Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island ligger ved den hvite paradisstranda i Ras al Khaimah. Her venter late dager ved bassenget og i barnebassenget eller på stranda. Legg til All Inclusive for en komfortabel ferie.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Nærhet til stranda
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 30 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island ligger på den hvite og fine stranda i Ras al Khaimah. På stranda venter deilige dager på solsengen og under parasollen. Her kan du også nyte en vakker solnedgang. Hotellet byr på lyse omgivelser med fin og elegant innredning. Hotellet har flere restauranter og barer. I hotellets treningsrom er det flere maskiner slik at du kan holde formen i ferien.

Radisson Blu Marjan Island har et fint bassengområde med ett basseng og ett separat barnebasseng, solsenger og parasoller samt pool- og strandhåndklær. Barnebassenget har vannsklier, vippehuske og klatrestativ. Poolbaren Shelf Pool Bar er åpen på dagtid og serverer dessuten kald drikke samt lettere retter.

En bufférestaurant for frokost, lunsj og middag. Flere à la carte-restauranter, Seafood Shack serverer fisk- og skalldyrsretter fra lunsjtid til sene kvelden, og på fredager dekkes det opp til brunsj. Her kan du også lytte til DJ-musikk. I La Med serveres pasta, pizza og grillmat med inspirasjon fra landene rundt Middelhavet og er åpen til frokost, lunsj og middag. Er du sugen på noe godt til kaffen eller bare en kopp god kaffe finner du det i Bake House. Sportsbar med herlig utsikt over havet.

Treningsrom. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Aldersgrense:
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 21 år for innsjekk uten følge av foresatte.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Når de voksne legger til måltider ved bestilling hjemmefra er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter

 • Frokostbuffé i restaurant RBG kl. 6.30-11.00.
 • Lunsjbuffé i restaurant RBG kl. 12.30-15.00.
 • Snacks i Shelf Pool Bar kl. 11.00-19.00.
 • Middagsbuffé i restaurant RBG kl. 18.00-22.00.
 • Valgfri à la carte-lunsj og à la carte-middag i restaurant La Med. Bordreservasjon.
 • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin samt lokale drinker kl. 10.30-24.00.
 • 20% rabatt på all mat i restaurant Seafood Shack og i RGB Bar.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Fra 7. april 2024 vil det være byggesktivitet på en tomt i nærheten av hotellet som til tider kan oppfattes som forstyrrende. Det er foreløpig ikke satt noen sluttdato for byggeaktiviteten.

Alle hotell – Ras Al Khaimah

Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

Velkommen til Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort –et hotell med egen strand og en upåklagelig utsikt over Persiabukta. I tillegg til denne beliggenheten har hotellet mottatt priser for servicen og de mange bassengene.

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa er ett av våre Apollo Mondo Family-hotell. Hotellet ligger like ved en privat sandstrand og flere herlige basseng for både voksne og barn. Bli med på treningstimer med instruktør, nyt restauranter fra alle verdens land og selvsagt finner du barnas favoritt her – Club Polly & Mino. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive.

Hampton by Hilton Marjan Island

På Marjan Islands østre kyst strekker herlige Hampton by Hilton Marjan Island seg ut langs en privat strand og med et evighetsbasseng som ligger ut mot det glitrende havet. Varmt velkommen til et familiehotell ved stranda i Ras Al Khaimah!

Mövenpick Resort Al Marjan Island – vinter '23/24

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et nytt og pent hotell på halvøya Al Marjan og passer familier og par. Her venter en fin privat strand, tre basseng, et spa og velger du til All Inclusive kan du nyte skjønne og avkoblende dager i de spennende Arabiske Emirater.

Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Opplev beduinenes tusenår gamle hemmelighet i den arabiske ørkenen. Fyll ferien med uforglemmelige dager og netter under den stjerneklare himmelen. På komfortable Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du midt i den stille ørkenen blant dyr og den rike kulturen.

Mövenpick Resort Al Marjan Island – sommer '24

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et nytt og pent hotell på halvøya Al Marjan og passer familier og par. Her venter en fin privat strand, tre basseng, et spa og velger du til All Inclusive kan du nyte skjønne og avkoblende dager i de spennende Arabiske Emirater.