Michelangelo Resort & Spa

Michelangelo Resort & Spa ligger like utenfor Psalidi på Kos og har alt som skal til for en deilig og avslappende ferie. Hva sier du til et fantastisk evighetsbasseng eller at halvpensjon er inkludert? Her vil hele familien trives. Hotellet har ett spa med innendørsbasseng og du bor i komfortable og pent innredede rom og suiter.

Barn spiser for 0,–

På dette hotellet spiser barn for kr 0,– når en voksen legger til et måltid, som frokost, halvpensjon, helpensjon eller All Inclusive. Tilbudet gjelder hele sommersesongen.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2-3 personer. Juniorsuite for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt hadde fått full skår men dere på Apollo holdt ikke det dere lovet. De ansatte på hotellet prø...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 7 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Michelangelo Resort & Spa byr på en fantastisk utsikt over havet og hotellets evighetsbasseng slår det meste når det gjelder utsikt. Her bor du i fine rom og suiter og du kan nyte en stille stund i solsenga ved bassenget eller på stranda. Hotellet har en vakker hage med både pinjetrær og oliventrær. Servicen er topp og hotellets restauranter byr på god mat. Halvpensjon er inkludert og du kan legge til All Inclusive om du vil. Ta en tur til hotellets spa og nyt av egentid i dampbadstua og avslutt med en deilig massasje. Det blir ikke stort bedre enn dette!

Hotellet har tre basseng utendørs, hvorav et evighetsbasseng med jacuzzi og et barnebasseng. Solsenger og parasoller ved begge bassengene og på stranda. Basseng- og strandhåndklær mot depositum.

Michelangelo Resort & Spa har tre restauranter og fem barer. I bufférestauranten Davids Hall inntar du frokost, lunsj og middag. I à la carte-restaurantene Mediterraneo og Soya Asian Fusion spiser du gresk respektive asiatisk. Fem barer, hvorav to poolbarer, en swim up-bar, en bar på stranda og en lobbybar. Pent antrekk - langbukser for menn til middag.

På hotellet er det et treningsrom (reservasjon kreves), fotballbane, bordtennis, tennisbane, basketballbane og aktiviteter som pilates, yoga og vanngymnastikk. Kveldsunderholdning og gresk aften med musikk og dans.

Hotellet har også et herlig spa (aldersgrense 16 år) med oppvarmet innendørsbasseng, jacuzzi, badstue, dampbadstue, massasje og skjønnhetsbehandlinger – alle mot avgift. Legger du til All Inclusive er adgang til hotellets spafasiliteter som pool, badstue, dampbadstue og jacuzzi inkludert. Lekeplass med barnebasseng. Internasjonal barneklubb for barn 4-10 år.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked. 7 kilometer til Kos by dit det går buss og bussholdeplass ved hotellet. 3 etasjer med heis i hovedbygningen og tre etasjer uten heis i sidebygningen. Trapper og nivåforskjeller inne på og utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Frokost og middag serveres i restaurant Davids Hall kl. 7.00-10.30 respektive kl. 18.30-21.30.

Inkludert er også en à la carte-frokost per uke med blant annet champagne i restaurant Mediterraneo eller en á la carte-middag per uke per restaurant i restaurantene Mediterraneo og Soya Asian Fusion. Bordreservasjon kreves.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

Når de voksne legger til All Inclusive hjemmefra er All Inclusive også inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Kontinental frokostbuffé i restaurant Davids Hall kl. 6.30-7.00.
 • Frokostbuffé i restaurant Davids Hall kl. 7.00-10.30.
 • En champagnefrokost per uke i restaurant Mediterraneo kl. 8.00-10.30. Bordreservasjon kreves.
 • Lunsjbuffé i restaurant Davids Hall kl. 12.30-14.30.
 • Varme og kalde retter, iskrem, frukt og desserter i restaurant Mediterraneo kl. 11.00-18.00.
 • Ettermiddagskaffe i Julianos Bar kl. 16.00-18.00.
 • Middagsbuffé i Davids Hall kl. 18.30-21.30.
 • En à la carte-middag per uke per restaurant i restaurantene Mediterraneo og Soya Asian Fusion. Bordreservasjon kreves.
 • Buffé med suppe, snacks, salat og frukt i Davids Hall kl. 23.00-1.00.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, kaffe, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.09.00-1.00.
 • Inngang til hotellets spa med innendørsbasseng, badstue, dampbadstue og jacuzzi. Aldersgrense 16 år.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Psalidi

Mitsis Ramira Beach Hotel

På stranda rett utenfor Kos by ligger lekre og det populære All Inclusive-hotellet Mitsis Ramira Beach Hotel. I den frodige hagen ligger et stort bassengområde med vannsklier som frister til lek og moro. Her bor du komfortabelt med en rikelig All Inclusive som byr på mange nye smaksopplevelser.

Dimitra Beach Hotel & Suites

Dimitra Beach Hotel & Suites ligger perfekt til ved havet og er omkranset av en vakker hage. Her kan du ta et morgenbad i havet før frokost, og nyte feriedagene med familien i hotellets bassengområde. Rommene er lyse og pene. Frokost og middag er inkludert og du kan legge til All Inclusive så kan lommeboka ligge på rommet i ferien!

Natura Park Village Hotel & Spa

Natura Park Village Hotel & Spa ligger like ovenfor stranda i Psalidi på Kos. Her venter late feriedager ved hotellets basseng og bare noen skritt unna ligger stranda med solsenger og parasoller. Lei gjerne en sykkel og ta en dagstur inn til Kos by med restauranter, barer og butikker. Halvpensjon er inkludert og All Inclusive kan legger til om du vil!