Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 24 vurderinger
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,4 / 10
Mat og drikke
 
7,6 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
7,9 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Helheten
-
De ansatte hadde det varmt på jobb. Jeg hadde satt pris på at noe kunne vært lagt til rette for dem. F.eks mindre klær eller ikke krav om joggesko.

Bekreftet gjest: 2024-06-07


8 av 10

+
Alt hadde fått full skår men dere på Apollo holdt ikke det dere lovet. De ansatte på hotellet prøvde å rydde opp etter dere
-
Rommet dere hadde lovet hadde ikke hotellet fått beskjed om. For dårlig kommunikasjon mellom hotell og dere. Jeg på ferie måtte være bindeleddet mellom dere

Bekreftet gjest: 2023-07-14


5 av 10

+
God seng. God mat. Hyggelig betjening
-
Iskaldt vann i bassengene, så det gikk ikke an å bade. Aldersgrense på spa gjorde at vi ikle kunne ta med tenåring på behandling. Vi måtte bytte rom fordi det rant vann gjennom spotlight på badet. Glassburet som utgjorde bad og toalett lå midt i rommet og ga ikke noe privatliv.

Bekreftet gjest: 2023-05-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

4754 vurderinger
Utmerket
 
3481
Veldig bra
 
881
Bra
 
267
Mindre bra
 
86
Dårlig
 
39

Fem siste vurderinger

23.05.2023

av Guro H

Vakre uteområder, enkle rom, lite å finne på.

Hyggelig betjening, god mat og gode senger. Stort minus at det ikke var oppvarmet vann i noen basseng, så det var for kaldt til å bade. Fikk heller ikke brukt SPA, da de hadde en absolutt aldersgrense på 17år. Det var ingenting å finne på for vår 13-åring. Wifi fungerte flekkvis. Veldig enkle rom, helt uten dekor/pynt. Bad og toalett var i et glassbur midt i rommer, og det ga ingen mulighet for private ærend når vi var alle på rommet. Maur var det mye av, så vi måtte være veldig nøye med smuler og søppel på rommet. Vi m fikk først et rom i rekke mot sjøen, men måtte bytte rom på grunn av vannlekkasje fra rommet over. Første dag gikk med til styr med vannlekkasje og flytting av rom. Fikk et nytt rom, hvor renhold ikke var bra. Det var rester av avføring under doringen og flekker og støv på rommet. Det ble ordnet da vi klaget, men vi fikk ingen kompensasjon. Prismessig var det svært dyrt å kjøpe noe utenom det som var inkludert i halvpensjon. 12€ for to kopper kaffe og et glass cola, ble i meste laget når det kun var barområdet som var oppholdsareal. Beliggenhet ca 15 minutt med taxi fra Kos by, kostet 18€. Buss var billig, ca 2€ pr pers, men tok lang tid og bussene var overfylte.

 
24.07.2018

av 809ingridg Lillehammer, Norge

Bra all-inclusive hotell

Hotellet fremstår som meget rent og ryddig med nyoppussede fasader. Dette inntrykket fortsetter på rommene. Vi hadde sea view, anbefales! Ålreit bassengområde, men stranda nedenfor er mye mer behagelig! All inclusive betyr kjedelig mat, noe som også er tilfelle her. Men frokosten gir deg mer enn nok valgmuligheter. Men for middag anbefales en tur til gamlebyen i Kos! Bussen går fra rett utenfor hotellet og nesten helt inn til sentrum. Billig og tilgjengelig. Betjeningen var ok, ikke like ektefølt hele tiden, men det er forståelig nok. Vanskelig å få kontakt med folka bak bassengbaren. Veldig rent og pent hotell-men er du ikke helfrelst på all inclusive fra før blir du det heller ikke her!

 
24.07.2016

av Malin kristin L

Bryllup

Fantastisk hotell!! Nydelige rom, god mat! Eneste minus er att stranden nedenfor hotellet ikke er så fin, men du skal ikke langt for å finne en. Og hotellets basseng er så fint att du trenger ingen strand! Også litt langt fra sentrum, men det går busser hele tiden så det er ingen problem! Absolutt en super opplevelse!

 
15.04.2015

av Gudrun B Arendal

Kommer garantert tilbake

Super velkomst med varme kluter, stetteglass m champagne og kanapeer. Hyggelig sjåfør kjørte oss, med bagasjen, i en golf bil til rommet. Nydelige rom med fantastisk sjøutsikt BØR bestilles! Herlig. Veldig god mat, service, nydelige omgivelser, fantastisk basseng og Pool mannen var utrolig utrolig hyggelig. Vanngym ved bassenget hver formiddag. Deilig massasje og flink frisør. Rett og slett deilig å være her og hit skal vi senere og tar med oss gode venner. Eneste minus var treg Wifi.

 
02.09.2014

av Ole O Halden, Østfold, Norway

Nydelig hotell, fantastisk service

Nydelig hotell som ligger stille til. Fantastisk service fra personell som var opptatt av deg som gjest. Bassengområde og privat strandområde som var svært pent holdt. Hotellet har to restauranter, en som stort sett serverer buffet og en ved infinity bassenget som serverer a la carte. Vi valgte stort sett restauranten ved bassenget og fikk nydelig mat til både lunsj og middag der. Samt en fantastisk utsikt ! Det var en herlig, rolig stemning ved hotellet. Med leilighetene som lå med utsikt over havet så merket man nesten ikke at det var andre rundt en på kveldene. Passer godt om du vil ha en avslappende ferie i rolige omgivelser med god luksusfølelse.