Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Aldersgrense på hotellet: 12 år

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en vellykket kombinasjon av stilig design, romantisk atmosfære og personlig service. Gjør det ekstra luksuriøst og bestill rom med utgang til bassenget eller hvorfor ikke bestille suite med egen takterrasse. Der det ligger like ved den lange sandstranda i Hua Hin kan du nyte dagene med føttene i sanden eller i en solseng ved det herlige bassenget. Avslutt kvelden med en drink på Sand Lounge mens sola går ned i havet.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Større dobbeltrom med utgang til basseng for 1-2 personer. Suiter for 1-2 personer. Poolsuiter for 1-3 personer. Superiorsuite for 1-2 personer. Deluxesuite for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fine Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er et stilrent boutiquehotell med flott beliggenhet like ved stranda. Hotellets hjerte er det store bassengområdet, også kalt kanalen, som snor seg mellom hotellbygningene. Bor du i et større dobbeltrom har du utgang til dette bassenget fra uteplassen. Bor du i suite eller clubrom er det trapp ned til bassenget. Ved bassenget er det solsenger, parasoller og badehåndkleservice.

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort har en kjent og bra à la carte-restaurant som serverer retter fra det tradisjonelle thailandske kjøkkenet med en moderne touch. I poolbaren Breeze Bar tilbys drikke og utsikt over bassenget. På andre siden ligger Sand Lounge hvor du kan sitte med føttene i sanden og nyte en drink. På stranda ligger Beachfront Bar som serverer gode drinker og vin med herlig havutsikt.

Ved lobbyen ligger Gaia Spa med en tilhørende åpen hage og har et stort utvalg av behandlinger mot avgift. Her er det også et lite treningsrom med et fåtall apparater. Det er også mulighet for å trene thaiboksing, yoga og vannaerobics. Personlig trener kan bestilles mot avgift.

Har du lyst til å spille golf ligger det flere bra golfbaner i nærheten. Hotellet arrangerer også matlagingskurs mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Har du lyst til å se deg om i området er det sykkelutleie på hotellet. Det er buss inn til Hua Hins sentrum flere ganger om dagen. Avstanden til stranda er fra 0-100 meter, avhengig av hvor på området man bor.

Det er stor forskjell på flo og fjære og stranda forsvinner nesten ved flo sjø. Ved innsjekk betales et depositum (kontanter eller kort) som refunderes ved utsjekk. Hotellet har miljøsertifiseringen ISO -14001 og jobber kontinuerlig med bærekraft og minimering av hotelldriftens miljøpåvirkning.

Måltider

Inkludert:

 • Frokost.
 • Nyttårsmiddag.
 • Middag 1. mai 2024

Til frokost velger du de rettene du ønsker fra en à la carte-meny.
Frokostservering fra kl. 7.00 til kl. 11.00.

Sesongvariasjoner

Disse rommene kan bestilles vinteren 2023/2024:

 • Større dobbeltrom med utgang til basseng for 1-2 personer.
 • Suiter for 1-2 personer.

Disse rommene kan bestilles vinteren 2024/2025:

 • Suiter for 1-2 personer.
 • Poolsuiter for 1-3 personer.
 • Superiorsuiter for 1-2 personer.
 • Deluxesuiter for 1-3 personer.

Hotell for voksne

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Hua Hin

Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea

På moderne Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea venter en deilig ferie kun et steinkast fra den vakre sandstranda i Hua Hin. Slapp av ved det frodige bassengområdet med poolbaren like ved. For litt ekstra ferieluksus kan du avlegge hotellets spa et besøk og velge en avkoblende behandling, eller hvorfor ikke utforske livlige Hua Hins vakre omgivelser? Hotellet har sykler til utlån.

Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin ligger perfekt ved havet og har to store basseng i den tropiske hagen. Hotellet har flere barer og restauranter, massevis av aktiviteter og et herlig spa. Sett på alarmklokka ekstra tidlig en morgen, ta en kopp kaffe og nyt soloppgangen.

Intercontinental Hua Hin Resort

Nyt et opphold på eksklusive Intercontinental Hua Hin Resort som ligger like ved stranda i Hua Hin. Vi har gitt hotellet fem soler for her er det virkelig deilig å bare nyte livet.

Amari Hua Hin

Vil du feriere nært stranda og sentrum er Amari Hua Hin det rette for deg. Med moderne design nært stranda kan du velge å tilbringe soltimene ved det store bassenget eller nede på stranda. Med flere restauranter og fasiliteter vil hele familien å ha både morsomme og avslappende dager.

Mida De Sea Hua Hin

Mida De Sea Hua Hin har to bassengområder med hvert sitt basseng for behagelig avkobling. Vil du ha det ekstra luksuriøst skal du bestille en toroms suite med direkte utgang til ett av bassengene. På hotellet spiser du godt og du kan velge mellom to restauranter og det finnes flere måltidspakker å legge til. Vil du trene har hotellet et treningsrom og du kan ta en avkoblende badstue etterpå.