Naiades Ioannina

Naiades ligger midt inne sentrum blant brosteinsgater og trange smug i de eldre delene av Ioannina. Hotellet består av åtte pent innredede rom i ulike farger. Frokosten består av lokalproduserte produkter fra Epirus og den inntas i den rustikke frokostrestauranten i kjelleren eller i den fine brosteinssteinbelagte bakgården. Hotellet har også en vinkjeller, så ta et glass og nyt tilværelsen i de vakre omgivelsene.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 7 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Naiades er et unikt hotell med få rom som ligger i de eldre delene av Ioannina. Her skal du bo om du vil oppleve en fantastisk by med et rikt kulturliv, herlige naturopplevelser like utenfor og deilige kvelder på en taverna i byen.

Den meget populære, lokalproduserte frokosten inntas i kjelleren der det også er en vinkjeller. På dagtid og om kvelden er det kaffe, te, kaker og frukt tilgjengelig for alle gjester på en buffé.

Wifi inkludert på hele hotellet. Resepsjonen er åpen kl. 8.00-23.00.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé, servers i hotellets frokostrom i kjelleren kl. 8.00-10.30.

Byhotell

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Fin beliggenhet
  • God komfort og service
  • Basseng eller nært stranda

Alle hotell – Ioannina

Grand Serai Congress & Spa

Grand Serai Congress & Spa er et stort og elegant hotell i sentrum av Ioannina på det greske fastlandet. Her kan du koble av i fine omgivelser og nyte god mat, et herlig spa og oppdage de fine omgivelsene. Fjellene byr på spennende natur og du kan bli med på sykkeltur eller leie bil og dra ned til kysten for et bad i havet.

The Lake Hotel

The Lake Hotel er et pent og elegant hotell som ligger ved innsjøen Pamvotis i byen Ioannina på det greske fastlandet. De mektige fjellene danner et fin bakteppe og kan friste med rafting og fotturer. Her bor du i fine rom og hotellet passer for deg som vil ha både avkobling og aktivitet i ferien.