Mitsis Ramira Beach Hotel

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

På stranda rett utenfor Kos by ligger lekre og det populære All Inclusive-hotellet Mitsis Ramira Beach Hotel. I den frodige hagen ligger et stort bassengområde med vannsklier som frister til lek og moro. Her bor du komfortabelt med en rikelig All Inclusive som byr på mange nye smaksopplevelser.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom med 2 ord. senger for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Veldig hyggelig personale!! Fantastiske servitører ved frokosten (utendørs). All inclusive-ordnin...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 30 m
Til sentrum: 3,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mitsis Ramira Beach Hotel er et populært hotell like ved en privat rullesteinstrand med solsenger, parasoller og strandbar. Det store bassengområdet er omgitt av en frodig hage, og her finner du tre bassenger: et saltvannsbasseng og et ferskvannsbasseng, samt et barnebasseng med vannsklie. Solsenger og bassenghåndklær. Poolbar.

I hotellets bufférestaurant serveres frokost, lunsj og middag med temakvelder i 4 kvelder per uke. Det er mulig å få glutenfrie, laktosefrie, veganretter og vegetar retter, så lenge det kommer en forespørsel i god tid. Vil du spise tradisjonelle greske retter til frokost er dette mulig mot bestilling. Til frokosten er det nypresset appelsinjuice og smoothies. For barna er det en separat buffé. Bufférestauranten tilbyr enkle retter og iskrem på dagtid, og for deg som er glad i dessert er det et crêperie. Her er det flere barer som serverer drikke.
Det er to à la carte-restauranter som er inkludert i All Inclusive-programmet: den italienske restauranten Il Grande Forno og kjøttrestauranten Meat, begge med bordreservasjon og pent antrekk til middag (menn kan ikke ha shorts og sandaler)

Hotellet tilbyr sine gjester flere sportsaktiviteter som utendørs treningsrom, fotball, sandvolleyball, basketball, bordtennis og tennis. Vannsporter som dykking, windsurfing og kitesurfing mot avgift. Mulighet for riding mot avgift på forespørsel. På hotellet er det aktivitetsledere som arrangerer ulike aktiviteter, og de små kan få utløp for energien i barneklubben (i hotellets regi): kl. 10.00-17.00 for barn 4 til 7 år. Kveldsaktiviteter fra kl. 20.00-21.30. For barn 8 til 12 år er det en Maxi Club og for ungdommer 12-16 år er det en Junior Club. Kveldsunderholdning, show, diskotek og underholdning.

Wifi inkludert i hele hotellet. Minimarked. Hotellet har flere bygninger og rommene våre er fordelt i alle bygningene. Alle bygningene ligger i nærheten av hotellets fasiliteter.

Det er cirka 3 kilometer inn til Kos by med lokalbussen som passerer flere ganger om dagen, eller du kan velge å sykle da det går sykkelvei helt inn til Kos by.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Kontinental frokost kl. 4.00-7.00.
 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30.
 • Brunsj i à la carte-restauranten Italian kl. 9.00-12.00.
 • Crêpes og iskrem i Crêperie kl. 10.00-22.00.
 • Lettere lunsjretter i Beach Bar Canteen kl. 12.00-17.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
 • Mulighet for lunsjkurv på forespørsel.
 • Desserter og godsaker kl. 16.00-18.00.
 • Afternoon tea kl. 17.00-19.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • Middag i à la carte-restauranten Italian kl. 18.30-22.00.
 • Buffé kl. 22.00-4.00.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-2.00
 • Lunsjpakke kan bestilles dagen i forveien.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder frem avreise.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Psalidi

Dimitra Beach Hotel & Suites

Dimitra Beach Hotel & Suites ligger perfekt til ved havet og er omkranset av en vakker hage. Her kan du ta et morgenbad i havet før frokost, og nyte feriedagene med familien i hotellets bassengområde. Rommene er lyse og pene. Frokost og middag er inkludert og du kan legge til All Inclusive så kan lommeboka ligge på rommet i ferien!

Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa ligger like utenfor Psalidi på Kos og har alt som skal til for en deilig og avslappende ferie. Hva sier du til et fantastisk evighetsbasseng eller at halvpensjon er inkludert? Her vil hele familien trives. Hotellet har ett spa med innendørsbasseng og du bor i komfortable og pent innredede rom og suiter.

Natura Park Village Hotel & Spa

Natura Park Village Hotel & Spa ligger like ovenfor stranda i Psalidi på Kos. Her venter late feriedager ved hotellets basseng og bare noen skritt unna ligger stranda med solsenger og parasoller. Lei gjerne en sykkel og ta en dagstur inn til Kos by med restauranter, barer og butikker. Halvpensjon er inkludert og All Inclusive kan legger til om du vil!