Golf på Korfu

Sport i ferien

På Korfu er det golfbaner, fotball og bowling. For mer genuin sportsopplevelse à la Korfu, hvorfor ikke gå på en, kanskje noe overraskende, cricketmatch?

Bestill reise til Korfu >>

Les flere reisetips til Korfu

Bilde av: Cricketspiller Cricketspiller

Golf i Ermones

På den øyas vestre del ligger Ermones og en av Korfus to golfbaner. Fra Dassia/Gouvia tar det ca. 30 minutter å kjøre hit og fra Agios Gordis ca. 20 minutter. Golfbanen ligger i vakre Ropa Valley og elven Nafsika er en del av banen. For deg som ikke spiller golf kan vi tipse om den lille fine sandstranden i Ermones. 

Star Bowling

Bowling er en morsom kveldsaktivitet for familien eller vennegjengen. Utenfor Korfu by, på veien fra Dassia/Gouvia, ligger Star Bowl som er en stor og populær bowlinghall. Her er det også biljard for de som foretrekker det.

Crickettradisjon

På Korfu spiller de faktisk cricket og er en etterlevning fra tiden da Storbritannia hersket på øya. I Korfu by ligger den første cricketbanen som ble benyttet tidligere, blant annet da de vant over England på 80-tallet og var på sitt aller beste. I dag benyttes cricketbanen som ligger i Gouvia, ved havna.

Gå på fotballkamp

Fotballaget A.O. Kerkyra hører hjemme på Korfu og spiller i den greske Super League. Det innebærer at de store lagene fra Athen; Olympiakos, Panathinaikos og AEK kommer til Korfu for å spille. Det er flere skandinaviske spillere på de greske topplagene, så du har kan få muligheten til å se en skikkelig god kamp. Billetter kjøpes ved stadion som ligger ved siden av flyplassen utenfor Korfu by. Prisene ligger på mellom 20 og 40 euro.


Tips & inspirasjon

Se våre reiser til Hellas, finn ditt drømmehotell eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Reiser til Hellas

Enten du foretrekker et moderne turiststed med liv og røre døgnet rundt, eller vil bo mer bortgjemt med havet og den vakre naturen som nærmeste nabo – så har vi det du søker.

Les mer og bestill

Alle våre hotell i Hellas

Finn ditt favoritthotell blant et bredt tilbud av sjarmerende, små familiedrevne hoteller og større hoteller med alle tenkelige fasiliteter – på en rekke øyer og steder i Hellas!

Se alle hoteller i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her