Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

88% anbefaler hotellet

4912 vurderinger
Utmerket
 
3583
Veldig bra
 
950
Bra
 
263
Mindre bra
 
75
Dårlig
 
41

Fem siste vurderinger

23.09.2017

Innlegg av Elin Angell O

Greta Maris

Et fantastisk hotell med alle fasiliteter. Vi var der for femte gang nå og for andre gang i sommer. Betjeningen er imøtekommende, blide og hyggelige. Maten er perfekt og atmosfæren fantastisk. Flott sandstrand med solsenger og parasoller.

 
24.08.2016

Innlegg av cecifritzner Asker, Norge

Fantastisk uke!

Stor, fint rom i bungalow med bra WiFi på rommet, kjøleskap med drikke, vannkoker/kaffe/te, daglig rengjøring/rydding, og aller best; badehåndklær til bruk på strand/ved basseng som kunne byttes hver ettermiddag! Fine bassenger på området - vi hadde base mellom hovedbassenget og sjøen som var helt perfekt. Rent og fint overalt, flotte trær og blomster, deilig strand med sand, klipper og "grotter" i sjøen. Fantastisk klart vann når vi var der. Mye aktiviteter for store og små, om man ville aktiviseres og følte for det der og da. Teen club med vannpolo, fotball, kortspill, dart, tull&tøys og kajakkpadling var kjempesuksess! Gøy for barna å få venner fra andre land - det var få skandinaver når vi var der. Veldig hyggelige og imøtekommende ansatte på resturantene, i barene, på aktivitere og på spa'et - deilig når kaffen din kommer uten å måtte bestille. God og variert mat på restaurantene, som bød på ulike tema - deilig restaurant ved hovedbassenget for lunch med masse salater og grillmat. Vi skal helt klart tilbake!

 
23.08.2016

Innlegg av 599linee Santorini, Hellas

Helt ok

Etter å ha lest alle anmeldelser av hotellet, hadde jeg store forventninger. Rommene var greie, rengjøringen var okei, men hadde forventet enda litt bedre av et 5stjerners. Uteområdet er veldig fint, bassengene og alt er veldig bra! Stranden er fin, men ute i vannet er det ganske store steiner på enkelte plasser. Når du kommer utenfor hotellområdet er det mere slitt og gammeldags, veldig mange løse hunder og katter som er veldig trist syn.. Dessuten kommer du kun ut av hovedinngangen, noe som er idiotisk med tanke på hvor stort dette hotellet er.. Er litt som om dem har bygget sitt eget fort. Det verste med dette hotellet er nok maten, frokosten og lunsjen var veldig bra! Men middagen var smakløs, typisk buffé mat som ikke smakte noe spesielt.. Vi fikk heller ikke prøvd ala carte, pga det var fullbooket hele tiden. Også drikken og brusen var ikke noe særlig, hadde vært fint om dem kunne hatt cola,fanta osv mot et tillegg.

 
19.07.2016

Innlegg av olamartinl Oslo, Norge

Fantastisk

Vi har hatt en fantastisk ferie på Creta Maris. God mat, fine rom, veldig bra WiFi på rommene. Konseptet med bungalows var veldig hyggelig. Mange svømmebasseng utover området tilbyr både action og fred og ro. Vi anbefaler hotellet på der sterkeste.

 
02.06.2016

Innlegg av Gunnar B

Kjempested

God mat,ypperlig service,flott beliggenhet. Området ppasser for alle. Rommene er fine,leilighetene ligger stille og rolig til i vakre omgivelser. All inclusive byr på alt hva en kan tenke seg, i tillegg en fantastisk grillaften.