The Lake Hotel

The Lake Hotel er et pent og elegant hotell som ligger ved innsjøen Pamvotis i byen Ioannina på det greske fastlandet. De mektige fjellene danner et fin bakteppe og kan friste med rafting og fotturer. Her bor du i fine rom og hotellet passer for deg som vil ha både avkobling og aktivitet i ferien.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Deluxerom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Lake Hotel er det et fint bassengområde med basseng, poolbar, solsenger og parasoller samt bassenghåndklær og kommer til å bli din oase for hvile i ferien i Ioannina da dagene gjerne fylles med morsomme aktiviteter, både i byen og i omgivelsene.

I hotellets restaurant kan du innta en god frokostbuffé, lunsj og middag à la carte. I poolbaren kan du bestille drikke, salat, hamburger og lettere retter på dagtid. Hotellets bar er åpen fra tidlig morgen til sen kveld og her kan du bestille kaffe og andre drikker.

Enkelt og lite treningsrom. Hotellet har også yoga. Mulig å bestille massasje, mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Til feriebyene Sivota og Parga, som ligger ved havet, er det cirka 10 mil. Vi anbefaler at du leier bil allerede på flyplassen når du ferierer i Ioannina. Parkering for hotellets gjester.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Nå det er lite folk på hotellet serveres middagen fra fast meny med forrett, hovedrett og dessert.

Byhotell

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Fin beliggenhet
  • God komfort og service
  • Basseng eller nært stranda

Alle hotell – Ioannina

Grand Serai Congress & Spa

Grand Serai Congress & Spa er et stort og elegant hotell i sentrum av Ioannina på det greske fastlandet. Her kan du koble av i fine omgivelser og nyte god mat, et herlig spa og oppdage de fine omgivelsene. Fjellene byr på spennende natur og du kan bli med på sykkeltur eller leie bil og dra ned til kysten for et bad i havet.

Naiades Ioannina

Naiades ligger midt inne sentrum blant brosteinsgater og trange smug i de eldre delene av Ioannina. Hotellet består av åtte pent innredede rom i ulike farger. Frokosten består av lokalproduserte produkter fra Epirus og den inntas i den rustikke frokostrestauranten i kjelleren eller i den fine brosteinssteinbelagte bakgården. Hotellet har også en vinkjeller, så ta et glass og nyt tilværelsen i de vakre omgivelsene.