Kri Kri Village

Kri Kri Village er et enkelt leilighetshotell i Kokkini Chani på Kretas nordkyst. På hotellet finnes det et hyggelig bassengområde med en poolbar og i komfortabel gangavstand finner du både stranda og sentrum av Gournes.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 700 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kri Kri Village har fått navet etter den skye Kri Kri-geita som kun finnes i den populære Samariaravinen på det sørlige Kreta. Vil du vandre i ravinen og kanskje få et glimt av geita, anbefaler vi at du bestiller en utflukt med Apollo. Vil du oppleve litt større dyr ligger Dinosauria Park bare en kort biltur unna.

På hotellet er det et bassengområde med solsenger, parasoller og en poolbar som serverer frokost fra kl. 8.00 til 11.00 og lettere måltider og drikke på dagtid.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjonen er åpen kl. 7.00-1.00. Cirka 700 meter vest for hotellet ligger stranda Gournes Beach og etter denne stranda kommer en bredere sandstrand, Paralia Kokkini Chani. Cirka 2 kilometer til sentrum av Kokkini Chani og på litt nærmere, i Gournes, er det matbutikk, bakeri, restauranter og barer.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Alle hotell – Kokkini Hani

Arina Beach Resort

Arina Beach Resort ligger like ved stranda, like utenfor byen Kokkini Hani på Kretas nordlige kyst. Hotellet passer for par og familier og byr på fine basseng men også et herlige badeland med flere vannsklier. Flere restauranter er inkludert i hotellets All Inclusive. Det beste rommet er et dobbeltrom i bungalow med eget basseng, fantastisk beliggenhet og utsikt!