Bilde av: Par på solseng

Tips til en romantisk ferie i Dubai

Eksotiske opplevelser, lekre hotell, shopping og kulinariske opplevelser i verdensklasse – Dubai er stedet for deg som vil ha alt. Et enormt aktivitetstilbud og luksus i romantiske omgivelser gjør også byen perfekt for de som vil pleie kjærligheten. Det er få steder i verden som kan tilby storby- og badeferie i en slik fantastisk kombinasjon – med solgaranti hele vinteren og kun seks timer fra Oslo.

Bestill reise til Dubai >> 

Reisetips til Dubai

Afternoon tea Afternoon tea

Ferien begynner allerede om bord i Emirates – ett av verdens beste flyselskaper. Med utsøkt service, førsteklasses mat, underholdning og høy komfort om bord sørger vi for at du og din kjære får en avslappende og harmonisk start på reisen – langt vekk fra hverdagens kjas og mas.

Her har vi samlet flere tips til en romantisk ferie – full av spennende opplevelser og aktiviteter.

Ukesprogram – romantisk ferie i Dubai

Første dag

Ankomst Dubai.

Andre dag

 • Avslapning ved hotellbassenget eller på stranda. 
 • Dubai har et bredt utvalg av interessante restauranter. Her ligger gourmetrestauranter og hurtigmatkjeder vegg i vegg – og utvalget passer alle lommebøker. Sjekk ut våre restauranttips eller forhør deg med reiselederne i Dubai for tips og forslag til gode matopplevelser. 
Bur Dubai Bur Dubai

Tredje dag

Ta taxi til Dubai Downtown og det imponerende kjøpesenteret Dubai Mall. Her er det unik shopping og flere andre severdigheter i eller i tilknytning til senteret. Besøk for eksempel Dubai Aquarium, verdens største akvarium – et perfekt avbrekk fra shoppingen. Sørg også for å oppleve den fantastiske utsikten fra Burj Khalifa. På kvelden anbefaler vi at dere tar en tur til det romantiske fonteneshowet like ved Dubai Mall. Det kan være lurt å bestille billetter til Burj Khalifa før avreise. Gå inn på deres hjemmeside, eller bli med på vår utflukt Moderne Dubai. 

Fjerde dag

 • Skjem dere bort med den ultimate luksusopplevelsen: Afternoon Tea på Burj Al Arab – også kalt Seilet – det eneste syvstjerners hotellet i verden.
 • Nyt panoramautsikten over Dubai fra den palmeformede og kunstige øya The Palm og The World – en helt magisk opplevelse. 
 • Bli med på utflukten Moderne Dubai med High tea på Burj Al Arab eller bestill High tea direkte på hotellet. 

Femte dag

 • Tilbring morgenen på Jumeirah Beach og nyt en dag med sol og bad på den vakre sandstranda. De fleste hotellene våre tilbyr transport til og fra stranda, og det finnes også taxi tilgjengelig i området. Slapp av med en god bok og nyt hverandres selskap.
 • En av de mest romantiske opplevelsene i Dubai er båtturen Dhow Cruise. Reis på en guidet kveldstur rundt Dubai-bukten og la deg fascinere av de opplyste skyskraperne. Underveis får dere servert en nydelig middag i en rolig atmosfære på den vakre og tradisjonelle arabiske showbåten. Bestill billetter i god tid. Våre reiseledere er behjelpelige med dette. Du kan også bestille utflukten vår Dinner Cruise med historisk sus.

Sjette dag

Ta taxi til nydelige Dubai Marina. Rusle en tur langs havnen og se på båtlivet omringet av imponerende skyskrapere. En kort biltur unna finner du «The Walk» - en populær og koselig gågate med myldrende liv, kaféer og restauranter.

Syvende dag

 • Besøk en Souk i Bur Dubai – et tradisjonelt marked i et av byens eldste områder. Her kan du gå i timevis og beundre tradisjonelt håndverk, gull, glitter og det myldrende folkelivet. 
 • Hvis tiden strekker til kan en dagstur til naboemiratet Abu Dhabi også anbefales. Her kan dere beundre den fantastiske arkitekturen, den enorme Sheikh Zayed-moskéen og oppleve historiens vingeslag. 

Åttende dag

Hjemreise.


Tips & Inspirasjon

Se alle våre reisetips for Dubai, finn og bestill en reise til Dubai eller abonner på vårt nyhetsbrev.

Alle reisetips til Dubai

Dubai er fullt av overraskelser og utfluktstilbudet er så å si ubegrenset. Les våre reisetips for å bl.a. finne spennende severdigheter, fantastiske strender og makeløs shopping.

Se alle reisetips til Dubai

Dubai

 • Direktefly med prisbelønte Emirates
 • Weekendturer til Dubai
 • Kombiner by og strandliv
Finn og bestill reise til Dubai

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.