Pilot Amphora Boutique

Aldersgrense på hotellet: 14 år

Pilot Amphora Boutique i Georgioupolis er et lekkert hotell med rolig atmosfære. På dette stilige og moderne hotellet som er oppført på historisk grunn vil du oppleve filoxenia – ekte kretisk gjestfrihet. Velkommen til å tilbringe ferien på et intimt hotell med utmerket service.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom i etasje for 2-4 personer. Dobbeltrom med eget basseng for 2 personer. Suiter med eget basseng for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig rolig, godt å slappe av der
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 400 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Da Pilot Amphora Boutique ble påbegynt i 2018 ble det funnet keramikk gjenstander på området og arkeologer ble koblet inn. Det viste seg at på stedet der hotellet skulle oppføres lå det et keramikkverksted på 200-tallet. Så det er ikke feil å si at hotellet ligger på historisk grunn, og for å hedre dets arv ble det laget et utstillingsområde for å fortelle om stedets historie. Utstillingen viser kopier av funnene og stedet der de ble funnet. Fra dette stedet vokste så dette moderne boutiquehotell, designet med respekt for naturens og jordens farger og stedets keramiske historie frem.

I hotellets bassengområde er det gode solsenger og balisenger. Bassenghåndklær er inkludert. På stranda, nedenfor søsterhotellet Pilot Beach, er det solsenger, parasoller og strandhåndklær som også Pilot Amphora Boutiques gjester kan benytte uten ekstra kostnad.

Pilot Amphora har en koselig restaurant og bar. Du kan nyte god kaffe ved bassenget, eller koble av i skyggen med en iskald øl eller et glas vin eller en herlig cocktail. Frokosten på hotellet passer også for syvsovere siden den serveres helt frem til kl. 11.00. Her kan du nyte av fantastiske lekkerbiskener fra det kretiske kjøkkenet. Når dagen skrider frem og du blir klar for å utforske kveldens kulinariske tilbud av kretiske mat og internasjonale delikatesser tilberedt av utsøkte ingredienser, lokale urter og hotellets egenproduserte økologiske olivenolje. Her tilbys en egen dine around - du kan velge å spise en 5-retters meny på hotellet, eller prøve noen av Kretas beste restauranter, som ligger på hotell Pilot Beach. Vil du spise på Pilot Beach er frokostbuffé i restaurantene Kronos og Gialos inkludert, og middagen kan inntas i en av restaurantene Kronos, Ariadne eller Gialos.

Som gjest på Pilot Amphora Boutique kan du benytte fasilitetene på hotell Pilot Beach, det er 1,5 kilometer dit. Det går shuttle car mellom hotellene, den passerer også stranda.

På hotellet er det treningsrom. Yogatimer to ganger per uke samt utleie av sykler og e-sykler. På Pilot Beach kan du besøke Olive spa og unne deg en velgjørende behandling. Spaet har også badstue, dampbadstue og et innendørsbasseng.

Wifi inkludert på hele hotellet. Du kan låne vannkoker i resepsjonen.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-11.00.
  • 5-rettersmiddag serveres som en fast meny kl. 19.00-22.00.

Alle hotell – Georgioupolis

Nostalgie

Nostalgie er et sjarmerende leilighetshotell med mange stamgjester. Dette fine hotellet ligger fint til i Georgioupolis og her har bakerier, restauranter og kaféer rett rundt hjørnet. Den hyggelige stranda ligger bare noen minutters gange fra hotellet.

Pilot Beach

Luksuriøse Pilot Beach er en herlig ferieoase like ovenfor stranda i Georgioupolis på vestre Kreta. Her trives gjestene og hotellet har flere restauranter, aktiviteter og et stort spa for total avkobling. Her trives hele familien, særlig barna, som spiser gratis pizza og iskrem i hotellets tasty corner – et populært avbrekk i leken og barneklubben.

Kokalas Resort

Kokalas Resort er familieeid, og man merker at det er lagt litt ekstra kjærlighet i detaljene – du møtes av vennlige ord og ferierer i idylliske omgivelser. Stranda som ligger i nærheten er meget vakker så her kan du ta noen skikkelig lekre bilder å dele med de der hjemme, eller bare nyte den for deg selv.

Anemos Luxury Grand Resort

Herlige Anemos Luxury Grand Resort ligger bare et steinkast fra den fine stranda i Georgioupolis. På det store hotellområdet finner du alt som trengs for en rolig og behagelig ferie – et stort bassengområde, flere restauranter, en takbar og et spaanlegg med deilige behandlinger. For de yngste er det et lite bassengområde med vannsklier og et stor badeland for hele familien.

Aquamar

Aquamar ligger like ved en av Kretas fineste strender i Kavrosområdet. Her blir du møtt av en familiær stemning der det hyggelige personalet er opptatt av at du skal ha det så bra som mulig i ferien. Både i bassengområdet og på stranda er det gratis solsenger og parasoller for hotellets gjester.

Bro & Sister

Velkommen til leilighetshotellet Bro & Sister! Her bor du i fine ettromsleiligheter med balkong. Feriebyen Georgioupolis er en ekte gresk perla med langgrunn sandstrand og koselige tavernaer.

Romantica Crete

Velkommen til koselige Georgioupolis og leilighetshotellet Romantica Crete. Her bor du i leiligheter og hotellet har et hyggelig bassengområde. Rett rundt hjørnet er det butikker og små restauranter og til stranda går du på bare noen minutter.

Mare Boutique

Aldersgrense på hotellet: 16 år Mellom de mektige fjellene og den langgrunne stranda i Georgioupolis ligger Mare Boutique. Hotellet er det perfekte valget for deg som reiser uten barn og er ute etter en rolig ferie ved bassenget. Herfra er det kort vei til den langgrunne stranda og muligheter til turer i fine omgivelser.

Mare Blue & Suites

Aldersgrense på hotellet: 16 år På fine Mare Blue & Suites i Georgioupolis bor du i herlige omgivelser med vakre fjell og sandstranda bare et steinkast fra hotellet. Her kan du slappe av i voksent selskap og nyte livet ved det herlige bassengområdet eller på den fine sandstranda. All Inclusive inkludert!

Summer Beach sommer

Varmt velkommen til Summer Beach som ligger i koselige Georgioupolis på Kreta. Det er et vakkert naturområdet og du bor i komfortable og pene rom med All Inclusive inkludert i prisen. Her opplever du den kretiske gjestfriheten på nært hold og det er lett å hvile ut og lade batteriene.

Labyrinth

I koselige Georgioupolis, bare noen minutter fra stranda og sentrumet, ligger hotell Labyrinth. Her kan du velge mellom å bo i dobbeltrom eller leiligheter. Begge romkategoriene er pene og moderne og blir en komfortabel base for ferien på Kreta.

Mare Village

Aldersgrense på hotellet: 16 år Mare Village frister med deilig feriestemning i Georgioupolis. Her kan du slappe av i deilige loungesenger ved bassenget og ta et glass i skyggen når sola står på sitt høyeste. Solsenger og parasoller på stranda er inkludert. Frokost er inkludert for alle og du kan velge å legge til halvpensjon eller All Inclusive om du ønsker det.