget basseng, fantastisk beliggenhet og utsikt!

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Dobbeltrom i bungalow med eget basseng for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fin strand like utenfor. Med en hyggelig strand bar, med gode småretter
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Arina Beach Resort frister med herlige bad i basseng og heftige runder i vannskliene. Her er det også fine rom, en morsom barneklubb, et avkoblende spa samt aktiviteter og underholdning for alle i familien hele dagen lang. Vil du spille golf ligger 18-hullsbanen Crete Golf Club bare en kort kjøretur unna.

Hotellet har to bassengområder med hvert sitt basseng, hvorav ett ved hotellets sidebygning. I hotellets badeland er det flere basseng med vannsklier for både store og små. Et barnebasseng. Badelandet er åpent når været og termometeret tillater det. Solsenger og parasoller inkludert i bassengområdene og på stranda, likeså basseng- og strandhåndklær.

I bufférestauranten Ariadne serveres frokost, lunsj og middag med temakvelder og til alle måltider er det glutenfrie- og vegetarretter. I restauranten Sunset serveres en middagsbuffé med asiatiske retter. Denne er åpen seks kvelder i uka og bordreservasjon kreves. Restauranten Avra serverer frokost og middag der du velger forretter og desserter fra en buffé og hovedretten fra en meny, bordreservasjon kreves. Hotellet har flere barer, blant annet baren The Exclusive Bar som holder åpent fra ettermiddagen til sent på kvelden, to poolbarer og strandbaren DIA som serverer sandwicher, burgere, iskrem, pizza, salat og frukt på dagtid. Pent antrekk, langbukser for menn i alle fellesområder innendørs etter kl. 18.30.

I hotellets spa er det et stort utvalg av skjønnhetsbehandlinger og massasje, mot avgift. Det er også et oppvarmet innendørsbasseng, dampbadstue, badstue og et treningsrom som kan benyttes uten ekstra kostnad, aldersgrense 14 år. Hotellet tilbyr et stort utvalg av aktiviteter og underholdning, blant annet dart, tennis, bordtennis og sandvolleyball samt show og kveldsunderholdning seks kvelder i uka. Tennisleksjoner og biljard mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked. Bagasjerom og dusjrom ved sen avreise. Cirka 13 kilometer til Heraklion og 20 kilometer til Hersonissos hvor det er et stort utvalg av restauranter, barer og fornøyelser. Til golfbanen Crete Golf Club er det cirka 23 kilometer.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Enkel kontinental frokostbuffé i restauranten Ariadne kl. 7.00-7.30 og kl. 10.30-11.00.
 • Frokostbuffé i restauranten Ariadne kl. 7.30-10.30.
 • Snacks kl. 10.00-17.30.
 • Kaffe og te med tilbehør kl. 10.00-17.30.
 • Lunsjbuffé i restaurant Ariadne kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Ariadne kl. 18.30-21.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Sunset kl. 19.00-21.30. Åpent seks kvelder/uke.
 • En middag per opphold i restauranten Avra kl. 19.00-21.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker kl.10.00-24.00.

For gjester i dobbeltrom i bungalow med eget basseng er også følgende inkludert:

 • Frokost hver dag i restaurant Avra kl. 7.30-10.30.
 • Middag, forrett og dessert fra buffé og valg av hovedrett fra meny, hver dag i restaurant Avra kl. 19.00-21.30.
  Bordreservasjon. Pent antrekk, langbukser for menn til middag.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til avreise fra hotellet.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Kokkini Hani

Kri Kri Village

Kri Kri Village er et enkelt leilighetshotell i Kokkini Chani på Kretas nordkyst. På hotellet finnes det et hyggelig bassengområde med en poolbar og i komfortabel gangavstand finner du både stranda og sentrum av Gournes.