En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

4508 vurderinger
Utmerket
 
3314
Veldig bra
 
834
Bra
 
248
Mindre bra
 
76
Dårlig
 
36

Fem siste vurderinger

24.07.2018

av 809ingridg Lillehammer, Norge

Bra all-inclusive hotell

Hotellet fremstår som meget rent og ryddig med nyoppussede fasader. Dette inntrykket fortsetter på rommene. Vi hadde sea view, anbefales! Ålreit bassengområde, men stranda nedenfor er mye mer behagelig! All inclusive betyr kjedelig mat, noe som også er tilfelle her. Men frokosten gir deg mer enn nok valgmuligheter. Men for middag anbefales en tur til gamlebyen i Kos! Bussen går fra rett utenfor hotellet og nesten helt inn til sentrum. Billig og tilgjengelig. Betjeningen var ok, ikke like ektefølt hele tiden, men det er forståelig nok. Vanskelig å få kontakt med folka bak bassengbaren. Veldig rent og pent hotell-men er du ikke helfrelst på all inclusive fra før blir du det heller ikke her!

 
24.07.2016

av Malin kristin L

Bryllup

Fantastisk hotell!! Nydelige rom, god mat! Eneste minus er att stranden nedenfor hotellet ikke er så fin, men du skal ikke langt for å finne en. Og hotellets basseng er så fint att du trenger ingen strand! Også litt langt fra sentrum, men det går busser hele tiden så det er ingen problem! Absolutt en super opplevelse!

 
15.04.2015

av Gudrun B Arendal

Kommer garantert tilbake

Super velkomst med varme kluter, stetteglass m champagne og kanapeer. Hyggelig sjåfør kjørte oss, med bagasjen, i en golf bil til rommet. Nydelige rom med fantastisk sjøutsikt BØR bestilles! Herlig. Veldig god mat, service, nydelige omgivelser, fantastisk basseng og Pool mannen var utrolig utrolig hyggelig. Vanngym ved bassenget hver formiddag. Deilig massasje og flink frisør. Rett og slett deilig å være her og hit skal vi senere og tar med oss gode venner. Eneste minus var treg Wifi.

 
02.09.2014

av Ole O Halden, Østfold, Norway

Nydelig hotell, fantastisk service

Nydelig hotell som ligger stille til. Fantastisk service fra personell som var opptatt av deg som gjest. Bassengområde og privat strandområde som var svært pent holdt. Hotellet har to restauranter, en som stort sett serverer buffet og en ved infinity bassenget som serverer a la carte. Vi valgte stort sett restauranten ved bassenget og fikk nydelig mat til både lunsj og middag der. Samt en fantastisk utsikt ! Det var en herlig, rolig stemning ved hotellet. Med leilighetene som lå med utsikt over havet så merket man nesten ikke at det var andre rundt en på kveldene. Passer godt om du vil ha en avslappende ferie i rolige omgivelser med god luksusfølelse.

 
30.09.2013

av MortenRJ Hvaler, Norge

Spot on!

Fantastisk hotell med et herlig bassengområde. Maten er bedre enn forventet ved all inclusive, men dra gjerne inn til Kos by. Vi fant et par svært gode restauranter, ikke billig men vel verdt pengene. Husk bare å besøke Kos by før 16 åringene inntar sentrum og de to beryktede bargatene. Tok siste bussen fra torvet hjem til hotellet, og da var det ikke en lettkledd sexteen å se.