Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
6,1 av 10 Basert på 42 vurderinger
Total vurdering
 
6,1 / 10
Rengjøring
 
6,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
5,8 / 10
Mat og drikke
 
5,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,2 / 10
Service
 
5,1 / 10

Siste gjestevurderinger


5 av 10

+
Flotte rom.
-
All inklusive er totalt bortkastede penger. Drikkevareemballasje var forferdelige. Ble tatt ut av rommet kl.10.00 uten hverken mat, toalett eller noen sikker plass for koffert. Bussen gikk kl. 18.55.

Bekreftet gjest: 2022-10-02


7 av 10

+
At det var veldig flott,fine rom og badekar.
-

Bekreftet gjest: 2022-10-02


6 av 10

+
Veldig fine rom .god WiFi og kort vei til stranden
-
Hotelett var under bygging å det ble ikke opplyst om .ingen toalett i felles område .var du ved bassenget måtte du ta heis opp på rommet

Bekreftet gjest: 2022-10-02


6 av 10

+
Nytt og rent.
-
Var ikke helt ferdig, + litt lite info.

Bekreftet gjest: 2022-09-25


7 av 10

+
Det var rengjøring og service på personell.
-

Bekreftet gjest: 2022-09-25


4 av 10

+
Hotellet var veldig flott! Veldig exclusivt! Godt renhold på rommet.
-
Det var helt fraværende med informasjon og service. Hadde bestilt All inclusive, og dette fungerte ikke i det hele tatt! Har betalt mye for dette, og kommer ikke til å godta å betale for dette! Ingen påfylling av mat og drikke, flere tilfeller av surt pålegg. Ingen kelner i baren. Plutselig forflytning av måltidsplassene uten informasjon. En veldig dårlig opplevelse, i det store og hele! Hotellet ble pusset opp rundt oss. Virket som vi var overlatt til oss selv! Bord og stoler ble fjernet. Solsengene rundt bassenget ble fjernet, så det var ikke mulig å benytte seg av bassengområdet.

Bekreftet gjest: 2022-09-25


5 av 10

+
At den var ny og stor.
-
Det så ut som at alt skulle stenges ned på hotellet. Det er vanskelig å finne ansatte når man tenger noe! Vi må alltid gå og finne de.  Når man har alt inkludert så burde det være lett å få tak i det som inneholder det. De hadde pakket vekk solsenger fra bassenen. Og selve bassengen så ikke rent ut. Vi dro på stranden hele tiden. Og der også hadde de pakket vekk en del solsenger. Søppeldunkene var fulle også! Baren i bassengen var stengt. De hadde en bar på den ene siden som ikke så ut som en bar. Men etterhvert så stengte de den også. Vi må hente drikke fra en restaurant fremover. Når vi skulle pils, så blir det helt ut fra 1,5l flasker som ikke var så kalde. Å tappe fra et kran hadde de stengt..  Jeg syns dette ble litt dumt når man har alt inkludert og ikke får den service man trenger.  Det var flere nordmenn som opplevde det samme som oss.   Lunsjen og middagen var omtrent det samme. Det var ingen variasjoner. De servert kylling hele tiden. Skulle gjerne hatt litt biffkjøtt eller lammekjøtt også. Jeg var allerede lei av kylling etter dag to. Det er jo helt klart en trestjerners hotell og kanskje mindre. Men de hadde hengt opp fem stjernes på selve hotellet og på Håndkleet så var det også brodert fem stjerner. Hele hotellet var under oppussing. Det var møbler og verktøy over alt her. Den ene dagen etter når de hadde stengt kjøkkenet fordi det var så få som bodde på hotellet. Så sa de at vi kunne gå og spise på restauranten som tilhørte hotellet. Når vi skulle spise så fikk vi beskjed at vi kunne ikke velge alt som stod på menyen. Men så kom det et annet par som skulle spise, og de kunne få velge hva som helst fra menyen. Veldig rart syns jeg!   Bestillings nr 32675558   Jeg hadde ikke forventet at hotellet var under oppussing. Hotellet kunne også sakt ifra når vi kom fram at de holder på med å pusse opp, da hadde jeg sett det litt annerledes.

Bekreftet gjest: 2022-09-25


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2022-09-25


9 av 10

+
Lå sentralt til, hyggelige ansatte, kort veg til stranda og restauranter.
-

Bekreftet gjest: 2022-09-18


3 av 10

+
rommet og servicen til vaskedamene.
-
på grunn av lite gjestfrie personell.(vaskedamene på romma var fantastiske og hyggelige) føltes som at var tilrettelagt for all inclusive, det hadde ikkje vi.

Bekreftet gjest: 2022-09-18


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 3/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

94 vurderinger
Utmerket
 
16
Veldig bra
 
23
Bra
 
13
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
33

Fem siste vurderinger

21.09.2022

av jrb566 Norge

Jeg håper de har vasket rommet å kastet søppel..

Det er det verste plassen jeg har vært på, 5 stjerne, de holder på og pusse opp men små sinte ansatte, varm øl, allinclusiven er drikke varm , sikkelig dårlig mat, en plass er maten og en annen plass er drikke, så må løpe rundt hele tiden,min anbefaling ikke reis hit..

 
21.09.2019

av Avalynna1

Lite hyggelig!

Vi reiste med Apollo! Rommet på bakkeplan var som forventet. Ikke noe koselig men god størrelse. Badet luktet mugg og var skittent. Vi valgte å sove der kun 1 og siste natt i ferien. Vi hadde bil å reiste sør i landet! Frokost buffe var katastrofe. Dårlig renhold og mat. Reiser dere hit bør dere vurdere et annet sted!

 
13.08.2019

av gunnisin

Flott sted

Vi bodde på Diamma i juli/august 2019 og vi blei positivt overrasket over stedet. Rommet var supert og sengene var fantastisk deilige. Rommet blei rengjort bra hver dag. Frokost var innkludert i oppholdet, og maten var skikkelig god. Brettene blei fyllt opp hele tiden slik at alt - både brød, pålegg, egg etc hele tiden fremsto som ferskt og godt. Beliggenheten til stranda er flott. Bare noen meter å gå til gratis solsenger. Gode spisesteder langs strandpromenaden. Det eneste "negative" var avstanden til byen, men den visste vi jo om da vi bestilte oppholdet.

 
17.07.2019

av Tonje K

Koseligt hotell

Vi var 2 par som var på diamma i juli 2019. Dei som jobber der er kjekke folk, men frokosten blir du lei. Det var lite utvalg og brødet var så tørt. Det var ikkje smør tilgjengelig heller. Sengene på romme MÅ dei bytte ut! Begge madrassenese som var på rommene våre var ødelagt. Dysjen på rommet vårt var også tett så de rant vann ut på rommet. Det var veldig kort vei til stranda og masse solsenger som var gratis. Bassenge var også bra utenom alle trerna som dekke for sola utover dagen.

 
15.07.2019

av Odamathilde98 Trondheim, Norge

Fint feriehotell

Min opplevelse etter å ha vært på Diamma resort en uke er ganske positiv. Hotellrom var bra, bassenget var bra og de ansatte var meget hyggelige. I tillegg var det nær beliggenhet til strand slik at vi enkelt kunne veksle mellom strand og basseng. Wifi på hotellrommet fungerte veldig bra, mens wifi for fellesområdene var litt tregere. Frokosten var dessverre litt skuffende med tørt brød, men allikevel var det en del andre alternativer på frokosten. Prøvde ut flere av resturantene i nærområdet, og favoritten ble "Liburnia vitamin Aga". Anbefales! Spesielt kjøtt- og pastarettene imponerte.