Natura Park Village Hotel & Spa

Natura Park Village Hotel & Spa ligger like ovenfor stranda i Psalidi på Kos. Her venter late feriedager ved hotellets basseng og bare noen skritt unna ligger stranda med solsenger og parasoller. Lei gjerne en sykkel og ta en dagstur inn til Kos by med restauranter, barer og butikker. Halvpensjon er inkludert og All Inclusive kan legger til om du vil!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Familierom superior for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God kvalitet på mat men kaos i spisesal, og venting på bord
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 25 m
Til sentrum: 5,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Natura Park Village Hotel & Spa ligger ved havet og her kan du tilbringe mange dager ved bassenget, på stranda og ta en avstikker med sykkelen til Kos by. Hotellet passer for deg som gjerne vil ha litt aktivitet i ferien, men også kan ta det helt med ro med en bok eller slappe av i hotellets spa. Ekstra luksus kan du unne deg og bestille en suite med eget basseng.

Hotellet har to bassengområder med hvert sitt store basseng og et separat barnebasseng. Jacuzzi ved ett av bassengene. Solsenger og parasoller ved begge bassengene og på den grovkornede sandstranda. Bassenghåndklær mot depositum. Det er også et innendørsbasseng med jacuzzi, mot avgift.

Natura Park Village Hotel & Spa har en bufférestaurant, Ambrosia, der du kan innta frokost, lunsj og middag. Det er også en à la carte-restaurant, bordreservasjon. I poolbaren bestiller du enkle retter og drikke på dagtid, og i baren noe godt å drikke.

Her velger du hvor aktiv du vil være eller bare ta det med ro og hvile ut ved bassenget. Her er det et spa med treningsrom, hamam, badstue, innendørsbasseng – alt mot avgift. Tennis, bordtennis, biljard, sandvolleyball og treningsrom. Sykkel- og bilutleie. Vannpolo, aerobics og vanngymnastikk. Turer på terrengsykkel. Vannsporter som kitesurfing og windsurfing mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Bagasjerom. Minimarked. Hotellet består av en hovedbygning og 28 toetasjesbygninger (uten heis). Det er litt avstand mellom hotellets fasiliteter og rommene. Avstanden til stranda varierer avhengig av hvor på hotellet du bor, alt fra 25 meter opp til cirka 200 meter. Det er cirka 5,5 kilometer til Kos by og utenfor hotellet er det en bussholdeplass.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive omfatter:

 • Kontinental frokost i restauranten Ambrosia kl. 5.00-7.00, på forespørsel.
 • Frokostbuffé i restauranten Ambrosia kl. 7.00-10.00.
 • Kontinental frokost i poolbaren Oasis kl. 10.30-12.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Ambrosia kl. 12.30-14.00.
 • Varme og kalde retter i poolbaren Oasis kl. 12.00-15.00.
 • Ettermiddagskaffe og frukt i poolbaren Oasis kl. 15.00-17.00.
 • Iskrem i poolbaren Oasis kl. 10.00-18.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Ambrosia kl. 19.30-21.30.
 • En middag per opphold ii Greek taverna restauranten kl. 19.30-22.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 8.30-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon.

Alle hotell – Psalidi

Mitsis Ramira Beach Hotel

På stranda rett utenfor Kos by ligger lekre og det populære All Inclusive-hotellet Mitsis Ramira Beach Hotel. I den frodige hagen ligger et stort bassengområde med vannsklier som frister til lek og moro. Her bor du komfortabelt med en rikelig All Inclusive som byr på mange nye smaksopplevelser.

Dimitra Beach Hotel & Suites

Dimitra Beach Hotel & Suites ligger perfekt til ved havet og er omkranset av en vakker hage. Her kan du ta et morgenbad i havet før frokost, og nyte feriedagene med familien i hotellets bassengområde. Rommene er lyse og pene. Frokost og middag er inkludert og du kan legge til All Inclusive så kan lommeboka ligge på rommet i ferien!

Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa ligger like utenfor Psalidi på Kos og har alt som skal til for en deilig og avslappende ferie. Hva sier du til et fantastisk evighetsbasseng eller at halvpensjon er inkludert? Her vil hele familien trives. Hotellet har ett spa med innendørsbasseng og du bor i komfortable og pent innredede rom og suiter.