Flower Garden

Velkommen til oasen Flower Garden, som ligger kun et par kvartaler fra havet. Hotellet har basseng og noen gode restauranter samt moderne rom som gir et ypperlig utgangspunkt for en behagelig ferie.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 12,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

På hotellområdet ligger det to hoteller, Flower Hotel & Spa og Flower Garden. De to hotellene deler alle fasiliteter. Apollo har rom i Flower Garden-delen av hotellet.

I bassengområdet er det basseng med barneseksjon og gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice i resepsjonen mot depositum. På stranda er det en privat del for hotellets gjester og der er det også solsenger og parasoller til låns.

Hotellet har en bufférestaurant og to à la carte-restauranter. Brutal by Flower byr på et unikt konsept for mat og er en prisvinnende restaurant og hotellets steak house. Flower Restaurant, som ligger ved Flower Hotel & Spa er en Nikkei restaurant med gourmet mat. Det er en lobby-/poolbar samt en bar ved stranda. Levende musikk ved bassengområdet hver kveld. Mot slutten av uka er det fest med ulike temaer i strandbaren.

Gratis wifi i fellesområdene. Gratis parkering. Tennis mot avgift.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.00.
  • Snacks kl. 17.00-17.30.
  • Middagsbuffé kl.19.00-20.30.
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl og vin kl. 10.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.