Centara Mirage Beach Resort

Centara Mirage Beach Resort er et familiehotell som ligger ved stranda og her er det mange vannaktiviteter å teste ut, inkludert en lazy river, barnas badeland og vannsklier. På hotellet er det flere restauranter og barer, samt både treningsrom og et spa for avkobling.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Ukens deal!

Akkurat nå får du 500,– i rabatt per person på alle pakkereiser til alle reisemål i De forente arabiske emirater.

Gjelder kun nye bestillinger.

Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassengene
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 2,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Centara Mirage Beach Resort har en unik beliggenhet ved stranda på Deira Islands med et stort bassengområde og totalt 5 basseng hvorav 2 er barnebasseng. Det hele er omgitt av naturlige innslag som stein, tre og frodige planter. I den ene enden av bassenget er det tre vannsklier for barna. Foretrekker du et roligere tempo kan stille flyte med i bassengets lazy river.

I hotellets bufférestaurant Suna Bua serveres frokost og middag samt retter fra det internasjonale kjøkkenet og populære thailandske retter. Det er også en argentinsk grillrestaurant, Uno Mas og en restaurant som serverer arabiske retter, Sheesh. Bordreservasjon i à la carte-restaurantene. På hotellet fins dessuten Sands Beach Club og poolbaren Waves Beach Bar.

På hotellet er det tre barneklubber for ulike aldre og en utendørs lekeplass med klatrepark for de større barna. Det er et fullt utstyrt treningsrom for ferietreningen, du kan også delta i vanngymnastikk eller andre treningstimer. Hotellets spa, SPA Cenvaree, tilbyr terapeutiske og velvære behandlinger for både voksne og yngre gjester. Det er til og med en spesiell sone for barn på spaet med godteri-tema. Alle behandlinger mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet.

Fra hotellet er det cirka 21,5 kilometer til Dubai Frame, cirka 13 kilometer til kjøpesenteret City Walk og cirka 14,5 kilometer til Burj Khalifa & Dubai Mall. Hotellet ligger nært flyplassen og flytrafikken kan oppfattes som forstyrrende.

Aldersgrense:
Merk at dette hotellet har en aldersgrense på 18 år for innsjekk uten følge av foresatte.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost og middag).
 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra.

Halvpensjon er frokost og middag i bufférestauranten Suan Bua eller middag fra en fast meny i Uno Mas eller i Sheesh. Det er mulig å bytte middag mot lunsj på forespørsel en dag i forveien. Legger du til halvpensjon og reiser over nyttår serveres halvpensjon som frokost og lunsj den 31.12.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant Suan Bua kl. 7.00-10.30.
 • Lettere lunsj i restaurant Sands Beach Bar eller Waves Beach Bar kl. 12.00-15.00.
 • Lunsjbuffé i Suan Bua kl. 12.30-15.00.
 • Iskrem i Sands Beach Club kl. 12.00-17.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Suan Bua kl. 18.30-22.30.
 • Middag fra fast meny i restauranten Uno Mas kl. 18.30-22.30.
 • Middag fra fast meny i restauranten Sheesh kl. 19.00-22.30.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 11.00-23.00.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter alt over samt følgende:

 • Lunsj i restauranten Uno Mas.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og drinker av premium merker i en av hotellets barer kl. 11.00-1.00.
 • 30 % rabatt på spabehandlinger.
 • 15 % rabatt på vannsporter.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 15.00 ankomstdagen til og med frokosten areisedagen.

Sesongvariasjoner

All Inclusive Ultra kan legges til sommeren 2024.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Bur Dubai & Deira

Savoy Central

Savoy Central ligger sentralt i Dubai by med alle attraksjoner rett rundt hjørnet. Fra bassenget på taket har du utsikt til Dubais berømte sky-line og det pulserende bylivet. Buss til sandstranda i Jumeirah Beach hver dag!

Grand Hyatt (Dubai)

Grand Hyatt – et resort midt i city. Her er det er lekkert bassengområde, en stor hage, et spa og flere prisvinnende restauranter. Med en unik beliggenhet i Bur Dubai, rett ved Dubaivika og nærhet til mange av Dubais alle attraksjoner kan du oppleve byen om formiddagen og nyte sola ved bassenget om ettermiddagen.

Howard Johnson

På hotell Howard Johnson er det et bassengområde, enkelt treningsrom, to restauranter og to barer. Hotellet ligger i Bur Dubai, byens kulturelle bydel, og for deg som er interessert av å bli kjent med byens historie er det et utmerket valg. For den shoppingglade er det bare å ta en taxibåt over til Deira der det er gullsouk, kryddersouk og moderne shoppingsenter.

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre

Le Meridien Dubai Hotel & Conference Centre er et meget fint hotell som ligger like ved flyplassen. Her er det flere bassengområder, mange gode restauranter samt et lekkert spa med et stort utvalg av behandlinger.

Hampton by Hilton Dubai Al Seef

Velkommen til Hampton by Hilton Dubai Al Seef i Dubai – et moderne hotell med en trendy atmosfære. La de fine dobbeltrommene bli din base for avslapping og hvile i ferien. Hotellets perfekte beliggenhet gjør at du har kort vei til det meste av hva denne fascinerende metropolen har å by på.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef

På det moderne hotellet Canopy by Hilton Al Seef er du nabo med Dubaiviken og kan låne en sykkel for å utforske de spennende omgivelsene. Ta et bad i evighetsbassenget på taket og avslutt dagen på restaurant Skafos som ligger på vannet ved promenadestrøket Al Seef.

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton

Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton et unikt hotell som gir en herlig vintage følelse. Her har du moderne komfort i omgivelser som fører tankene tilbake til fortiden. Hotellet ligger perfekt i Bur Dubai, så det er kort vei til lokale attraksjoner og severdigheter. Varmt velkommen til ett av våre Apollo Mondo One of a Kind-hotell!

Rotana Towers

Rotana Towers i det sentrale Dubai har et basseng på taket for late stunder, flere restauranter å velge blant og fine rom men også en ideelt beliggenhet for den som vil utforske og oppdage denne metropolen i ferien.

RIU Dubai

RIU Dubai er et strandnært familiehotell med en generøst All Inclusive der flere restauranter og barer er inkludert. Legg til herlige basseng for store og små, et par av dem med vannsklier og en kilometerlang sandstrand like ved hotellet så har du det perfekte hotellet for ferien!

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana ligger i det pulserende området Al Jaddaf med nærhet til Bur Dubai og Culture Village der det finnes mulighet for shopping. Hotellet har et bassengområde for avkobling mellom besøkene på alle attraksjoner som finnes i byen. Frokost inkludert men bestill gjerne halvpensjon eller All Inclusive så trenger du ikke tenke mer på måltidene i ferien.