Amari Hua Hin

Amari Hua Hin

  • • Ved den populære Khao Takiab-stranda
  • • Mange fornøyde gjester

Vil du feriere nært stranda og sentrum er Amari Hua Hin det rette for deg. Med moderne design nært stranda kan du velge å tilbringe soltimene ved det store bassenget eller nede på stranda. Med flere restauranter og fasiliteter vil hele familien å ha både morsomme og avslappende dager.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 500 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Amari Hua Hin er et moderne som ligger i en kort spasertur fra den populære Khao Takiab-stranda i utkanten av det sentrale Hua Hin. Ved hotellets basseng er det et barnebasseng samt solsenger, parasoller og håndklær. Poolbar. Nede ved stranden ligger ytterligere et basseng.

På hotellet er det flere restauranter og barer. Mosaic disker opp med en stor frokostbuffé hver morgen samt lunsj og middag som à la carte, en kveld per uke serveres middagsbuffé. I strandrestauranten Shoreline Beach Bar kan du bestille internasjonale retter g spesialiteter fra det thailandske kjøkkenet. I hotellets poolbar kan du på dagtid og om kvelden spise thailandsk street foot og Satay. Lobbybaren Coral Lounge serverer enklere snacks. Det finns også en vinlounge der du kan nyte et godt glass vin.

Fint spa-anlegg med et utvalg av behandlinger. Treningsrom. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale.

Wifi inkludert i fellesområdene og i strandbaren. Transport til det sentrale Hua Hin hver dag og hotellbuss til stranda flere ganger hver dag, inkludert men krever forhåndsbestilling. Cirka. 500 meter til nærmeste supermarked. Kort vei til Vana Nava Waterpark.

På grunn av tidevannet hender det at stranden foran hotellet forsvinner.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).
  • Helpensjon (frokostbuffé, lunsj og middag).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.30.
  • Lunsj og middag: kl. 11.00-22.00.

Alle hoteller – Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Aldersgrense på hotellet: 12 år Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en vellykket kombinasjon av stilig design, romantisk atmosfære og personlig service. Gjør det ekstra luksuriøst og bestill rom med utgang til bassenget eller hvorfor ikke bestille suite med egen takterrasse. Der det ligger like ved den lange sandstranda i Hua Hin kan du nyte dagene med føttene i sanden eller i en solseng ved det herlige bassenget. Avslutt kvelden med en drink på Sand Lounge mens sola går ned i havet.

Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea

På moderne Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea venter en deilig ferie kun et steinkast fra den vakre sandstranda i Hua Hin. Slapp av ved det frodige bassengområdet med poolbaren like ved. For litt ekstra ferieluksus kan du avlegge hotellets spa et besøk og velge en avkoblende behandling, eller hvorfor ikke utforske livlige Hua Hins vakre omgivelser? Hotellet har sykler til utlån.

Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin ligger perfekt ved havet og har to store basseng i den tropiske hagen. Hotellet har flere barer og restauranter, massevis av aktiviteter og et herlig spa. Sett på alarmklokka ekstra tidlig en morgen, ta en kopp kaffe og nyt soloppgangen.

Intercontinental Hua Hin Resort

Nyt et opphold på eksklusive Intercontinental Hua Hin Resort som ligger like ved stranda i Hua Hin. Vi har gitt hotellet fem soler for her er det virkelig deilig å bare nyte livet.