Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort –et hotell med egen strand og en upåklagelig utsikt over Persiabukta. I tillegg til denne beliggenheten har hotellet mottatt priser for servicen og de mange bassengene.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom i bungalow for 1-5 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten på stranda
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Familievennlige Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort ligger ved en kilometerlang privat strand litt utenfor Ras Al Khaimah. Stort bassengområde med flere basseng, barnebasseng med vannsklie og basseng med barneseksjon. Stort saltvannsbasseng med swim up-bar. Solsenger,parasoller og badehåndklær ved bassengområdet og på stranda inkludert.

Et stort utvalg av barer og restauranter
Det finnes flere restauranter med ulike spesialiteter på hotellet, for eksempel italienske Piacere da Gustare, Al Maeda med libanesisk på menyen. Restaurant Maarid dekker opp med buffé til frokost, lunsj og middag.

Flere kaféer og barer, blant annet cocktailbaren XO som kun er for voksne gjester. Dome Lounge er åpen fra tidlig morgen til sent på kveld og tilbyr enklere mat og forfriskende drinker. Havutsikt får du fra baren 6 Degrees gjerne med en vannpipe.

Sport og trening
Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort har et treningsrom med nøye utvalgt utstyr som er åpent døgnet rundt. Du kan bestille personlig trener mot avgift. Luksuriøst spa med massasje, badstue, hamam og jacuzzi mot avgift. Sandvolleyball, minifotball og bordtennis.

Wifi og øvrig informasjon
Wifi inkludert på hele hotellet. Det er et stort anlegg og det er større eller mindre avstand mellom fasilitetene avhengig av hvor på hotellområdet du bor. Bungalowene ligger et godt stykke unna hovedbygningen, der bufféen serveres. Cirka 2 kilometer til sentrum av Ras al Khaimah.

Aldersgrense:
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Frokosten kan inntas i bufférestauranten The Kitchen eller i restauranten Al Maeda.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).

Frokosten inntas i bufférestauranten The Kitchen eller i restauranten Al Maeda. Middagen kan inntas i bufférestauranten The Kitchen men du kan også velge å spise middag i en av de andre à la carte-restaurantene, du får da en voucher på 70 AED per person (barn 6–12 år får en voucher på 35 AED per person) som benyttes til delbetaling. Alle beløp over voucheren verdi betales direkte til hotellet.

 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).

Frokosten inntas i bufférestauranten The Kitchen eller i restauranten Al Maeda. Lunsj og middag kan inntas i bufférestauranten The Kitchen men du kan også velge å spise i en av de andre à la carte-restaurantene, du får da en voucher på 70 AED per person (barn 6–12 år får en voucher på 35 AED per person) som benyttes til delbetaling. Alle beløp over voucheren verdi betales direkte til hotellet.

 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i The Kitchen kl. 6.30-11.00.
 • Lunsj i The Kitchen kl. 12.30-14.30.
 • Middag i The Kitchen kl. 18.30-22.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-24.00.

Ønsker du å spise lunsj eller middag i en av de følgende restaurantene mottar du en voucher med en verdi av 70 AED/voksen og 35 AED/barn (6-12 år). Beløp over voucherens verdi betales direkte til hotellet:

 • Lunsj og middag i restauranten Piaceri Da Gustare kl. 12.30-14.30 respektive kl. 18.30–23.00.
 • Middag i restauranten Al Maeda kl. 18.30-23.00.
 • Middag i restauranten Vida Churrascaria kl. 19.00-23.00.
 • Middag i restauranten Arriba kl. 17.00-24.00.
 • Lunsj og middag i restauranten SOL Beach Lounge & Bar kl. 11.00–23.00.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter alt over samt følgende:

 • Frokost i restauranten Al Maeda.
 • Dine Around middag. Det innebærer at du i hotellets á la carte-restauranter kan velge forrett, hovedrett samt dessert en gang per restaurant fra en del av menyen.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Ras Al Khaimah

Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa

Velkommen til Doubletree by Hilton Marjan Island Resort & Spa er ett av våre Apollo Mondo Family-hotell. Hotellet ligger like ved en privat sandstrand og flere herlige basseng for både voksne og barn. Bli med på treningstimer med instruktør, nyt restauranter fra alle verdens land og selvsagt finner du barnas favoritt her – Club Polly & Mino. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til All Inclusive.

Hampton by Hilton Marjan Island – vinter 2023/24 & sommer 2024

På Marjan Islands østre kyst strekker herlige Hampton by Hilton Marjan Island seg ut langs en privat strand og med et evighetsbasseng som ligger ut mot det glitrende havet. Varmt velkommen til et familiehotell ved stranda i Ras Al Khaimah!

Ritz-Carlton Al Wadi Desert

Opplev beduinenes tusenår gamle hemmelighet i den arabiske ørkenen. Fyll ferien med uforglemmelige dager og netter under den stjerneklare himmelen. På komfortable Ritz-Carlton Al Wadi Desert bor du midt i den stille ørkenen blant dyr og den rike kulturen.

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island

Radisson Resort Ras Al Khaimah, Marjan Island ligger ved den hvite paradisstranda i Ras al Khaimah. Her venter late dager ved bassenget og i barnebassenget eller på stranda. Legg til All Inclusive for en komfortabel ferie.

Mövenpick Resort Al Marjan Island

Mövenpick Resort Al Marjan Island er et nytt og pent hotell på halvøya Al Marjan og passer familier og par. Her venter en fin privat strand, tre basseng, et spa og velger du til All Inclusive kan du nyte skjønne og avkoblende dager i de spennende Arabiske Emirater.

Hampton by Hilton Marjan Island – vinter 2024/25

På Marjan Islands østre kyst strekker herlige Hampton by Hilton Marjan Island seg ut langs en privat strand og med et evighetsbasseng som ligger ut mot det glitrende havet. Varmt velkommen til et hotell med avslappet atmosfære ved stranda i Ras Al Khaimah!