En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

75% anbefaler hotellet

2480 vurderinger
Utmerket
 
1211
Veldig bra
 
823
Bra
 
319
Mindre bra
 
96
Dårlig
 
31

Fem siste vurderinger

10.12.2019

av Dagfilip Ski, Norge

Silva Beach største pluss er: lokaliseringen - i byen - på stranden, arkitektur, mat, service.

Silva Beach skuffer aldri. Service, nydelig mat, allinklusive med bra variasjon, egen Asiatisk avdeling, burger bar, Italiensk alacarte restaurant, rent, trivelig arkitektur, beliggenhet i byen og likevel på stranden, gangavstand til alt. Vi har nå vært der minst 15 ganger og er storfornøyd.

 
28.05.2019

av 423sisselm

Fantastisk spisested , service og italiensk mat

Vi hadde en fantastiske opplevelse på spise stedet med nydelig italiensk mat og vin . Fikk to nydelige desserter som vi ikke hadde bestilt, tiramisu og pannacotta som ekstra service .Vår vertinne Emilia var fantastisk og ga oss super service hele kvelden 😊

 
03.08.2016

av Linda K

Ferie

Utrolig nydelig plass! Fikk følelsen av at vi var i en kardemommeby 😍 Vi var 1 uke med all inclusive, å maten smakte veldig bra! Man kunne til middagen velge mellom italiensk, amerikansk, eller asiatisk restaurant! Eller så var det buffé restauranten, det var der frokosten og lunjen også blei servert, veldig bra!!! ➖ drikke til alle måltider var billig brus og juice.. Samme med øl, den var ikke helt kald og litt lite futt i.. Renhold veldig bra! Veldig bra underholdning på kveldene med forskjellig fra kveld til kveld! Hele dagen var det også lagt opp til diverse aktiviteter i regi av en fitnessfyr! min mann var med på Beach volleyball vær dag klokka 12 og klokka 16. ➖ burde ordne på volleyballbanen og kjøpe nye baller, den var ganske elendig. Jeg drømmer meg tilbake allerede!

 
30.05.2016

av Dagfilip Ski, Norge

Fantastisk opphold for 15 venner

Vi inviterte med oss 15 venner til en uforglemmelig uke på Silva Beach. Vennlige og smilend personale, rene og pene rom med deilige balkonger. En smakfull og deilig mat, variert og med eget østen inspirert matavdeling. Nyoppusset restaurant. Nybygget sandstrand. Sentralt hotel med handlegaten og mengder av forretninger på oversiden og tilsvarende like mange spisesteder og barer langs strandpromenaden på nedsiden. Saltvannbasseng, klorbasseng, svaberg og strender. Gå avstand til alt og vil spesielt fremheve de tre småbyene Koutoloufari, Piskapiano og old Hersonissos, bare 15-20minutters gange opp i fjellsiden. Godt voksne gjester og rolig atmosfære. Vi kommer tilbake.

 
28.05.2016

av Varteigvennene

Turist

Et meget bra hotell med alle fasiliteter - serviceinnstilt og vennlig betjening. God mat og grei drikke til all inclusive. Rommet stelt og rengjort på eksemplarisk måte. Vi var 15 venner på ferie 1 uke på Silva Beach. Samlet sett en meget tilfreds vennegjeng etter dette oppholdet.