En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

94% anbefaler hotellet

1250 vurderinger
Utmerket
 
979
Veldig bra
 
229
Bra
 
27
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

03.02.2023

av bj0rnerikj Oslo, Norway

TOPP SERVICE OG FLOTTE ROM

Stedet har sin historie fra å kunne være en meget bra restaurant. Det er det fortsatt. Kunst og kreativt i sin presentasjon. Litt i dyreste laget for at en skal spise der hver dag... Vi valgte andre bra steder, når det kom til middag... Rommene er utsøkt. vi hadde takterrasse men ble lite brukt. Her kunne det vært valgt ordinære solsenger isteden for det som var. Det var for lite ift. voksen størrelse, og ble slik sett ikke brukt. SYND. For de som liker å ligge i solen er stedet ikke optimalt, da stedet har for få slike plasser. Mye vind da vi var der, bidro heller ikke til noen mulighet for å være på stranden., måtte oppsøke andre steder.

 
28.02.2020

av Badeanna Drøbak, Norge

Fortsatt et fantastisk sted.🙂

Min venninne og jeg har akkurat tilbrakt en uke på dette flotte hotellet.Vi var her første gang for 2 år siden,og har lengtet tilbake. Her er alt fullkomment og ikke noe man er misfornøyd med.Hele stedet er så vakkert og spesielt,og jeg unner alle å kunne oppleve det.🙂Vi hadde rom med direkte utgang til basseng,og det er veldig bra.Rengjøring,mat,service og atmosfære er av ypperste klasse.Tusen takk til Allan i resepsjonen og alle de andre for nok et flott opphold.🙂

 
16.06.2019

av bsheidi

Fantastisk hotell

Utrolig service, fantastisk frokost - lite å utsette med unntak av at det på visse tidspunkter av året er for få solstoler (tenker da ikke på området rundt bassenget, men nede ved loungen/stranden). I tillegg deler de solstolene nede ved stranden med et annet hotell - ikke ok, og det medførte at det var vanskelig å finne seg en plass i solen. Dette hotellet har egen restaurant - menyen er litt utypisk tradisjonell thaimat, så vi valgte å reise mye inn til sentrum (kjøretur på ca 10 minutter). Hver helg er det et fint matmarked rett i nærheten av hotellet.

 
06.03.2019

av SteinarGj Lillestrøm, Norge

Service i særklasse

Dette er vår 8. ferie min kone og jeg tilbringer i Thailand. Vi har vært på mange forskjellige steder i landet. Vårt inntrykk de to ukene vi ferierte i Hua Hin har vært noe delt. Vårt to ukers opphold på hotel Let’s Sea (med direkte tilgang til bassenget) har vært svært positivt. Gjestfriheten, servicen, renholdet, det store bassenget og ikke minst maten er fantastisk. Makan til fantastisk service og hyggelig personale har vi aldri opplevd. Hotellet er lite og intimt. De ansatte tiltalte alle gjestene med navn noe som føltes hyggelig og personlig. Det hadde vært fint å vite navnene på de ansatte med direkte kundekontakt. Navneskilt? Trimrommet er ok, men det kunne vært større og med flere apparater. Maten var stort sett veldig bra, men den eksklusive sjømaten på fredagene kunne inneholdt flere smakstilsetninger. Vi fikk verdikupong verdt 200 bath (såkalt Echo kupong) dersom vi beholdt håndklærne og lot være å få de vasket. Denne kupongen kunne vi bruke når vi kjøpte lunsj eller middag på hotellet. Videre fikk vi fri tilgang til minibaren, vann, 2 flasker øl pluss snacks hver dag. Vi har aldri opplevd dette på noen hoteller før. Stort pluss! Hotellet vil vi alt i alt betrakte som svært tilfredsstillende. For oss som liker å gå langs strendene ble oppholdet en liten skuffelse. Først på ettermiddagene var sjøen såpass lav at vi kunne spasere langs stranden. Det advares mot Jelly Fish. Det fristet ikke å bade i sjøen. Men bassenget er fantastisk og erstatter sjøbadet. Det anbefales å oppsøke Cicada markedet i nærheten som er åpent i helgene. Mange folk, mye bra håndarbeid og mange spennende matretter til hyggelig pris. Kommer gjerne tilbake.

 
10.10.2018

av tomwillyp

Ferie

Herlig hotell ved sjøen. Stor forskjell mellom høyvann og lavvann. Ingen strand ved høyvann. Hadde rom med direkte utgang til basseng. Det var bare herlig. Alle ansatte gjorde sitt aller beste for at vi skulle trives. Vi hadde z-club og det kan bare anbefales. Gratis drikke og småretter mellom 5-7 på ettermiddagene. De beste plassene var reservert for z-club medlemmer. Maten i restauranten var god og frokosten kunne velges a la carte fra en rikholdig meny. Rolig beliggenhet noe utenfor sentrum. Gratis shuttle til byen ellers kostet en taxi 150 bath.