Dimitra Beach Hotel & Suites

Dimitra Beach Hotel & Suites ligger perfekt til ved havet og er omkranset av en vakker hage. Her kan du ta et morgenbad i havet før frokost, og nyte feriedagene med familien i hotellets bassengområde. Rommene er lyse og pene. Frokost og middag er inkludert og du kan legge til All Inclusive så kan lommeboka ligge på rommet i ferien!

Barn spiser for 0,–

På dette hotellet spiser barn for kr 0,– når en voksen legger til et måltid, som frokost, halvpensjon, helpensjon eller All Inclusive. Tilbudet gjelder hele sommersesongen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Familiesuite for 2-5 personer, hvorav 1 barn

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent og pent. Hyggelige hotelansatte.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dimitra Beach Hotel & Suites er et stilfullt hotell med hvitmalte bygninger og en vakker hage med blant annet oliventrær. Hotellet har en nydelig utsikt over havet og ligger bare none skritt ovenfor den private stranda. Her venter late feriedager og det er fine og stilrene rom for hele familien eller bare for to. Halvpensjon er inkludert og du kan legge til All Inclusive for en ekstra komfortabel ferie. Opplev Kos by eller lei bil og oppdag hele øya Kos med høye fjell og mange badeviker.

På hotellet er det flere bassengområde med totalt tre basseng. En aktivitetsbasseng, et relax-basseng med jacuzzi og et swim up-basseng. Et separat soldekk for voksne. Det er også tre barnebasseng på hotellet, hvorav ett ved barneklubben. Solsenger og parasoller ved bassengene og på stranda. Strand- og bassenghåndklær mot depositum. Trapper og nivåforskjeller fra hotellet og ned til stranda.

Dimitra Beach Hotel & Suites har tre restauranter og seks barer. I bufférestauranten Flavors serveres frokost, lunsj og middag. Restaurantene Thalasa & Alati og Cucina serverer bufféer på dagene og à la carte-retter på kveldene. Pent antrekk – langbukser for menn ved middagene. Hotellets seks barer, hvorav to er kun for voksne og en er en swim up-bar.

På dagtid er det flere aktiviteter, som for eksempel pilates, vanngymnastikk, dart og boccia. Om kveldene spilles livemusikk og en DJ spiller deilig musikk. På søster- og nabohotellet Michelangelo Resort & Spa er et treningsrom, tennisbane og basketballbane å låne uten avgift og et spa mot avgift. Pavillion med massasje. For familiens minste er det en lekepark, tre barnebasseng og en internasjonal barneklubb for barn 4-12 år.

Wifi inkludert på hele hotellet. Vaskeriservice. Bagasjerom. Minimarked. Parkering. Til Kos by er det 7 kilometer og rett utenfor hotellet er det en bussholdeplass. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Frokost serveres kl. 7.00-10.30 og middag kl. 18.30-22.00 i restauranten Flavors.
En á la carte-middag per uke inkludert i en av restaurantene Cucina eller Thalasa & Alati. Bordreservasjon kreves minst to dager i forveien.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

Når de voksne legger til All Inclusive hjemmefra er All Inclusive inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Kontinental frokost i restaurant Flavors kl. 6.30-7.00.
 • Frokostbuffé i restaurant Flavors kl. 7.00-10.30.
 • Frokostbuffé i restaurant Thalasa & Alati kl. 8.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i restaurant Flavors kl 12.30-14.30.
 • Lunsj med grill-retter og gyros i restaurant Thalasa & Alati kl. 12.30-14.30.
 • Buffé med snacks, desserter, kaker, iskrem og frukt i restaurant Thalasa & Alati kl. 10.30-12.00 & 15.00-17.30 samt i restaurant Cucina kl. 10.30-17.30.
 • Snacks i swim up-baren Water kl. 10.30-17.30.
 • Middagsbuffé i restaurant Flavors kl. 18.30-21.30.
 • En á la carte-middag per uke i en av restaurantene Cucina og Thalasa & Alati. Bordreservasjon kreves minst to dager i forveien.
 • Suppe med tilbehør i restauranten Flavors kl. 23.00-24.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, kaffe, øl, vin og drinker, i en av hotellets barer mellom kl. 9.30 og 1.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Psalidi

Mitsis Ramira Beach Hotel

På stranda rett utenfor Kos by ligger lekre og det populære All Inclusive-hotellet Mitsis Ramira Beach Hotel. I den frodige hagen ligger et stort bassengområde med vannsklier som frister til lek og moro. Her bor du komfortabelt med en rikelig All Inclusive som byr på mange nye smaksopplevelser.

Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa ligger like utenfor Psalidi på Kos og har alt som skal til for en deilig og avslappende ferie. Hva sier du til et fantastisk evighetsbasseng eller at halvpensjon er inkludert? Her vil hele familien trives. Hotellet har ett spa med innendørsbasseng og du bor i komfortable og pent innredede rom og suiter.

Natura Park Village Hotel & Spa

Natura Park Village Hotel & Spa ligger like ovenfor stranda i Psalidi på Kos. Her venter late feriedager ved hotellets basseng og bare noen skritt unna ligger stranda med solsenger og parasoller. Lei gjerne en sykkel og ta en dagstur inn til Kos by med restauranter, barer og butikker. Halvpensjon er inkludert og All Inclusive kan legger til om du vil!