Trening på Mythos Beach

Tren med Apollo på Fafa Grand Blue Resort

Vi i Apollo brenner for sport og trening. Og vi tror at treningsopplevelsen blir enda bedre om du kan legge inn en dukkert i bassenget, sunn mat og spabesøk mellom øktene. Fafa Grand Blue Resort er hotellet med litt ekstra av alt – også når det kommer til aktiviteter. Her kan du gå på gruppetreningstimer eller trene på egen hånd i hotellets treningsrom.

Gruppetrening

På Fafa Grand Blue Resort kan du velge mellom fire ulike treningstimer hver dag i høysesong. I lavsesong er det en treningsfri dag i uken. Gruppetreningen ledes av erfarne og utdannede skandinavisktalende instruktører. For at det skal være enklere å trene for deg som reiser med barn er barneklubben tilpasset treningstimene. Velg mellom yoga, core, sirkeltrening, boot camp med mer.

Gruppetrening på Apollo Mondo Family Resorts
Aktiviteter på hotellet

Inkluderte aktiviteter:

  • Treningsrom (ergometersykler, romaskiner, tredemølle, pilatesballer, frivekter, treningsbenker, kettlebells, vektstang, mm.)
  • Gruppetrening i følge program 

 


Løypekart for sykling og løping

Løping i ferien

Er du interessert i å løpe eller sykle på Fafa Grand Blue kan du laste ned kart her. Løypekartene er tatt frem av Urban Tribes og det tidligere multisportslaget Peak Performance.

 

Pin-ikon Gravel Loop 20 kilometer

Pin-ikon Lake Loop 8 kilometer

Pin-ikon Happy Loop 4 kilometer