Deluxerom

Pene deluxerom i tradisjonell arabisk design eller mer moderne stil. TV og minibar. En ekstra bred dobbeltseng med mulighet for ekstraseng, eller to dobbeltsenger i rommene for fire personer, tredje og fjerde person deler da ordinære senger. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 48-53 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn

Deluxerom i bungalow

Store og moderne deluxerom i bungalow som ligger et godt stykke fra hovedbygningen. Laminatgulv og TV. Ekstra bred dobbeltseng og mulighet for ekstraseng om det er tre personer. Rommene for fire personer har to dobbeltsenger og tredje og fjerde person deler ordinære senger. Minibar og kaffetrakter. Strykebrett og strykejern. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Hårføner. Badekar/dusj og wc. Balkong eller terrasse med havutsikt eller utsikt mot bassenget. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 60 kvm
Antall personer: 1-4

Dobbeltrom

Romslige dobbeltrom med en ekstra bred dobbeltseng med mulighet til ekstraseng eller to dobbeltsenger i rommene for fire personer, tredje og fjerde person deler da ordinære senger. TV og minibar. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 45 kvm
Antall personer: 1-4, hvorav 1 barn