Philoxenia

Philoxenia

  • • Mellom havet og fjellet
  • • Havutsikt fra bassengområdet og rommene
  • • Gangavstand til Massouri

Philoxenia ligger rett utenfor byen Massouri på Kalymnos og her bor du like ved havet og har utsikt til fjellene og naboøya Telendos. Hotellet har et lite basseng og stranda ligger like ved. Er du ute etter et sted med fjellklatring, så finner du øyas beste klatreruter i dette området.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Familie drevet ga gode stemming og service. De var veldig behagelige og hjelpsom. Alt var som det...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 250 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Philoxenia er et koselig hotell som ligger like utenfor byen Massouri. Hotellet ligger fint til med havet på den ene siden og fjellene på den andre. Fra hotellet er det fin utsikt over naboøya Telendos. Bare en kort spasertur unna ligger den nærmeste badeplassen og vil du til en større strand ligger Massouri Beach cirka 600 meter fra hotellet. Hotellet har et fint bassengområde med poolbar, solsenger og parasoller.

Gratis wifi i resepsjonsområdet. Deponering i resepsjonen mot avgift. Kort vei til noen av Kalymnos' beste klatreruter. Begrenset trafikk.

Måltider

Dobbeltrom:
Inkludert:

  • Frokost.

Leilighetene:
Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokost.

Alle hoteller – Kalymnos

Aegean Homes

På Aegean Homes på Kalymnos er atmosfæren hjemmekoselig. Herlig havutsikt fra de hyggelige leilighetene og i den trivelige tavernaen som ligger på hotellet. Gangavstand til stranda der du kan se en flott solnedgang.

Kalypso

Velkommen til Kalypso i koselige Myrties på Kalymnos. Hotellet ligger sentralt og har hyggelige tavernaer og barer rett rundt hjørnet. Hvil ut i bassengområdet eller på stranda, og nyt utsikten over Egeerhavet og øya Telendos. I leilighetene finner du alt du trenger for å lage dine måltider selv om du skulle ønske det.

Zephyros

Velkommen til en rolig og avslappende ferie på Kalymnos og nybygde, moderne Zephyros. Fine dobbeltrom med balkong og rett utenfor døra finner du flotte klatre- og turmuligheter.

Plaza

Plaza tilbyr en strålende beliggenhet rett ved vannet på Kalymnos, med havutsikt både fra rommet og bassengområdet. Nedenfor hotellet ligger sandstranda Massouri Beach med utsikt mot den lille øya Telendos. Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Massouris hyggelige restauranter, butikker og uteliv.

Kantouni Beach Boutique Hotel

Velkommen til fine Kantouni Beach Boutique Hotel – hotellet med den perfekte strandbeliggenheten på Kalymnos. Hotellet lokker med lekre rom og suiter hvorav mange med en vakker utsikt over havet. Etter en kort spasertur finner du et stort utvalg lokale restauranter og barer - like ved havet.

Elena Village

Elena Village ligger høyt over havet og fra hotellets bassengområde har du en fantastisk utsikt mot øya Telendos. Ta et bad i bassenget, spis godt i hotellets restaurant eller ta en kveldstur til Massouri og nyt en gresk salat, litt tzatziki og brød sammen med et rimet glass med Retsina.