Kalypso Kalymnos

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Kalypso i koselige Myrties på Kalymnos. Hotellet ligger sentralt og har hyggelige tavernaer og barer rett rundt hjørnet. Hvil ut i bassengområdet eller på stranda, og nyt utsikten over Egeerhavet og øya Telendos. I leilighetene finner du alt du trenger for å lage dine måltider selv om du skulle ønske det.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Service og rengjøring
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kalypso har et fint bassengområde med basseng med en grunnere del for barn samt en jacuzzi. Solsenger og parasoller. Flott utsikt over Egeerhavet og øya Telendos. Snackbar like ved bassenget med snacks og drikke.

Wifi inkludert ved bassenget. Sentrum av Myrties ligger bare en kort spasertur unna og der finner du et hyggelig utvalg av tavernaer, barer og butikker.

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 100 meter fra hotellinngangen. Bagasjen transporteres ikke. Det er en bratt bakke opp til hotellet fra det bussen stopper.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Frokosten serveres som buffé på hotell Zephyros som ligger tvers over gata.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 100 meter fra hotellinngangen. Bagasjen transporteres ikke. Det er en bratt bakke opp til hotellet fra det bussen stopper.

Alle hotell – Kalymnos

Aegean Homes

På Aegean Homes på Kalymnos er atmosfæren hjemmekoselig. Herlig havutsikt fra de hyggelige leilighetene. Også den pittoreske tavernaen som ligger ved hotellet inspirerer til gode blinkskudd som kanskje havner på Instagram. Etterpå kan du ta den korte spaserturen ned til stranda der du kan se en flott solnedgang.

Philoxenia

Philoxenia ligger rett utenfor byen Massouri på Kalymnos og her bor du like ved havet og har utsikt til fjellene og naboøya Telendos. Hotellet har et lite basseng og stranda ligger like ved. Er du ute etter et sted med fjellklatring, så finner du øyas beste klatreruter i dette området.

Zephyros

Velkommen til en rolig og avslappende ferie på Kalymnos og nybygde, moderne Zephyros. Fine dobbeltrom med balkong og rett utenfor døra finner du flotte klatre- og turmuligheter.

Plaza

Plaza tilbyr en strålende beliggenhet rett ved vannet på Kalymnos, med havutsikt både fra rommet og bassengområdet. Nedenfor hotellet ligger sandstranda Massouri Beach med utsikt mot den lille øya Telendos. Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Massouris hyggelige restauranter, butikker og uteliv.

Kantouni Beach Boutique Hotel

Velkommen til fine Kantouni Beach Boutique Hotel – hotellet med den perfekte strandbeliggenheten på Kalymnos. Hotellet lokker med lekre rom og suiter hvorav mange med en vakker utsikt over havet. Etter en kort spasertur finner du et stort utvalg lokale restauranter og barer - like ved havet.

Evanik Chic Hotel

Evanik Chic Hotel er et stilig boutiquehotell med pene, elegante og komfortable rom. For litt ekstra luksus kan du bestille et dobbeltrom med en jacuzzi på uteplassen. Her møtes du av den greske gjestfriheten og i hotellets kafé kan du nyte noe å spise og drikke. Hotellet ligger midt i Pothia i gangavstand til havna, restauranter og barer.