Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea

På moderne Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea venter en deilig ferie kun et steinkast fra den vakre sandstranda i Hua Hin. Slapp av ved det frodige bassengområdet med poolbaren like ved. For litt ekstra ferieluksus kan du avlegge hotellets spa et besøk og velge en avkoblende behandling, eller hvorfor ikke utforske livlige Hua Hins vakre omgivelser? Hotellet har sykler til utlån.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn/1-4 personer. Deluxerom for 1-5 personer, hvorav 3 barn/1-5 personer. Juniorsuiter for 1-3 personer/1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea er et mindre resort med moderne design i gangavstand fra Hua Hins lange, fine sandstrand. Her er stemningen familiær og du kommer rask i feriemodus ved det fine bassengområdet, bassenget har barneseksjon. Ved bassenget er det solsenger, parasoller og håndkleservice samt en pool-/snackbar med enklere måltider og snacks.

Hotellets bufférestaurant The Captain serverer frokost og lunsj. Du kan også velge å spise middag i strandrestauranten på søsterhotellet Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort. I Squid Ink Bar serveres varme og kald drikke. A Caravan er hotellets lille minimarked der du kan kjøpe enkle retter og snacks.

I hotellets spa tilbys blant annet massasje mot avgift. Det er også et mindre treningsrom med  noen få maskiner. For barna er det et lekerom.

Wifi inkludert i fellesområdene. Buss til shoppingsenteret Market Village inkludert for hotellets gjester. Vil du oppdage omgivelsene rundt Hua Hin låner hotellet ut sykler uten kostnad. Ta for eksempel en tur til en av de fine golfbanene som ligger i nærheten, og øv litt på svingen!

Hotellet består av tre bygninger der en har seks etasjer og to har tre etasjer. Merk at det er heis kun i bygningen med seks etasjer.

Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea tar et depositum per rom/opphold ved innsjekking. Depositumet kan betales i kontanter, men hotellet foretrekker bruk av kort. Depositumet betales tilbake ved utsjekking.

I Hua Hin er det stor forskjell mellom flo og fjære, og stranda kan nærmest forsvinne helt eller delvis når det er flo.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.
  • Nyttårsmiddag.

Sesongvariasjoner

Vinteren 2023/2024 gjelder følgende:

  • Superiorrom for 1-4 personer, hvorav 2 barn.
  • Deluxerom for 1-5 personer, hvorav 3 barn.
  • Juniorsuiter for 1-3 personer.

Vinteren 2024/2025 gjelder følgende:

  • Superiorrom for 1-4 personer.
  • Deluxerom for 1-5 personer.
  • Juniorsuiter for 1-4 personer.

Alle hotell – Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Aldersgrense på hotellet: 12 år Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en vellykket kombinasjon av stilig design, romantisk atmosfære og personlig service. Gjør det ekstra luksuriøst og bestill rom med utgang til bassenget eller hvorfor ikke bestille suite med egen takterrasse. Der det ligger like ved den lange sandstranda i Hua Hin kan du nyte dagene med føttene i sanden eller i en solseng ved det herlige bassenget. Avslutt kvelden med en drink på Sand Lounge mens sola går ned i havet.

Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin ligger perfekt ved havet og har to store basseng i den tropiske hagen. Hotellet har flere barer og restauranter, massevis av aktiviteter og et herlig spa. Sett på alarmklokka ekstra tidlig en morgen, ta en kopp kaffe og nyt soloppgangen.

Intercontinental Hua Hin Resort

Nyt et opphold på eksklusive Intercontinental Hua Hin Resort som ligger like ved stranda i Hua Hin. Vi har gitt hotellet fem soler for her er det virkelig deilig å bare nyte livet.

Amari Hua Hin

Vil du feriere nært stranda og sentrum er Amari Hua Hin det rette for deg. Med moderne design nært stranda kan du velge å tilbringe soltimene ved det store bassenget eller nede på stranda. Med flere restauranter og fasiliteter vil hele familien å ha både morsomme og avslappende dager.

Mida De Sea Hua Hin

Mida De Sea Hua Hin har to bassengområder med hvert sitt basseng for behagelig avkobling. Vil du ha det ekstra luksuriøst skal du bestille en toroms suite med direkte utgang til ett av bassengene. På hotellet spiser du godt og du kan velge mellom to restauranter og det finnes flere måltidspakker å legge til. Vil du trene har hotellet et treningsrom og du kan ta en avkoblende badstue etterpå.