Barer på Korfu

Avkjølende, varmende og styrkende

På tide å slappe av! På Korfu er det mange steder der du kan nyte god, avkjølende drikke, ta en rolig kaffepause eller unna seg noe sterkt i glasset. Ta del av våre tips her.

Bestill reise til Korfu >>

Les flere reisetips til Korfu

Bilde av: Ouzo Ouzo

Ta en ouzo

Ute på odden Kommeno, mellom Gouvia og Dassia, ligger et ouzeri som heter Apovrado. Ta turen hit og prøvesmak den klassiske drikken ouzo i de hyggelige og rolige omgivelsene. For å komme hit drar du forbi Imperial Grecotel og Eva Palace Grecotel.

Hyggelige Petras bar

Petras bar ligger ovenfor stranden i Pelekas og byr på en deilig, romantisk stemning. Her kan du kose deg i behagelige sofaer på terrassen, med god musikk i bakgrunnen og vennlig personale. Hit kommer du enklest med taxi. Adresse: Kontoyalos. Tel: +30 694 725 0848.

Barliv på Disco Strip

Langs havnen utenfor Korfu by, i den delen som heter Mandouki, ligger partygaten Disco Strip. Her finner du Au Bar, Villa Mercedes, Romeo & Julie og mange andre populære barer. I den gamle delen av Korfu by kan du forslagsvis besøke Hook & Base som ligger på Corfu Square. 

Friske drinker på Tartaya

Baren Tartaya er lett å kjenne igjen der den ligger lysende rød. Den er ligger ved hovedveien ovenfor hotell Dassia Beach og her kan du lytte til gresk musikk blandet med det siste fra hitlistene verden over. Opplev det lokale utelivet og nyt av friske sommer drinker. På stranden bortenfor hotell Dassia Beach ligger også en annen populær bar som heter Edem Bar. Tel Tartaya: +30 266 109 7801. Tel Edem: +30 266 109 3013.

Bilde av: Restaurantbord på Korfu Restaurantbord med utsikt

Prøv noe lokalt

For deg som vil ønsker å ta en lengre tur kan det være en ide å gå opp bakenfor Gouvia og se hva dette området har å by på. I den lille byen Potamos eller i en av nabobyene  ligger noen hyggelige tavernaer hvor du kan ta deg noe å styrke deg på underveis.

En drink med utsikt

Nede ved stranden i Acharavi ligger baren Fuego. Her er det en helt spesiell stemning om kvelden når solen har gått ned. Prøvesmak en av de populære drinkene mens du lar blikket hvile på horisonten og skimter Albania i det fjerne. 

Hotellbar med utsikt

På taket av Cavalieri Hotel ligger en bar som lager gode drinker du kan nyte samtidig som du beundrer utsikten over Korfu by. Hotellet ligger på Corfu Square. Tel: +30 266 103 9041/3 9336.

Bilde av: Bargate Korfu Bargate Korfu

Lille Paris

Liston er Korfu bys velkjente kafégate. Den er tegnet av en franskmann og minner virkelig om en sjarmerende Parisergate. På begge sider av gågaten er det bord og stoler og lyden av folkelivet stiger opp mellom steinveggene. Her kan du nyte utsikten over det gamle fortet og Spianadaen, som er et av Europas største torg.

En kaffe under flyvingene

Kanonihalvøya, som ligger ved siden av landingsbanen på flyplassen, er stedet for fly entusiaster. Her kan du ta en kaffe på Starbucks og ha oversikt over alle flyene som lander. Det føles nesten som at du kan strekke ut armen og ta på flyene når de går inn for landing. Mandager og lørdager er store ankomstdager for Korfu og da ser du flest fly.

Fruktige cocktails på Happy Hour

Etter en hyggelig middag på byen er det ikke så dumt å avslutte kvelden på en hyggelig bar. Vis a vis restauranten Marinas, nedenfor det nye fortet i Korfu by ligger koselige Happy Hour som alltid er proppfull av glade lokale innbyggere som hygger seg i gode venners lag. Her er atmosfæren herlig gresk. Baren eies av en italiensk man som er omtalt for sine kjempegode frosne drinker i ulike smaker. Hvorfor ikke ta en cocktail i velsmakende vannmelonsmak, eller kanskje en med passionsfrukt?

 


Tips & inspirasjon

Se alle våre reisetips til Hellas, Les mer og bestill ferien din til Hellas eller meld deg på og motta vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Hellas

Her har vi samlet noen tips for Hellas-ferien. Her skulle det være noe for de fleste – om du allerede er Hellas-frelst eller legger ferien hit for første gang.

Se alle reisetips til Hellas

Hellas

  • Små landsbyer eller store øyer
  • Urørt eller velkjent
  • Apollo størst i Hellas

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.