Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin ligger perfekt ved havet og har to store basseng i den tropiske hagen. Hotellet har flere barer og restauranter, massevis av aktiviteter og et herlig spa. Sett alarmen tidlig en morgen, ta en kopp kaffe og nyt soloppgangen.

Få rabatt på din drømmereise! 

Bestill nå og få 1 000,– i rabatt per person på dette reisemålet samt flere eksotiske reisemål i perioden 1. oktober 2022 til 30. april 2023. Kampanjen gjelder til og med 16. oktober. Gjelder kun nye bestillinger. Rabatten er allerede trukket fra. Les mer om tilbudet her »


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Clubrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 11 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Dusit Thani Hua Hin ligger like ved stranda og i hotellhagen er det to store basseng og en solterrasse med gratis solsenger og parasoller. Begge bassengene har en grunnere del, men ikke separate barneseksjoner. Pool/strandhåndklær på rommet.

Mat og drikke
The Restaurant er åpen hver dag mellom kl. 6.00-23.00 og du kan velge mellom internasjonale og lokale retter fra en omfattende à la carte-meny. Middag med italienske retter serveres i restaurant San Marco noen kvelder i uka, og vil du nyte av autentisk thaimat er Ban Nanjarong stedet for middagene tirsdag, torsdag og fredag. For en romantisk middag kan du velge Rim Talay Bar & BGrill som ligger ved strand og har vakker havutsikt – og skalldyr på menyen hver lørdag. Nyt av livemusikk hver fredag og lørdag i Polo Bar, eller kanskje afternoon tea eller en frisk drink i lobbybaren. Ved bassenget, på Sala Thip Poolside Terrace kan du spise lunsj, velge mellom thai- og internasjonale retter, eller kanskje bare ta noe i poolbaren for å holde væskebalansen oppe i varmen.

Aktiviteter
Kanskje unner du deg en avslappende og velgjørende behandlinger på Devarana Spa. Det finns en lang rekke ulike skjønnhetsbehandlinger og massasjer å velge mellom. Gratis treningsrom. Vannsporter samt tennis, squash og badminton mot avgift. Mange veldig bra golfbaner i nærheten av hotellet. Ulike aktiviteter for både barn og voksne tilbys på dagtid.

Øvrig om hotellet
Gratis wifi i fellesområdene. Vaskeriservice mot avgift. Gratis hotellshuttle til sentrum av Hua Hin, cirka 11 kilometer fra hotellet, tre ggr/dag. Det er cirka 1 kilometer til outlet center med stort utvalg av butikker.

Ekstraservice for gjester i clubrom og suiter
Gjester i clubrommene og suitene får ekstraservice som tilgang til privat inn- og utsjekk, Club Lounge som serverer frokost og forfriskninger hele dagen. Det er også et utvalg av internasjonale aviser og mulighet for å ta lokale telefoner samt PCer med hurtig bredbåndsoppkobling. Dessuten er vask og stryking av tre plagg per dag. Shuttle service hver dag mellom kl. 12.00 og 22.00 til det sentrale Hua Hin. Gratis bruk av badstue, dampbadstue og jacuzzi i The Pavillion. Gratis sport i Sports Pavillion. Tilbud om "to for en" på massasje og ansiktsbehandlinger på Devarana Spa.

Måltider

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon og helpensjon mot tillegg.

Halvpensjon er frokostbuffé og lunsj eller middag.
Helpensjon er frokostbuffé, lunsj og middag.
Drikke til maten er ikke inkludert til lunsj og middag.

Alle hoteller – Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Aldersgrense på hotellet: 12 år Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en vellykket kombinasjon av stilig design, romantisk atmosfære og personlig service. Gjør det ekstra luksuriøst og bestill rom med utgang til bassenget eller hvorfor ikke bestille suite med egen takterrasse. Der det ligger like ved den lange sandstranda i Hua Hin kan du nyte dagene med føttene i sanden eller i en solseng ved det herlige bassenget. Avslutt kvelden med en drink på Sand Lounge mens sola går ned i havet.

Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea

På moderne Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea venter en deilig ferie kun et steinkast fra den vakre sandstranda i Hua Hin. Slapp av ved det frodige bassengområdet med poolbaren like ved. For litt ekstra ferieluksus kan du avlegge hotellets spa et besøk og velge en avkoblende behandling, eller hvorfor ikke utforske livlige Hua Hins vakre omgivelser? Hotellet har sykler til utlån.

Intercontinental Hua Hin Resort

Lengter du etter en luksuriøs ferie, ja da er kanskje eksklusive Intercontinental Hua Hin Resort noe for deg. Spaavdelingen tilbyr velgjørende behandlinger og ved bassengområdet er det behagelige solsenger – til og med ute i vannet. Etter en god middag kan du fylle på med litt kultur og lytte til jazz, som spilles live ett par kvelder i uka.