Kambos Village G D's Hotels

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

På Kambos Village G D's Hotels venter tre bassenger i den frodige hagen og gangavstand til den barnevennlige stranda i Agia Marina. Vil du ha avveksling i slaraffenlivet, så er du på hovedgata i Agia Marina med restauranter og butikker på noen minutter. Tar du en litt lenger spasertur er du straks i Platanias.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Treromsleiligheter for 4-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Syns det var fint hotell i forhold til pris. Rent og pent. Dette er var på slutten av sesongen, s...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kambos Village G D's Hotels i Agia Marina er et populært leilighetshotell som ligger i gangavstand til stranda i Agia Marina. På bare noen minutter er du på hovedgata i Agia Marina, der du finner spisesteder, kaféer og barer. Det er heller ikke langt til Platanias' sentrum som ligger cirka 900 meter fra hotellet.

Hotellet består av flere mindre hus spredt utover i en frodig hage. Fint bassengområde med to basseng og et separat barnebasseng samt solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift.

Poolbaren ligger helt inntil bassenget og serverer drikke. I hotellets restaurant kan du nyte variert kost til frokost, lunsj og middag fra buffé. Fra kl. 10.00 til 22.00 kan du bestille retter fra en meny.

Volleyballbane. For barna er det et lite lekerom og aktiviteter i hotellets regi, ett par timer per dag cirka 5 ggr/uke. 

Wifi inkludert i resepsjonen (nettet kan være tregt). Trapper inne på hotellområdet. Lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Ved ankomst/avreise stopper bussen ved hovedveien, cirka 70 meter fra hotellet. Bagasjen transporteres ikke.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
  • Ettermiddagskaffe kl. 16.00-17.00.
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.30.
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som mineralvann, øl/vin og drinker kl. 10.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Agia Marina

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Aldersgrense på hotellet: 16 år Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er ett av våre Apollo Mondo Duo-hotell som ligger ved sandstranda i Agia Marina. Servicen er utmerket og atmosfæren fredelig.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Familiehotellet Santa Marina Beach Giannoulis Hotels i Agia Marina er et velkjent hotell som ligger fint til ved stranda i Agia Marina, og har et herlig bassengområde med barnebasseng, lekeplass, barneklubb, solsenger og parasoller. Aktiviteter og underholdning for voksne. Her er det familiær stemning og lokal touch.

Ninemia Beach

På populære Ninemia Beach venter et fint bassengområde omkranset av vakre og fargerike blomster. Du bor så å si i strandkanten, et steinkast fra spisesteder og butikker i Agia Marina.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært leilighetshotell ved stranda i Agia Marina. Her nyter du late dager ved bassenget, god mat og kalde drinker fra hotellets restaurant og bar.

Atrion

Atrion på Kreta er et populært hotell som ligger sentralt og i kort gangavstand fra stranda. I den herlige palmehagen er det et stort bassengområde med et stort basseng. Hotellet har leiligheter i ulike størrelser med plass til sju voksne. Reiser du med barn er det en lekeplass og store områder for lek og spill.

Atlantica Amalthia Beach Resort

Aldersgrense på hotellet: 16 år Voksenhotellet Atlantica Amalthia Beach Resort ligger midt mellom de hyggelige feriebyene Agia Marina og Kato Stalos på Kreta. Her bor du rett ovenfor den fin stranda og det er ikke mange skrittene du må ta mellom morgenbad i havet og hotellets tre basseng der du kan koble av i deilige solsenger. Nyt en god frokostbuffé med utsikt mot havet og vil du ha en ekstra komfortabel ferie kan du legge til halvpensjon.