Flower Garden

Flower Garden er det perfekte alternativet for deg som ønsker et stilig og moderne hotellalternativ, en kort spasertur fra havet og med mange fasiliteter som flere basseng, restauranter og god service. Legg til halvpensjon eller All Inclusive og få med deg en kulinarisk opplevelse av Albania.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6 av 10
Basert på 2 vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 12,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Flower Gardener et komfortabelt, stille og lekkert hotell i moderne design som ligger på stranda i Durres. Hotellet vender seg til deg som ønsker en avslappet oase med litt mer stil. Her venter god mat, bra service og det er lurt å legge til halvpensjon eller All Inclusive. På hotellet er det et fint spa med innendørsbasseng og en egen Beach Club.

Flower Garden har et bassengområde med et basseng med barneseksjon samt en poolbar. Solsenger og parasoller er inkludert og bassenghåndklær mot depositum. En del av stranda er hotellets egen med Beach Club og bar. Der er solsenger og parasoller inkludert.

Hotellet har en bufférestaurant der du kan innta frokost, lunsj og middag. Det er også to à la carte-restauranter, Brutal by Flower og Flower Restaurant er en Nikkei-restaurant – som både sies servere gourmetmat i toppklasse og de beste i Golem/Durres Riviera-området. Poolbar.

Avkoblende spa med stort oppvarmet innendørsbasseng omgitt av planter, store panoramavinduer og behagelige solsenger. Tyrkisk bad og badstue er inkludert. Skjønnhetsbehandlinger og massasje mot avgift. Levende musikk i bassengområdet hver kveld. I helgene i høysesong er det fest i hotellets Beach Club med ulike temaer. Tennis. Lekeplass.

Søsterhotellene Flower Garden og Flower Hotel & Spa er del av et større hotellområde og deler alle fasiliteter. Som Apollo-gjeste bor du på Flower Garden-delen.

Wifi inkludert i fellesområdene. Parkering.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
  • Snacks kl. 17.00-17.30.
  • Middagsbuffé kl.19.00-20.30.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl og vin kl. 10.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Durres Riviera

Germany Hotel

I utkanten av Durres by ligger Germany Hotel bare et steinkast fra den herlige sandstranda. Hotellet har et romslig basseng og det er gratis solsenger og parasoller både der og på stranda. Lokker middag på en uteservering eller litt suvenirshopping så er det både restauranter og butikker i området.

Diamma Resort

Diamma Resort er et hyggelig, barnevennlig hotell med et herlig bassengområde som ligger fint til blant pinjetrærne. Du bor rett ved den barnevennlige og langgrunne sandstranda og i det frodige bassengområdet er det basseng med barneseksjon. Legg til All Inclusive eller spis godt i hotellets à la carte-restaurant, som også tilbyr et hyggelig vinkartet med mange gode, italienske viner.

Fafa Apartments

Fafa Apartments ligger rett ved den kilometerlange sandstranda i Durres, der du fra det fine bassengområdet har utsikt over havet. Her bor du i komfortable leiligheter og både ved det hyggelig bassengområdet og på stranda er det gratis solsenger og parasoller. I poolbaren finner du alltid noe godt å drikke på varme dager.

Fafa Grand Blue Resort

Ved den milelange sandstranda på Durres riviera ligger Fafa Grand Blue Resort – vårt første Apollo Mondo Family-hotell i Albania. Her har hele familien like kort vei til bassengene som til sandstranda, og vannet er krystallklart. Her kan du trene i treningsrommet og delta på fire treningstimer hver dag – mens barna har det gøy i Club Polly & Mino. I Mondo Café får du god drikke og i à la carte-restauranten serveres god mat til vakker havutsikt.

Royal G

På Royal G bor du med en herlig beliggenhet på stranda i Durres Riviera. Bassengområdet er omkranset av frodig vegetasjon og herfra er det en vakker utsikt over havet. Hotellet har store åpne flater med to restauranter og rommene er komfortable. Frokostbufféen er inkludert!

Fafa Premium

Med den beste beliggenheten ved sandstranda inviterer Fafa Premium på et komfortabelt ferieopphold. All Inclusive er inkludert med bufférestaurant, lobbybar og snackbar både i bassengområdet og på stranda. Bassenget ligger i en grønn oase og har barneseksjon, og alle rom på hotellet har deilige havutsikt.

Prestige Resort

Prestige Resort ligger i rolige omgivelser på Durres riviera omgitt av trær, palmer og hav. Det er et moderne hotell med den brede sandstranda rett utenfor døra. Her er det et fint bassengområde med utsikt over det glitrende havet. Om kvelden kan du nyte en tradisjonell albansk middelhavsrett og en god drink i loungebaren ved stranda.

Supreme Hotel & Spa

Supreme Hotel & Spa frister til late feriedager med sin perfekte beliggenhet ved stranda. Solsenger og parasoller kan lånes uansett om du velger å tilbringe dagen på stranda eller ved hotellets basseng. Og med to restauranter på hotellet kan du virkelig bare slappe av og nyte ferien.