Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,8 av 10 Basert på 241 vurderinger
Total vurdering
 
7,8 / 10
Rengjøring
 
7,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,8 / 10
Fasiliteter
 
7,1 / 10
Mat og drikke
 
6,3 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Service
 
8,2 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Mange små bygninger. Luftige og skyggefulle uteområder.
-
Vannkoker på rommet og noe mer hagemøbler på terrassen.

Bekreftet gjest: 2019-09-29


10 av 10

+
-
Dør mellom rommene på familierommet

Bekreftet gjest: 2019-09-29


7 av 10

+
Nära till stranden,området med träd,gräsmattor och pool var fint och vackert!Den mörka tjejen med lockigt hår i receptionen var väldigt duktig och servade oss bra
-
Bättre upplägg för städningen,tiderna!Ena dagen hade vi många handdukar och nästa dag inga handdukar.Bättre tillgång till koppar vid frukosten,ofta kö för att få en kopp.

Bekreftet gjest: 2019-09-29


1 av 10

+
-
At det finnes kaffe og juice. 4 av 7 dager gjorde det ikke det på frokost. Maten var tom hele tiden og det fantes ikke nok glass til alle gjestene så man måtte vente på at frokostverten vasket dem. At noen faktisk er tilstede i resepsjonen, vi var innom opptil 3 ganger i løpet av en dag men ingen var der. Rengjøring var meget dårlig. Vi betalte for sen utsjekk og enda prøvde vaskedamene og kaste oss ut 4 ganger!!!!!!Og som om ikke det var nok var de frekke nok til å spørre om de kunne få noen penger vi hadde lagt på et bord.

Bekreftet gjest: 2019-09-21


5 av 10

+
Beliggenhet og stranden med gratis solsenger. Hyggelig personale som gjorde så godt de kunne med det de hadde/ikke hadde.
-
De gikk tom for glass, kopper, asjetter både til frokost og middag over mange dager. Tomt for kaffe samt kaldt drikke over flere dager. Ikke servietter. Mye søppel rundt omkring. Overfylte søppeldunker på området.

Bekreftet gjest: 2019-09-21


6 av 10

+
-
Frokost katastrofe

Bekreftet gjest: 2019-09-21


6 av 10

+
-
At vi får det vi har bestilt når vi ankommer. Vi fikk ikke balkong eller markterrasse, som vi hadde bestilt. Mye av neste dag gikk før vi fikk byttet rom. Gulv ble dårlig rengjort, og balkong ble overhode ikke rengjort!

Bekreftet gjest: 2019-09-21


7 av 10

+
Personale gjorde sitt beste for å møte oss og våre behov
-
Det var for få arbeider i restauranten, kaffe maskinen var ødelagt. Maten var så enkel laget sikkert pga mangel på personale og sparing

Bekreftet gjest: 2019-09-21


5 av 10

+
Avstand til basseng og sjø. Gratis sol stoler.
-
1. Glass og kopper i frokostsal.Dette var det alt for lite av. Det virket som de vasket opp 2 og 2 etter hvert som de ble ryddet inn. Kopper var heller ikke rene. 2. Bedre hygiene i serverings områder, som frokostsal og restaurant. 3. Bedre utvalg til frokost og ferskere brød.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


8 av 10

+
Fantastisk uteområde - det var overraskende bra. Flotte pinjetrær og en behagelig ro på dagtid. Trærne må aldri fjernes. Fint å bo i små hus / leiligheter. Håper aldri de bygger et stort hotell / blokkhotell på området.
-
Nok stoler på balkongen - var kun 2 stoler Et bord i oppholdsrommet - var kun en sofa Bedre reint også på balkongen. Jeg måtte vaske stoler og bord da jeg kom. Mye musikk / støy på kvelden. Vannkoker på rommet hadde vært fint.

Bekreftet gjest: 2019-09-14


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Verdi
  • 3/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

91 vurderinger
Utmerket
 
16
Veldig bra
 
22
Bra
 
13
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
31

Fem siste vurderinger

21.09.2019

av Avalynna1

Lite hyggelig!

Vi reiste med Apollo! Rommet på bakkeplan var som forventet. Ikke noe koselig men god størrelse. Badet luktet mugg og var skittent. Vi valgte å sove der kun 1 og siste natt i ferien. Vi hadde bil å reiste sør i landet! Frokost buffe var katastrofe. Dårlig renhold og mat. Reiser dere hit bør dere vurdere et annet sted!

 
13.08.2019

av gunnisin

Flott sted

Vi bodde på Diamma i juli/august 2019 og vi blei positivt overrasket over stedet. Rommet var supert og sengene var fantastisk deilige. Rommet blei rengjort bra hver dag. Frokost var innkludert i oppholdet, og maten var skikkelig god. Brettene blei fyllt opp hele tiden slik at alt - både brød, pålegg, egg etc hele tiden fremsto som ferskt og godt. Beliggenheten til stranda er flott. Bare noen meter å gå til gratis solsenger. Gode spisesteder langs strandpromenaden. Det eneste "negative" var avstanden til byen, men den visste vi jo om da vi bestilte oppholdet.

 
17.07.2019

av Tonje K

Koseligt hotell

Vi var 2 par som var på diamma i juli 2019. Dei som jobber der er kjekke folk, men frokosten blir du lei. Det var lite utvalg og brødet var så tørt. Det var ikkje smør tilgjengelig heller. Sengene på romme MÅ dei bytte ut! Begge madrassenese som var på rommene våre var ødelagt. Dysjen på rommet vårt var også tett så de rant vann ut på rommet. Det var veldig kort vei til stranda og masse solsenger som var gratis. Bassenge var også bra utenom alle trerna som dekke for sola utover dagen.

 
15.07.2019

av Odamathilde98 Trondheim, Norge

Fint feriehotell

Min opplevelse etter å ha vært på Diamma resort en uke er ganske positiv. Hotellrom var bra, bassenget var bra og de ansatte var meget hyggelige. I tillegg var det nær beliggenhet til strand slik at vi enkelt kunne veksle mellom strand og basseng. Wifi på hotellrommet fungerte veldig bra, mens wifi for fellesområdene var litt tregere. Frokosten var dessverre litt skuffende med tørt brød, men allikevel var det en del andre alternativer på frokosten. Prøvde ut flere av resturantene i nærområdet, og favoritten ble "Liburnia vitamin Aga". Anbefales! Spesielt kjøtt- og pastarettene imponerte.

 
04.06.2019

av Helge J Funchal, Portugal

Flott anlegg, valuta for pengene

Bygget 2015, flott beliggende rett på stranden. Utrolig hyggelig og serviceinnstilt betjening. Gratise solstoler på stranden. Ok restaurant. Frokost helt grei, men lite variasjoner på buffeten. Mye skygge fra høye trær rundt bassenget og på området. Rommene er plassert i anneks (4-6 rom per bygning)