Plaza

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Plaza tilbyr en strålende beliggenhet rett ved vannet på Kalymnos, med havutsikt både fra rommet og bassengområdet. Nedenfor hotellet ligger sandstranda Massouri Beach med utsikt mot den lille øya Telendos. Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Massouris hyggelige restauranter, butikker og uteliv.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,2 av 10
Basert på 11 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Plaza på Kalymnos bor du rett ved sandstranda Massouri Beach og det krystallklare havet. Bassengområdet har en vakker utsikt over vannet og her er det gratis solsenger og parasoller.

I hotellets restaurant serveres frokostbufféen med havutsikt og ved bassengområdet er det en snackbar som serverer enklere retter og drikke. På Massouri Beach er det også en strandbar. Resepsjonen er åpen døgnet rundt og Gratis wifi på hele hotellområdet (hastigheten varierer avhengig av mobiloperatøren). I resepsjonen er det også gratis deponering.

Plaza ligger i hjertet av Massouri i gangavstand til byens restauranter, barer og butikker. Herfra er det enkelt å utforske Kalymnos, både med leiebil og buss. Leier du bil er det parkering på hotellet. Pass på å se severdighetene nonneklosteret Agios Savvas og ta båten over til den lille naboøya Telendos.

Måltider

Enkel frokostbuffé inkludert.