Ting å gjøre i Ras Al Khaimah

Ras Al Khamiahs tilbud av aktiviteter og eventyr i friluft sies å være de beste av alle emiratene, både for de som reiser med og uten barn. Her er det alt fra morsomme badeland og herlige strender til verdens lengste zipline, fartsfylte vannsporter og turstier i storslått natur. Et perfekt reisemål for deg som vil  ha en miks av avkobling og eventyrlige opplevelser i ferien. 

Fjelltur i Jebel Jais, Ras Al Khaimah En fottur i fjellet i Jebel Jais i Ras Al Khaimah er en opplevelse utenom det vanlige.

Fotturer og klatring i Jebel Jais

For den aktive og eventyrlystne er det fantastiske klatre- og fotturmuligheter. Det flere turstier rundt De forente arabiske emiraters høysete fjell Jebel Jais, som på noen steder rager hele 2000 meter over havet. Blant mektige fjell, mangroveskog og ørkenlandskap kan naturelskeren nyte storslåtte vyer til fots, en opplevelse du helt enkelt ikke må gå glipp av!

Verdens lengste og høyeste beliggende Zipline 

Tar du turen til landets høyeste fjelltopp Jebel Jais og er ute etter opplevelser som gir det der ekstra adrenalinkicket, da må du få med deg verdens høyest beliggende og lengste zipline! Her er du garantert en opplevelse utenom det vanlige, tenk deg at du flyr frem i en hastighet på opptil 130 km/t på den 2200 meter lange ziplineturen, hvor heftig er ikke det? 

Spøkelsesbyen Al Jazirah Al Hamra Spøkelsesbyen Al Jazirah Al Hamra

Spøkelsesbyen Al Jazirah Al Hamra

Like sør for Ras Al Khaimah ligger spøkelsesbyen Al Jazirah Al Hamra der det ikke har bodd siden 1968. Et besøk her gir et interessant innblikk i hvordan livet kunne arte seg i landet før de fant olje. Her livnærte innbyggerne seg tidligere for det meste på perlefiske. Turister lokkes dog ikke hit bare for en historisk opplevelse men også for å det er et sted der det sies at lokalbefolkningen har sett mystiske og overnaturlige ting i den forlatte byen.     

Iceland Water Park

Om familien blir lei av å henge på stranda er et besøk i temaparken Iceland Water Park vel verdt et besøk. Parken etterligner et arktisk miljø og har verdens høyeste kunstige fossefall og flere gigantiske vannsklier, dessuten er det mer enn 25 ulike attraksjoner som definitivt kommer til å holde hele familien sysselsatt. 


Tips & Inspirasjon

Finn og bestill en reise til Ras Al Khaimah, se alle reisetips til Ras Al Khaimah eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Ras Al Khaimah

  • Fantastiske strender med krystallklart vann
  • Herlige eventyrs- og friluftsaktiviteter
  • Historiske severdigheter 

Våre reisetips til Ras Al Khaimah

Her finner du våre beste tips til fartsfylte aktiviteter, herlige strender, interessante severdigheter og mye mer!

Se all våre reisetips til Ras Al Khaimah

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.