Kantouni Beach Boutique Hotel

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Velkommen til nyrenoverte Kantouni Beach Boutique Hotel – hotellet med den perfekte strandbeliggenheten på Kalymnos. Hotellet lokker med lekre rom og suiter hvorav mange med en vakker utsikt over havet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer. Juniorsuiter premium for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kantouni Beach Boutique Hotel ligger vakkert til like ved Kanotouni Beach, en herlig langgrunn sandstrand. På hotellet er det basseng med barneseksjon og en solterrasse med gratis solsenger, parasoller og håndklær. Pool-/snackbar som serverer snacks, cocktails, juice og kaffe.

Hotellet er totalrenovert og har en helt ny restaurant nede ved havet. Her kan du nyte vakker utsikt og vellaget mat med smaker fra Middelhavslandene eller kanskje noe fra det internasjonale kjøkkenet.

Leier du bil er det gratis parkering på hotellet. Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeriservice og romservice mot avgift. Cirka 800 meter til sentrum av Elies og Linaria, cirka 6,5 kilometer til Kalymnos. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.