Fine strender i Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah byr på vakre og barnevennlige strender med kritthvit sand og herlig krystallklart vann. Her kan du koble av med en bra bok i solsenga til lyden av bølgene som slår mot stranda og for deg som er ute etter litt mer futt og fart  tilbys flere vannsporter på mange av strendene. 

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Marjan Island

Noen av de absolutt beste strendene i Ras Al Khaimah tilhører hotellene som ligger langs kysten. Blant annet kan du bo på Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa som frister med en 650 meter lang sandstrand og krystallklart vann. Bor du her er solsenger og parasoller på stranda inkludert! Nyt den fantastisk hvite sanden der det møter det krystallklare vannet, vakkert og perfekt for deg som er ute etter total avkobling! 

Jazirat Al Hamra Beach

Omtrent 30 kilometer sør for Ras Al Khaimah finner du den herlige stranda Jazirat Al Hamra Beach. Stranda med sin fine sand og turkise hav inviterer til deilige, late stranddager med hele familien. Skulle du bli lei av sol og bad kan du jo ta turen til spøkelsesbyen Al Jazirah Al Hamra som ligger i nærheten. 

Flamingo Beach

En av de mest besøkte og mest populære strendene i Ras Al Khaimah er Flamingo Beach. Her kan hele familien nyte Persiabuktas rolige, klare blå vann og fine sandstrand. I området rundt stranda finner du dessuten flere trendy kaféer og restauranter, der kan du slå deg ned med en god lunsj og noe friskt å drikke. Det er mange parkeringsplasser ved stranda for deg som kommer med leiebil. 


Hotell som ligger på stranda i Ras Al Khaimah

Hotell som ligger rett på stranda.


Tips & Inspirasjon

Finn og bestill en reise til Ras Al Khaimah, se alle reisetips til Ras Al Khaimah eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Ras Al Khaimah

  • Fantastiske strender med krystallklart vann
  • Herlige eventyrs- og friluftsaktiviteter
  • Historiske severdigheter 

Våre reisetips til Ras Al Khaimah

Her finner du våre beste tips til fartsfylte aktiviteter, herlige strender, interessante severdigheter og mye mer!

Se all våre reisetips til Ras Al Khaimah

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.