Mövenpick Resort Al Marjan Island

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et nytt og pent hotell på halvøya Al Marjan og passer familier og par. Her venter en fin privat strand, tre basseng, et spa og velger du til All Inclusive kan du nyte skjønne og avkoblende dager i de spennende Arabiske Emirater.

Bestill-tidlig-rabatt!

Bestill vinterens ferier til De forente arabiske emirater allerede nå, og få 500,– i rabatt per person! Bestill senest 3. juli 2023! Gjelder alle pakkereiser med avreise i perioden 30. september 2023 – 31. mars 2024.

Rabatten er allerede trukket fra i de viste prisene.

Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 30 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mövenpick Resort Al Marjan har tre utendørsbasseng og en herlig privat strand som er 300 meter lang. Ett av bassengene er kun for voksne og ett barnebasseng som ligger ved barneklubben. Ute i havet er det en stor flåte med blant annet vannsklier. Ved bassengene og på stranda er det solsenger og parasoller samt bassenghåndklær.

Hotellet har flere restauranter og barer. The Market er hotellets bufférestaurant og serverer frokost, lunsj og middag. MöCa serverer frokost, lunsj, middag, bakverk og her kan du fråtse i sjokolade når kaféen holder "Chocolate Hours". I Beach House serveres taco, burrito, burger, salater og pizza. Boons serverer klassiske retter som Moules Frites og Crêpes Suzette. Ula Restaurant and Bar serverer gode retter fra sen formiddag til sent på kvelden. Du kan også nyte musikk, solnedgangen og et basseng for kun voksne. Høyst opp i hotellet ligger Neo Sky Bar med 360 graders utsikt og her kan du nyte fingermat fra det japanske kjøkkenet, mat fra middelhavslandene og det meksikanske kjøkkenet samt en god drink.

Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Her er det også en lekeplass og et barnebasseng.

Velutstyrt treningsrom som er åpent døgnet rundt og koster ikke noe ekstra. Spa med massasje og skjønnhetsbehandlinger mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet består av to bygninger med 11 respektive 9 etasjer.

Aldersgrense
Er du under 18 år kan du ikke sjekke inn på dette hotell uten selskap av foresatte.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé) inkl. brus og vann.
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé) inkl. brus og vann.
 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra.

Når de voksne legger til måltider hjemmefra er måltidet inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i the Market kl. 6.30-10.30.
 • Lunsjbuffé i the Market kl. 12.30-15.30.
 • Middagsbuffé i the Market kl. 18.30-22.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-22.00. Neo Sky Bar og Ula Beach Lounge er ikke inkludert i hotellets All Inclusive-pakke.

All Inclusive Ultra mot tillegg inkluderer alt over samt:

 • À la carte-lunsj eller middag i Beach House åpent kl. 9.00 til solnedgang.
 • Brunsj i Boons kl. 13.00-16.00 på søndager.
 • À la carte-middag i Boons kl. 18.30-22.30.
 • Ubegrenset med drikke i baren på Boons kl. 16.00-24.00.
 • Ubegrenset med drikke i baren Neo Sky Bar åpent kl. 17.00 til sent.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra lunsj ankomstdagen til lunsj avreisedagen. Drikke inkludert til kl. 12.00 avreisedagen.

My Emirates pass – sommer 2023

Ta vare på boardingkort ditt når du flyr med Emirates i perioden 1. mai til 30. september 2023. Det gir deg rabatter og tilbud du ikke vil gå glipp av!

Les mer om My Emirates pass (åpner ny side)

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Velkommen til Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort –et hotell med egen strand og en upåklagelig utsikt over Persiabukta. I tillegg til denne beliggenheten har hotellet mottatt priser for servicen og de mange bassengene.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa –sommer 2023

Tiltalende Doubletree by Hilton Marjan Island i Ras Al Khaimah passer både store og små feriegjester. Her er det en 650 meter lang sandstrand og herlige badebasseng. Bestiller du All Inclusive i tillegg, så har du full oversikt over reisekassen underveis.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa – vinter 23/24

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa er ett av våre Apollo Mondo Family-hotell. Hotellet ligger like ved en privat sandstrand og flere herlige basseng for både voksne og barn. Bli med på treningstimer med instruktør, nyt restauranter fra alle verdens land og selvsagt finner du barnas favoritt her – Club Polly & Mino. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive.

Hampton by Hilton Marjan Island

På Marjan Islands østre kyst strekker herlige Hampton by Hilton Marjan Island seg ut langs en privat strand og med et evighetsbasseng som ligger ut mot det glitrende havet. Varmt velkommen til et familiehotell ved stranda i Ras Al Khaimah!