Kantouni Beach Boutique Hotel

Velkommen til nyrenoverte Kantouni Beach Boutique Hotel – hotellet med den perfekte strandbeliggenheten på Kalymnos. Hotellet lokker med lekre rom og suiter hvorav mange med en vakker utsikt over havet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer. Juniorsuiter premium for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Alt var bra ; utrolig hyggelig og oppmerksomt personale, fine rom, god mat på restauranten og mo...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kantouni Beach Boutique Hotel ligger vakkert til like ved Kantouni Beach, en herlig langgrunn sandstrand. På hotellet er det basseng og en solterrasse med gratis solsenger, parasoller og håndklær. Pool-/snackbar som serverer snacks, cocktails, juice og kaffe.

Hotellet er totalrenovert og har en helt ny restaurant nede ved havet. Her kan du nyte vakker utsikt og vellaget mat med smaker fra Middelhavslandene eller kanskje noe fra det internasjonale kjøkkenet.

Leier du bil er det gratis parkering på hotellet. Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeriservice og romservice mot avgift. Cirka 800 meter til sentrum av Elies og Linaria, cirka 6,5 kilometer til Kalymnos. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Kalymnos

Aegean Homes

På Aegean Homes på Kalymnos er atmosfæren hjemmekoselig. Herlig havutsikt fra de hyggelige leilighetene og i den trivelige tavernaen som ligger på hotellet. Gangavstand til stranda der du kan se en flott solnedgang.

Kalypso

Velkommen til Kalypso i koselige Myrties. Hotellet ligger sentralt og har hyggelige tavernaer, barer og butikker rett rundt hjørnet. Bassengområde med utsikt over havet og øya Telendos.

Philoxenia

Philoxenia ligger rett utenfor byen Massouri på Kalymnos og her bor du like ved havet og har utsikt til fjellene og naboøya Telendos. Hotellet har et lite basseng og stranda ligger like ved. Er du ute etter et sted med fjellklatring, så finner du øyas beste klatreruter i dette området.

Zephyros

Velkommen til en rolig og avslappende ferie på Kalymnos og nybygde, moderne Zephyros. Fine dobbeltrom med balkong og rett utenfor døra finner du flotte klatre- og turmuligheter.

Ambiance

Terrassen som ligger vendt ut mot havet er bare en av grunnene til at du velger å bo på Ambiance på Kalymnos. Du bor i tillegg midt i sentrum med nærhet til restauranter og butikker, og stranda ligger bare en rask tur unna. I leiligheten finner du det meste som trengs for å tilberede feriens måltider og matbutikken ligger like ved.

Plaza

Plaza tilbyr en strålende beliggenhet rett ved vannet på Kalymnos, med havutsikt både fra rommet og bassengområdet. Nedenfor hotellet ligger sandstranda Massouri Beach med utsikt mot den lille øya Telendos. Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Massouris hyggelige restauranter, butikker og uteliv.

Elena Village

Elena Village ligger høyt over havet og fra hotellets bassengområde har du en fantastisk utsikt mot øya Telendos. Ta et bad i bassenget, spis godt i hotellets restaurant eller ta en kveldstur til Massouri og nyt en gresk salat, litt tzatziki og brød sammen med et rimet glass med Retsina.