Trening på Mythos Beach

Tren med Apollo på Fafa Grand Blue Resort

Vi i Apollo brenner for sport og trening. Og vi tror at treningsopplevelsen blir enda bedre om du kan legge inn en dukkert i bassenget, sunn mat og spabesøk mellom øktene. Fafa Grand Blue Resort er hotellet med litt ekstra av alt – også når det kommer til aktiviteter. Her kan du gå på gruppetreningstimer eller trene på egen hånd i hotellets treningsrom.

Gruppetrening

På Fafa Grand Blue Resort kan du velge mellom fire ulike treningstimer hver dag i høysesong. I lavsesong er det en treningsfri dag i uken. Gruppetreningen ledes av erfarne og utdannede skandinavisktalende instruktører. For at det skal være enklere å trene for deg som reiser med barn er barneklubben tilpasset treningstimene. Velg mellom yoga, core, sirkeltrening, boot camp med mer.

Gruppetrening på Apollo Mondo Family-hotell
Aktiviteter på hotellet

Inkluderte aktiviteter:

  • Treningsrom (ergometersykler, romaskiner, tredemølle, pilatesballer, frivekter, treningsbenker, kettlebells, vektstang, mm.)
  • Gruppetrening i følge program 

 


Løypekart for sykling og løping

Løping i ferien

Er du interessert i å løpe eller sykle på Fafa Grand Blue kan du laste ned kart her. Løypekartene er tatt frem av Urban Tribes og det tidligere multisportslaget Peak Performance.

 

Pin-ikon Gravel Loop 20 kilometer

Pin-ikon Lake Loop 8 kilometer

Pin-ikon Happy Loop 4 kilometer